solen lyser

vaknade upp hos min pojke, har sovit typ mer än 12 timmar. Åt en mysigpysig frukost ute vid poolen i solen. Gick sen till stan för att möta upp ollelivia då vi gick och köpte hårfärg för jag skulle slinga håret men det blev ju fan ingen skillnad. hatart. tackavettja blondspray!
allfall sen gick vi till rättviks och åt feting glass ute i solskenet! Nu sitter vi och tittar på bachelor och ska snart käka grillat!

valbrog i morgon bruds!


home

..tyvärr. Har inte saknat sverige och absolut inte strängnäs. Jag skulle kunna stanna där borta i några veckor till. Underbar resa, sol och värme. Saknart redan. En vecka går så fort. liiiite liiite bilder av alla!
!!! krossat min lilla pojke i biljard två gånger också!














titooo











14.43

det blev visst ett inlägg till. Jag måste ju försöka fördröja tiden på något sett, tiden går så druktansvärt sakta för tillfälligt. Plus att olivia tjatar så mycket att jag ska blogga, haha! Bara för det får ni en fett snygg bild på oss!



Har så gott som packat klart allt, ska bara lägga ner nesecären sen är den proppfull och väger som ett as. Plus att jag ska packa ner det viktiga småsakerna som ska vara i handbagaget!  Har alltid så överdrivet mycket grejor och kläder med mej.



Självklart har jag fixat ett påskägg med mej också, det är ju lixom påsk när vi är där nere, eller uppe? haha.
Just nu står dataklockan på 14.50 prick, om exakt två timmar ska vi allso hämta upp min pojke. Sen far vi iväg mot måby där vi ställer bilen och sedan tar folket där oss till Arlanda! Planet går som sagt 20.45, och är framme i turklandet vid kvart i 2 i natt! Härligt..

Har lovat att skicka ett avskedsbrev till min söta vän evelina innan jag lyfter från hemlandet, sötis där!
Och så ska jag även komma i håg att skicka vykort till ollelivia, bara jag inte glömmmmmmer!! Lovar ska göra allt för att inte glömma gullepluttinuttikluttti!

Bye, hemma nästa torsdag! pussssssssss gayyyyys!


TURKIET

JA MEN JA DRAR TILL TURKIET SNART DÅ, PLANET GÅR 20.45 FRÅN ARLANDA, VI FLYR FRÅN STRÄNGNÄS RUNT 17.00!
glad påsk gott folk!



gokväll

har packat klart nu, eller nästan ska packa det allraallra sista i morgon, såsom tandborste och plattång!
Skolan börjar kvart i tio i morgon, så hämtar mamma mej runt lunchtid då vi ska handla lite!
Bloggar ett förväl till er i morgon hahah!

jag kan poaintera att min mage bränner utav helskotta

red

halloj sunshine! Kom precis in från det underbara vädret, har legat ute i nästan två timmar och läst på baksidan, där solen steker på som satan och vindstilla.
glömde helt bort tiden när jag va inne i boken som jag fick låna av cissi som jag egentligen skulle ta med mej till turkiet, men nu har jag ju nästan läst klart den haha.

Just nu ser jag ut som en kräfta på benen och magen.. det bränner som satan, jag trodde inte solen va så stark lixom? jag har glömt hur det var.. Nu är jag lagom röd inför turkiet duktigt, jag låg jag bara på rygg så det blev ju verkligen en snygg bränna..suck haha men det får väll fixas till i turket dit jag drar i morgon! yeeeeeeey!
Skriver nog ikväll eller en snutt i skolan i morgon innan jag drar! pusssssssssssi

'
felvänd

sunny

Först och främst, vädret är underbart!
Slutade skolan vid halv två, då jag och olivia cyklade hem till mej och satte oss ute i solen. Sen skulle hon vidare till frida då jag satt ett tag till ute.
Har även städat mitt rum lite, eller plockat undan alla kläder från golvet, ska städa resten i morgon då jag är ledig, plus att jag ska packa allt jag ska ha med till turket! niiiiiiiiiiiiiiiiiiiice som satan och shiiiiiiiiiiiit vad jag längtar till onsdagens skoldag ska ta slut, cykla hem packa det allra sista, plocka upp älskling, åka till arlanda, köpa korsordstidning och tuggummin på pressbyrån precis innan påsttigning av plan, sitta i ett flygplan i fyra timmar, och sendan njuta åtta dagar i världens solsken med för jäkla bra människor.


