skola

ingen blogglust.
hörs en annan dag, maybe senare.


kära måndag

..eller.
vart tog lovet vägen? Hatar verkligen måndagar, speciellt sånna här måndagar. Jäkligt dålig uppdatering i helgen men har inte riktigt haft tid har spenderat min helg med min saknade älskling efter min skööna barca resa! underbart! Jag har fått i mej en hel del denna vecka känner jag, och ingen träning.. Ska bli skönt att börja träna igen, uteeeeeee, yeeees!

flickor maraton one three hill? (a)


summer, ja tack.


home

nu är jag tillbaka i kalla sverige, har inte saknat kylan alls. Har vart så underbart i barcelona runt 20grader och sol, som vår as härligt!

lite bilder sen resan, finns fler på fejjan! :)














lördag

eh tjena! sitter jusst precis nu i soffan hemma och kollar på reprisen av lets dance även fast jag såg på det i går med cissi, myspys!
Imorse varkna jag redan vid halv åtta och kunde inte somna om, så jag låg och spela spel på calles mobil tills han vaknade till liv vid typ halv 10. Vi tog en promenad över isen till stan, där jag köpte två ringar på lindex.

Duschade nyss och ska snart packa ner det sista, men först fixa ordning naglarna lite, dom ska bli svarta! vid fem ska vi äta middag hos familjen öhlin. Sen runt åtta ska jag hem till baby och mysa lite och säga hejdå eftersom i natt vid 03.00 draaaaar vi mot arlanda och vidare till barcelona!
pusssssss på den du.

hörs senare eller på fredag då jag är hemma igen!




jag hoppas på lite shopping i barcelona! eller mycket skulle inte sitta fel (a)



sportlov

nu är veckan äntligen här som alla har väntat på bra länge, eller allfall jag. Sportlov!
Skolan va sämst och tråkig. Dagen räddade mej eftersom det var tacobufé! Min snälla bror kom och hämtade mej runt ett så åkte jag hem och packa lite, eller tvätta det allra sista jag och mammi ska ha med oss på söndag! för då draaaaaaaaaar vi!

Min kväll spenderar jag på klostergatan med middag och glass franför let´s dance. Runt tio ska jag möta calle för att gå hem till mej, myspåhan!
Nej nu ska jag vara social med folket!


jag blir så ledsen.. fick brev från h&m i dag att bikinin är försenad två hela fucking månader! :( kommer i slutaet av april då jag redan är i turkland juuuuuuuuuu, surt, som fan.


08.00

kom till skolan redan vid åtta, sara kom också då för att göra sällskap snälla hon, plus att jag hanna träna lite på glosrona också. ojjj nu börjar vi pussssss
ska inte gör något i dag. kul. eler.

sovmorgon

godmorgon gott folk, gick upp vid halv nio i dag eftersom jag inte börjar fören tio. Min älskade mamma kommer och hämtar mej så slipper jag gå i dag också.
Igår var jag ju på teater och kolla på askenniorna, duktiga dom var måste jag säga.. björnbröderna va bäst om jag får säga det själv, jag skratta så jag börja gråta en scen där, något som är... brunt. haha!

Men sofie och evelina va ju klart bäst allfall! sofie sötnosen sjöng inför alla, stolt över dej gullis! träffa även på elin och ronja som jag knappt pratar med nu förtiden allfall inte ronja, vi planera att vi ska nog göra en egen teater.. haha saknad typ de där!

Slutar skolan vid fyra, och ikväll leka med sofie och evelina!
pussssssssssss


vårjacket

maybe?



jobbit läge..

yeeeeeees

äntligen klar med historian, lättnad! :D
ikväll träffa frida,majsan och emilia för att kolla på evelna och sooofie! hihi puss på dom puss på er hjdå!


ja tack

vår tack




utvecklingsamtal

slutade för typ en halv timma sen måste sitta och vänta i ytterligare en halv timme eftersom jag har utvecklingsamtal då. Vid halv fyra om ni undra. Utvecklingsamtal.. vilket fult ord, utveckling plus samtal jag fattar egentligen inte, det varar till och med en halv timme, förr hette det väll kvartsamtal då var det ju bara en kvart, det räckte gott och väl.

