hanna 18år

grattis till hanna som fyller 18 i dag!

går inte att lägga upp bilder.. hatar blogg.se, alltid är det nått fel.

idag har jag varit hemma hela dagen, har legat ute i solen precis hela dagen! Kusinvitamin kom hit och åt middag och spela gin rummy! Imorgon är det planerat att sola med henne i morgon!

pusss



födelsedagspartay

yes precis som rubriken visar har jag vart och firat min lilla pojke som fyllde 16 igår och hans syster som fyller 18 i morgon! mycket trevligt. Det bjöds på fika! sedan kilade vi ner till mälaren och svulla i en pizza, fy men gott hah!
 
Imorgon är jag ledig, även tisdag, onsdag också! på onsdag ska jag klippa och slinga håret! summerfrech!

yes ingen lust alls att blogga chao!

midsommarfirande

firade midsommar ute på landet i år.
























mälarsjukhuset

snart ligger jag i en sån där läskig stol som man kan höja och sänka, och läskiga doktorer som är runt omkring mej. jag är nervös. hejdå.


älskling

måndag vecka 25

på sommarloven brukar jag ha noll koll på dagar, veckor och tiden. Vilket är helt tvärtemot denna sommar.. Jag har full koll. Jobbar hela dagarna. only 2 och en halv vecka kvar, sen ska jag njuta av mitt lov resten av veckorna, Jag börjar med att åka ut i skärgårn med båten vecka 27 underbart!

Jag hade tänkt att planera in lite saker med mina fina också! bruds! saknar er en aning.


söndag

vaknade vid nio tiden, calle sov fortfarande som en gris. Har precis ätit en värsting frukost framför segemyr. Ska snart gå och ta en dusch och fixa ordning mej. Vid fyra ska jag och calle och hans syrror åka till enköping för att hälsa på deras farmor och farfar, som jag dessvärre aldrig träffat. Det ska bli roligt faktiskt!

Imorgon väntar en heldag i ute i regn.. för att skrapa husfasad. fyfan. snälla. solen. kom. fram.


olivia

har suttit hemma i soffan sen klockan 12 typ. ätit lunch, dega vid dator, och kollat på föreldrarfällan. Nu äntligen har olivia pallrat sig hit efter 3 timmars "jag kommer snart, ska bara äta" haha typiskt henne!

nu håller vi på att instrallera sims2 på varsin dator och ska lana sims hela kvällen haha !


det är inte lätt när det är svårt

...


torsdag

snart är första jobbveckan avklarad, skönt! Ihelgen ska jag tvinga med calle till eskilstuna för att köpa en 18 års pressent! plus att jag kanske kan hitta nått mer finfint!

Inflyrreferren blev lyckad! käk, prat, mys, wii, nytt folk! trevligttrevligt!

nej adjö!


godmorgon

klockan är snart åtta och ska då fara i väg.
Igår kom min man och överaska mej med en massa goda frukter chokladfondy, underbar kille!
nej nu ska jag åka och jobba!

18.24

har precis ätit middag efter en lång dag. Nu är jag super trött och ont i ryggen, sitter och hänger här hemma i soffan i varsit hörn med min mor med en varsin dator i knät. Perfekt kväll att sitta inne och mysa i soffan känner jag.
Min sötnos har lovat att han ska komma hit i kväll, vet dock inte när han kommer, han har fixat en överraskning, det var det han sa, sen vet jag inte mer! suprice!
imorgon kväll blir det inflyttningsfest i finninge hos josefine!
pusssss

work

första arbetsdagen i dag, skönt och roligt att jobba faktikst! Klockan ringde 07.00 och var i väg vid 08.00 och jobbade fram till 17.00. Städade två källare, rensa ett föråd, måla en grund och slipa två dörrar!
Kom nyss hem från farmor och farfar som firade bröllopsdag, det bjöds på kakor, bullar och jordgubbstårta, mums!
Nu sitter jag och väntar på min underbaraste och ska snart gå och lägga oss och kolla på en film! klockan ringer 07.00 i morgon också! pussss