Ulrik Munter

du det var inte i går, har inte orkat skriva, eller har inte suttit vid datorn så mycket under helgen!
Min helg har varit lugnt och fridfull, haha gammeldags det lät! Precis just nu sitter jag och kolla på tv och åt nyss en super god söndags middag med mina fina päron, Min käre bror är aldrig hemma nu för tiden, undra om han flyttar snart?.. tomt det kommer bli. menändå äch.

ULRIK MUNTER ÄR MIN NYA IDOL, LOVEELY BOY!


http://www.youtube.com/watch?v=qhnD-WKWsvc

http://www.youtube.com/watch?v=s6a5ZT6Wm90




fredag

har precis redovisat våra tidningar inför klassen. våran var klart bäst! :D
ikväll blire det myskväll med min pojke pusss

krig

jag och halala satt och stekte i solen efter vi hade proppat i oss pangkakor, sara va lite klen så hon stog och gömmde sig för solen.
Har håltimma nu till 13.10, så jag och sara sitter och väntar på halala som har spanska, Det är nån annan klass här, typ treorna el?
var jusst precis krig här inne då det va nån som sa nått till en kille då han flög på honom och skrek och slogner honom, as läskig kille :o jobbig också, han sitter men typ högsta volym på datorn också för typ att retas? nej men as jobbig :s www.störd.se

Nu ska jag kiiiila pussi


hellu

så var det kväll igen, dagarna går sjukt fort nuförtiden.
Skolan va rätt lugn, provet gick goodie som ni kanske läste förra inlägget!
Efter skolan prommenerade jag till calle, sen gick jag och mötte mamma på stan och fixade lite grejor, dels hämta ut min bikini, äntligen! och den satt prima!
Jag och calle var så duktiga så vi gick ut och sprang förut också, och även tryckt i oss en varsin gb glass, sommarens nyheter, daim med päron, det va fan god! borde testas!

Imorgon har jag lite saker jag ska göra efter skolan också..
nu är jag sjuk trött, alarmet står på 07.00! GODNATT


litet minne från barcelona, eller litet och litet men..

VG


GRYM JAG ÄR!

prov

precis skrivit klart historiaprovet om det berömda industriella revulotionen, ätnligen klart! gick rätt så bra allfall! Nu väntas bara engelskaprovet på fredag som jag måste plugga in lite.
ikväll ska jag ut och gå en sväng i skogen med min love, pusssi

fotboll

kom precis hem från träningen, rätt lugn träning men det kanske var det vi behöve sen, äch vi behöver inte ta det. Efter skolan cykla jag och olivia till lindex, jag investerade två nya braisar på rean. Sedan gick jag och klippte mej, klippt typ en dm, men det syndes tydligen inte så mycket allfall enligt johanna och evelina, men själv tycker jag det är en himmlans skillnad.. tunnt blev det också, nu väntar bara turkiet så det kan blekas lite och sen lite ljusa slingor på det!


japp där har ni längden. Syns dock inte så tydligt men aa det va fan en bit som försvann asså.

09.04

godmorgon sunshine, hade ställt klockan på 07.00 men bestämmde mej för att sova lite längre och skippa bildlektionen, men gick inte och somna om så gick upp med åtta, då ja ducha och åt precis en feting frukost.
Börjar klockan 11.25, då jag ska möta upp olivia klockan elva så rullar vi i väg på cyklarna i det vackra vädret! Efter skolan ska jag in på lindex en snabbis om jag hinner och sen hårmode, och därefter solning!
träning i kväll! pusss


sommarjobb

har nog insätt att jag inte får någe sommarjobb som jag sökt. Men jag deppar inte ihop för det, tur jag har en mor och far som jag kan jobba hos! Så i sommar blir det måla måla måla, hus, fönster och allt var det var. Men det duger ju utmärkt, När solen steker på får man ju lite färg på köpet lixom, utmärkt. Det ska nog bli bra.
måste faktiskt tjäna lite extra pengar, det behöver jag!


apropå stekig

vårkänslor

nu är det verkligen vår hemma i finfina sverige, sverige är välldans fint när solen lyser och luften är varm.
Kom precis hem från en mysig kvällsprommenad längst vattnet i skogen med mamma. Solen stråla mellan kvistarna och blåsipporna utslagna, fåglarna kvittra och man hörde vattnet klucka försiktig mot stenarna. kan de bli bättre? lovit!


hårmode

har klipp tid i morgon, vill ha en förendring. Men hur..






frågan är om jag ångrar mej efteråt..

