trött

idag vaknade jag upp med två av mina pärlor, evelina och cecilia. Vid halv 12 blev de frukost och sedan dess har jag suttit och gosat i soffan och stirrat in i tvn. hurra. usch. vilken. dag.

Inatt sover jag hos pojken, och ska försöka hitta på något med honom i morgon om ja kommer på något!

Ingen alls lust att blogga under sommartid!
inga färska bilder på datan har jag heller.

puss

19:53

jahaopp då var man hemma!
så ni vet lixom.


oliviatime!

Om ett tag kommer min kära vän Olivia, som precis har varit i london så jag skulle gissa på att hon har en del att berätta!
Och ikväll ska jag på 18års firande!
Gratttis cecilia!
pussssssss


thailand värme här i sverige eller?!

36 grader outside!

Åh i natt hade jag världens mardröm 2 dog och jag hade panik, läskiga afrika djur säger jag. Jag vakna med huvudvärk pågrund av drömmen. kul.
Om ungefär 40 minuter kommer familjen lövgren på middag här! Jag skulle gissa att det blir en match i ginrummy också! haha.

Igår var jag här hemma med fyra fina vänner, jätte kul och träffa allihopp tillsammans lovelove!
Idag kommer väll även olivia hem?! eller? hör av dej duuude!

Drar som sagt till storhogna på söndag-söndag så blir inte så mycket bloggande skulle jag tro, tar med mej datan upp men inte säkert att det finns internett! adjö!


onsdag

det känns som alla är borta, spanien, london, jobbargalet. Själv sitter jag här hemma i min ensamhet och äter godis, det är ju rätt så mysigt de också iochförsig haha men det kunde ju varit ännu bättre med mina fina vänners sällskap.
Imorgon kväll har jag allafall bokat sofie och frida! pangbong!

Och på söndag ska jag sätta mej i en bil i 7 timmar och fara mot storhogna i vemdalen tillsammans med halva familjen lövgren och även halva lindholm familjen. Jag har aldrig varit i fjällen när det inte finns någon snö, men jag tror det kan bli riktigt mysigt faktiskt även fast jag var lite skeptisk i början att fjällVANDRA. Men det finns ju mer och göra, plocka hjortron, fiska, golfa, sola, bada, bara ta det lugnt! det ska bli häftigt! Så jag drar från stan på söndag och är borta en vecka frammåt! lovit!



puss


mysmåndag

godeftermiddag eller godkväll.
måndag vecka 29, regn regn regn och åter regn, Jag hatar regn. Dock kan dessa regniga dagar vara perfekta, ibland allfall. Har börjat fixa mitt rum där nere, målat en spegel, damsugit, nu ska bara en bokhyllax2 med miljoner böcker bort sen är det bara börja flytta ner!
Ska försöka tvinga med mamma till ikea någon dag också.

Ikväll har jag och min fina pojke bestämmt myskväll, ensamma hemma, laga 2-rätters tillsammans, film/tv, mysa. Perfekt.

Nu ska jag kolla om kondenserade mjölken är klar snart, efterrätttten!


home

9 dagar i bilder
























skärgården

sitter i en båt mitt ute i skärgårn i stockholm, solen skiner! Har legat två nätter i en vik som heter lökaholmarna, fin vik det dära. Mysigt som satan här ute på havet! Har idag vart borta en vecka, och vet ännu inte när vi bubblar hemmåt!
slussar nog ut i mälaren i helgen någongång skulle jag tro. Ikväll har jag och calle bokat biljetter till harry potter, last movie, sjukt ju :o Vi har tittat igenom alla filmerna från början så nu är vi förberdda haha, har bara 7an kvar att kolla innan kvällen!
Middag ska det även bli på donken! mums!

pusss!

inte igår!

nu var det ett bra tag sen jag skrek här. Har jobbat hela början av mitt sommarlov! Nu har jag ääntligen jobbat klart och tjänat ihop en hel del pengar! yehoo, i morgon drar jag ut med båten ut mot stockholmsskärgård! underbart ska det bli!
Lär inte bli någe bloggande på senaste veckorna! seee you!


RSS 2.0