Menmen sk aju frå reda på mina första betyg och omdömmen här på thomas, har ingen aning vad jag har i vissa ämnen faktiskt, oh shit nu blev jag lite halvt nervös.. eller?!
äch pussssssss


tuff chey, tuff pose, tuff keps.


bild

grym hjärtans dag i går med min älskling.
Sov dock sämst. Låg uppe flera timmar, somna, vakna, somna, vakna.. När jag väl hade somnat började calle snarka och hosta och hålla på, hemsk natt måste jag säga så är svin trött nu. Orkar inte med skolan så mycket mera nu alltså, skönt att det är vecka 8 nästa vecka och lov härligt, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det!! plus att jag drar om 5 dagar fy faan va nice! Jag har kommitpå att jag blivit flygrädd dock..

Imorgon kl. 18.30 ska jag, frida, majsan, emilia sitta och skratta åt en viss evelina som ska spela teater på asken, forest gump! haha ser framimot det flicka lilla!
puss på er från en halv seg chey


take me back

kanske kommer min bikina och två ringarna jag beställt från hm i dag ? hopehope




lunch

jag har funnit min älsklings lunch, åh den är verkligen superduper god och även nyttig

inte så bra bilder menmen
 
Avokado, påläggs skinka, tomat, gurka och smulad möggelost och walnötter plus naturell fil!
Det är suuupeer gott! testa!


godmorgon

jag vaknade upp och va jätte pigg och glad även fast det är måndag, tummen upp för den! Kan det bero på att det är alla hjärtans dag? (a) kärlekensdag? underbart!
Jag sitter jusst nu och kollar på sune och äter fil och müssli. Ska snart träna, Har lagt upp ett schema som jag ska försöka följa minst 3 gånger i veckan då jag tränar mage, rygg och en del rumpa. Är ju som sagt hemma i dag så ska hinna med en hel del innan jag ska ut och äta med calle.

ha en mysig dag/kväll !



lovelovelovelove


söndag

oj har visst glömmt och bloggat i helgen. Men i fredags så träffa jag 3 av mina kära vänner, underbart mysigt och mycket skratt plus en potatisgratäng som smaka fisk och frida och jag är grymma på kotten.
Imorse vakna jag av alarmet som ringde vid 9 då jag va tvungen att dra med calle upp ur sängen och äta frukost för sedan vidare mot träning, dock vart vi bara fyra stycken så körde i drygt 20 min sen var det ingen idé. Åkte hem och fick ett mess av calle att vi skulle med till ikea så switcha om och åkte mot stockholm, det ända jag fynda var påsar till mammi.

Imorgon är det alla hjärtans dag, vilket betyder mysipysi dag/kväll. Så jag ska spendera Min kväll tillsammans med min käre pojke. Vi ska ut och äta på kinaresturang.
Ingen skola för mej i morgon, alla hjärtans dag dag så skippar de och är hemma och gör lite nytta istället. Ska även ta en sovmorgon! gött.


barcelona om en vecka då!


skolaskolaskola

fredagfredagfredag, oh yes!
Sitter just precis exakt nu på en stol framför en dator och skriver på mitt projektabrete om h&m, Brevid en glad chey! Hon sa till mej för någon månad sen att kissie har virus på sin blogg om man besöker den men tyydligen så har hon inte det? hon har lurat mej i en månads tid nu.. Lite komiskt var det ju. eller?!

Slutar om 50min, då jag ska hem och fixa lite sen in till stan vid fem och träffa 3 saknade b-rudar ochhandla lite god mat och sedan hem till mej och mysipysa!
Imorgon hade jag och calle planerat att åka till stockholm men vet inte hur det blir.. han har gått och blivit sjuk.fan.
Får se hur det blir. Om 8dagar drar jag till barca! pussssss på den du!


funderar faktiskt på att beställa denna underbara jacka vilken dag som helst!!


såkallade "hon" ;)


torsdag

skolan börja 10.15 så åkte med mamma in till jobbet vid 8 och ska jobba några timmar. Just nu har vi fika paus!
Skolan i dag är lång och trist, svenska, feta håltimman, gympa och matte till fyra.

Nu ska jag fortsätta att fixa en massa papper och skriva i min arbetsraport!
jag saknar min älskling en massa, krya på han <3

jag saknar sommar och sol, Här får ni lite bilder från thailand sen förra året, ni kan dreggla över!






























dåligt

väldigt dålig update på sensate dagarna, har helt enkelt inte haft tid! Imåndags var kusin här hela kvällen, i tisdag umgicks jag med min underbara pojkvän och i dag gick jag direkt till mamma efter skolan och jobba lite sedan möte plus träning!
Imorgon börjar jag 10.15 så ska åka med mamma in halv 9 och jobba lite innan skolan! duktig jag är, men jobb är ju pengar lixom, haha!