Får se hur jag gör imorgon, men det jag vet är att mamma ska göra ljusa slingor på mej antingen innan eller efter turkiet, tror det får bli innan.
Dagen har varit helt okej, gick från skolan vi två, gick hem i det underbara vårvädret och satte mej ute och pluggade lite. Har precis ätit hemmagjorda hamburgare och ska snart gå en prommenad med mamma. Har egentligen springnig i dag med laget men börjar känna i benhinnorna att underlaget är för hårt så skippar det.

ny vecka

..nya möjlighet. Kul har två prov i veckan, historia och engelska yeey. Men skänt att ha det gjort innan lovet allfall. Helgen har varit grym, i lördags träffa jag b-rudarna, vi hade en allmänt mysig lördagskväll.
Var nyss hos biträdande rektorn och prata om mitt förbannande betyg som går fram och tillbaka, jag fattar inte längre orkar inte hålla på.. har jag vg eller mvg? cp lärare.
Jusste var på vårdsentralen i morse och tog blodprov också, det gick prima. Känner mej lite yr men annars äre väll som vanligt, ont i magen typ hela tiden. sug.

Ska bara påminna er om att det är 9 dagar kvar till jag drar från landet! längtar otroligt!
pusssi

maries place

Hos marie,myyyyyyskväll på hög nivå!
evelina suger påmariocart HEJ DÅ!

sämst

har så otroligt jävulst tråkigt. Blir bara på sämre och sämre humör också.

lördag

godmorgon, gick upp med calle klockan halv 9 för han skulle åka på sista hockträningen. cp trött. Sitter nu i soffan och kolla på canal +, håkan bråkan.
Ingen aning vad som händer i dag. puss.


fredag

lovely!
Skolan var helt okej, engelska, matte och sluta vid 12. Då jag gick till solcenter och sen åkte med mamma hem. Har nyss blivit mobbad av min käre bror och mor. tack. gulligt. nej men har precis skärt upp potatis som jag snart ska fritera, hemmagjorda pomesfrittes och oxfilé plus beanes, lagon sisodär innan match! haha. perfect! 

upnext,  top model!


10 dagar kvar!

MATCH


vasavallen 19.00 Viljan-Åker tagggggabrudar!

Lisa: Okej, jag beställde ju den där blommiga först men den va slutsåld när jag skulle fått den levererad hem, så då beställde jag den röda xd Och den kommer i slutet av april..

h&m




kort byxdress


söta sommarörhängen plus solbrills


linne

Beställde även ett par mysiga harembyxor också, dock var dom för stora. Men det ska bli ett par innan sommarn kommer!

I slutet av april kommer även bikinik jag beställde för flera månader sen

rubrik

Hoppade över sista lektionen i dag för mamma hade bokat tid på vårdsentralen halv 3 till mej, skulle kolla typ under revbenen för har nått fel där tror jag, och har haft typ nått år. Läkaren sa att det inte rikigt stämmde där inne så hon skicka remiss på rönken och ultraljud plus att jag ska ta blodprov.

Snart kommer mamma hem, då jag hoppas att hon har med sig mina beställda H&M grejor!
Ikväll blir det träning! pussss


boring

Namn: Paulina Johansson
Kallas för: Lina, lillen, pao..
Stjärntecken: tvilling

Höger eller vänsterhänt: höger såklart.
Piercingar: öronen (a)
Tatueringar: nej. but i want
Längd: 1.55
Skostorlek: 37
Hårfärg: brunt

Fräknar: aaaaa...
Motto: vadå?
Kär? Absolut!

Önskar du att du bodde någon annanstans? njaa, bor bra där jag bor :)
Tycker du att du är attraktiv? jag ´är inte så bra på sånna där konstiga ord.
Vilket schampo använder du? gliss? haha men ååh fjolligt, något som står i duschen?
Vilken parfym använder du? jessica simpson Fancy
Vad är du rädd för? äckliga kryp och spöken
Gillar du att tvätta? inte min grej
Gillar du berg- och dalbanor? jaa :D

 

Senaste…

Filmen du hyrde? oj det minns jag inte
Filmen du köpte? vet inte
Låten du hörde: aristocat låten hahah
Låten du laddade ner? vet inte
Personen du ringde? mamma
Personen som ringde dig? callle
TV-program du såg? vakna med the voice

Favorit…

Låt: ingen speciell
Sak att göra: äta (a) haha
Sport: FOTBOLL
Dryck: cola (a)
Kläder: jenas, tjusig tröja/cardigan?
Film: åh kan inte bestämma!

Bil: hundkojja, haha men inte vet jag.
Serie: andra avenyn? nej men kollar inte på serier
 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? aa
Gråtit över en flicka? säkert
Ljugit för någon? aa, det händer väll alla nån gång, tyvärrr
Varit i slagsmål? räkans småkusiner? haha
Träffat någon från internet IRL? e nej :)


Antal…

Gånger du varit kär? småkär har man väll vart. Men en gång på riktigt, och det är nuuu!
Gånger ditt hjärta brustit? räknar inte
Hjärtan brustet på grund av dig? va
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? typ 2? ://
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen aning


Senaste…

Boken du läste? i taketl yser stjärnorna
Personen du fick e-mail av? facebook -.-
Personen du fick brev av? H&M haha
Personen du fick sms av? comviq
Gången hela din familj åt middag tillsammans? förra helgen typ
Saken du köpte? tuggummi


Vad har du gjort idag? vart i skolan

Brukar du svära mycket? händer
När stiger du upp på morgonen? olika
Vad har du på dig? kläder

Vad ska du göra ikväll? träna
Vad är du allergisk mot? ingenting
Var har du ont? revbenet :(
Använder du hårspray? nope
Kan du stå på händer? japp!
Håkan Hellström eller The Ark? eeh då får det bli HH
Salt eller socker? socker :D
Gillar du ketchup? till pommes! och kötbullar (a)
Är du glad nu? jorå.
Var du glad igår? neej
Stockholm är… ? Stort?

Göteborg är… ? GRYMT
Kan du sjunga? klart :D haha not
Spaghetti eller makaroner? makkisar
Land du vill besöka? allla


tolv:tolv

torsdagar suger. Träning i kväll ,match mot åker på fredag!
19.00 konstgräsplanen!


vår

japp nu är verkligen våren här, nu är det bara isen på sjön som ska smälta bort. Kom hem från skolan redan vid halv två ungefär, då jag satte mej och plugga industriella revoultioen. Vid halv 3 unefär kom calle förbi och vi båda var super trötta så vi somna tillsammans famn i famn i soffan omhållen. underbart.
Efter det gick vi ut på altan och plugga lite, duktiga där! Nu ska jag kolla fejjan sen sliipa, klockan står på 07.00! pussssi


plugggis and tha sun!

godmorgon

sitter redo i soffan för att cykla i väg till skolan. Försöker tvinga med mej olivia också, vet inte hur det går men tror jag får med henne! Jag vaknar alltid på glatt humör nu förtiden, kan det vara för att våren är här? ljusa mornar, i lovit! Termonetern står på 6 plus grader, för några månader sen sog den på 20 minus..


Jag hitta en gammal tröja i mammas garderob också, yää rätt så fin faktiskt, den blir det i dag!


rubrik

kom för ett tag sen ut från duschen, innan det träning. Rätt lugn träning vilket var skönt. Morgondagens fysträning kommer ta död på mej, först coper testet och direkt efter det slingan för 3km i skogen, ser inte framemot det måste jag säga.
Rätt chill dag i skolan i morgon allfall, en halv mattelektion sen till kommunheset för utställning? Imellan där ska vi hinna dra till mälaren för att käka lunch, ska man tjocka ner en pizza? eller varför inte salladerna, dom som är så jeeeeeekla goda, Kycklingsallad med fetaost och currysås mummma! Nej nu ska jag krypa ner under mitt mysiga täcke. pusssi


s j u k

i g e n ?

ska ta mej till träningen som är halv åtta, inte ett dugg pepp på de. världens huvudvärk och fryser som ett jehu. kanske borde va hemma? eller.