Bodypumen gick prima, jääävligt jobbig men jäääkligt kul är det! På fredag ska jag träffa mina saknade älskipälsklingar evelina, emilia och frida. På lördag ska jag och älskling försöka komma iväg till stockholm på mysipys allahjärtans dag/kväll med mat, shopping, prommenad! hoppas på lite sol!
Nej nu ska nog fixa i ordning mej för sängen, pusssssssssssssssssss


haha som alla ser här är det OLIVIA till hööger! sötnos där ;) eller? :*
haha puss på dej


måndag

usch inatt kunde jag inte sova, vaknade flera gånger.. plus att jag hade världens marddröm också. Som tur hade jag sovmorgon i morse till 10, har sista lektionen nu och slutar vid fyra. Håller på med mitt projektarbete om H&M. Och ikväll kommer kusin vitamin till oss och hälsar på och spelar gin rummy och äter middag!

nu tjatar ollelivia på mej att jag ska spela spel, haha pussss

vår

åh vad glad jag var när jag vakna upp i morse hemma hos calleballe, solen lyste rakt i ansiktet på mej. Vi låg och myste lite sen gick vi upp och åt frukost.
Jusst nu sitter vi hemma hos mej och kollar på beck och dricker burn och monster. Snart kommer mammi and daddi hem så ska vi gå ut på baksidan i solen och grilla korv, mycket mysipysi!
helgen har varit väldig lugn och skön, och nu ska jag fortsätta va social med bebbo, ppussssss.


give me give me give me !


lördag

lördag i dag och jag är supertrött efter gårdagen. Var ju som sagt i gnesta på cup, silver! pokal och 2000kr vann vi, det var vi allfall värda! Var hemma runt 01.00 i natt och shit vad trött jag var, hann knappt lägga mej i sängen förens jag somna. Vaknade runt halv 11 då jag åt upp frukost, skulle egentligen gått in till thomashallen och kollat på stcupen men hade verkligen ingen ork och lust för det.

Jusst nu sitter jag i soffan och kollar på film. Blir nog bara att va hemma ikväll verkligen skönt! justja det är ju melodifestivvalen ikväll, fast det är ju så sjukt tråkigt egentligen.

bild från nyår. love



gnesta

om ungefär 2 timmar sitter jag i en bil påväg mot gnesta. FC-cupen tagga till hundra bruudar!
vi glider i genom till final igen då ;)


Blir nog rätt sent innan vi är hemma eftersom sista matchen är runt tio.

hörs nog inte på hela helgen om det inte råka slinka in ett inlägg på söndag, let seen!


tja tja bloggen

sara boy här.neh. halalala suger på pingis och sara likaså. Paulina är bäst på gym. halala skarattar sönder för sara är trög.
cp på gym. hahah. lol.
konstigt inlägg.
nejje


love

kärlek är så vackert, så speciellt, så underbart

en hel drös med söta bilder
 

 










godmorgon

vaknade upp och var jätte pigg, vilket var väldigt skönt. Gick upp vid halv åtta och åt frukost eftersom olivia kommer hit vid åtta sen ska vi gå till skolan vid 9 typ. Har matte prov första lektionen, få se hur det går.

igår hann jag med en hel del även fasst jag slutade halv fyra, gick och sola, åkte till eskilstuna, bytte skor, åt på corner och träffa älskling.
Nu ska ska jag fortsätta platta håret snart kommer väll olle gissar jag. pussssssssssss

 


egen hemsida

sitter jusst nu i skolan brevid min käre vän olivia, har för tillfälligt rast men hade nyss näthandel då vi håller på att skapa egna hemsidor.
Snart börjar historian, ska fortsätta med medeltiden. Ihelgen köpte jag ett par skor från dinsko som visade sig vara försmå när jag kom hem, fråga mej inte men testskon va väll väldig uttöjd jämfört med de jag fick hem.

Så efter skolan har jag tvingat med mamma till eskilstuna så ska vi försöka byta dem.
Igår umgicks jag med älskling hela kvällen, vi myste, gjorde vofflor och basta.

skorna jag köpte:



Ge mej då, grym i vår!








RSS 2.0