JAAA TACK, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU


fett olika










skoltidning

sitter i skolan, håller på att fixa det sista med våran skoltidning. de suger. historia sen. sug. prov nästa vecka. Jag hatar industriella revoultionen. pepp inlägg. träning i dag yyyyyyyyyyyyyes!

jag vill ha en ny mobil.

hanna ljungberg

min svenska lärare tycker vi är lika?







lika som bär? eller

svenska

sitter och lyssnar på redovisningar på svenskan, Porre och mirre hade föredrag om photoshop så nu kan jag skriva mitt namn fett cool deni! Bloggar när jag kommer hem eller senare under dagen.
pusssssss1


lycklig

kom precis hem från enköping med familjen lövgren, kollade på en otroligt jäkligt spännande final match, linden ägde ju förövrigt sönder och vann på straffar tillslut, bra jobbat där! Hann med en sväng på donken innan hemfärd också, det går ju lixom alltid ner, mumma! Nu borde jag sova är svin trött.
_______________________________________________________________________________

världens lycklig paulina, världens bästa pojke. Kärlek.
du och jag, en hel vecka tillsammans i tukiet snart, sol, bad, gå ut mitt i natten höra havet klucka längs stranden, gå längs stranden barfota vid solnedgång, få känna din närhet varje dag, kunna pussa på dej hur mycket jag vill, gå långa promenader hand i hand när solen gått ner, viska gulliga ord till varanndra och se dítt leende lysa.

 

hockey




har precis ätit en god lunch tillsammans med mina päron. Blir hämtad av calles mor och far vid halv fem då vi ska åka och kolla på när han spelar finalen i enköpings cupen! duktig pojke eller duktiga pojkar*!


Sherwood Breezes Resort
















17 dagar kvar 

underbart

goodmorning sunshine

vaknade tidigt i dag, plus happyface. Ingenaning varför, somna sent igår, det är ju söndag, äckelväder. menmen! Skulle kanske ha åkt till enköping och kollat på hockey vid 10.40 men mina päron orkade inte.. Få se om vi kollar på nästa match, om dom vaknar till liv någongång vill säga.

åt precis en feting frukost och tittar nu på barnen i bullerbyn på canal+, haha.
hoppas på en grym helg nästa helg, då vi har lite grejor inplanerade! adjoooos!



villepille, så tjusig på julafton-10

godnatt

evelina the man gick hem för ett tag sen. Ligger i sängen hemma, ensam. väntar på att någon i min käre familj ska behaga komma hem snart.. Kan nämligen inte stänga ögonen mitt i natten och bara lägga mej och sova, helt alone. går lixom inte. its scary. Problemet är att jag är väldans trött.. får väll snart gå och hämta tampetare och hålla upp ögonen. tvn är min bästa vän för tillfälligt, den står på högsta ljud så jag inte känner mej så ensam, hahahah!
spöken in the house


sommarsommarsommar

recept

du har inte lust att lägga in receptet?
jojo, absolut!





kåmpis

matchen viljan-åker 2-0 grymt brudar! Jag mår allafall mycket bättre och har precis ätit en feting middag, pommesfritt och kött med vitlöksbröd, och en havrekaka på det, ett glas cola blev det också, haha!
Min lördagkväll är räddad, Evelina kommer hit och gör mej sällskap mysipys!


havrekakor

 



med choklad och valnötter, mums!

lördag

vaknade runt halv tio i dag, mår mycket bättre än i går men inte helt hundra känner jag. Har sagt till om jag inte ska vara med på matchen i dag. fan jag som va så jäävulst taggad typiskt. men men det kommer fler matcher! Det här är ju bara träningsmatch, men ändå första träningsmatchen vill man ju vara med på.. aja gilla läget lixom, ska dit och hejja på bruudarna allfall! KROOOOOOSSA!
i går besällde jag även lite saker från hm! som redan kommer nästa vecka!!  yihoo




talang



min fredag har jag spenderat i min älskade säng och isoffan tillsammans med min dator och tv. Har inte kunnat äta något på hela dagen, men va tvungen att trycka i mej lite middag allafall. Det känns som magen går åt rätt håll allfall! Vill ju så gärna spela första träningsmatchen i morgon. Nu ska jag,mamma och pappa kolla på postkodmiljonären och sen vid åtta är det premiär för talang!


fredag

härligt. eller? Jag har gått och blivit sjuk :( Vakna i morse av att världens mag ont, spydde gånger två. Härligt information? Min helg är förstörd, ingen filminspelmning, ingen match, ingen tjejkväll.. kan det bli sämre? :(


min helg ska jag spendera med min veckorreyv.
som jag redan läst ett antal gånger. kuuuuuuuuuuul.

RSS 2.0