inte igår

sommarlov, hu känns otroligt skönt! Dem första dagarna av mitt lov har vart perfa, i dag är det söndag och i morgon börjar jag jobba! 4 veckors arbete väntar och sedan veckan där på drar jag ut i skäörgårn och solar och badar i en vecka!
I torsdags och fredags firades en massa stundenter, fina och glada människor, jag vill också.. only två år kvar.
I lördags umgicks jag med min pojke, jonas och hans tjej och oscar, trevligt trevligt!
And to day i'm gunna drive a car !! haha good english ;) men akta det kan bli farligt. tänka sig att jag ska ta körkort om nått år,, haha pusssss

tre - tre

kom för ett tag sen hem från nykvarn där jag kolla på när brudarna spela match mot new mill, något sugen man är..
matchen slutade 3-3.
När jag kom hem satt min kära familj hemma i soffan och kollade på sverige-finland, så gjorde jag och min bror iordning köttbullemackor med majjo på, det är så jäklans gott, det åt vi jämt när vi var små. haha. Imorgon visar klart.se att det ska bli regn så då har jag planerat in att börja fixa på mitt nya rum på nedervåningen, åtminstonde städa allfall.
juste för er som vill veta har jag bränt mej, på rumpan haha hur jag lyckats med dej förstår jag inte riktigt.. jag hade ju lixom biknitrosor på mej? huh märkligt det där.
psst, någon som har tips på vad jag kan köpa till min pojke som fyller 16 nu i juni?



ledig

ännu en ledig dag. Sitter ensam här hemma, solen skiner satan utanför och håkan bråkan rullar på tvn..
Alla mina fina vänner går i skolan, min pojke är i göteborg, vad ska man göra lixom?
Kanske ska gå ner och kolla i robins gamla rum och se om det är något att börja fixa i ? inte fatt jag tror att det är någon ide men. Annars kanske det blir häng ute vid poolen och få ännu mer solexem.
suck.
puss
tjejhäng i fredags!

äkta

lyckligast i världen skulle jag tro att jag är faktiskt, underbara du.

skansen

har spenderat hela dagen i stockholm, på skansen med min andra halva och hans familj. mysigt. Picknick  i sommarsolen och en massa grejor runt omkring.
Dock slutade inte kvällen som jag hade tänkt mej, orkar inte ens ta det.. en grej kan jag säga, kungafamiljen, fyfan.
negativa jag. ja jag vet.

Big Brother

grejen är den att jag kom på för några veckor sen att big brother är bra.. Nu när det är slut typ, final ikväll!
martin
snygg som fan är han!

happyface

rightnow
vädret är grymt kan jag börja med att säga.
Ifredags var det grillkväll här med en drös goa brudar,solning, bad, kubb, fotboll, skratt hela dagen och kvällen! Helgen fortsatte suveränt då pappa kom och hämta upp mej och calle med båten för att åka ut till askholmen och sola och bada! åh vad jag älskar sjön på sommaren! Båten kommer jag nog spendera rätt mycket tid med i sommar, punkt.
tyvärr råka jag steka på lite för mycket i fredags så jag har en rejäl bränna på ryggen som fortfarande känns, plus en massa solexem på benen. snygg. nej. inte. alls. :(
just nu siiter jag hemma i soffan och vilar lite från solen och äter choklad!, ska snart ta mej till lundvägen och natta, i morgon bitti far jag i väg till skansen med familjen lövgren/etc ;) haha
oj nu blev det en bidel! pusssi

kristelhimmelfärd

slog precis ner mej i soffan, hahah det där lät knäppt men ja skit samma ni fattar?. Jag älskar våran nya soffa jag skulle kunna sova iden, faktiskt, den är så gosimosi!
Grym kväll i går, riktigt bra start på lång helgen! Och det fortsätter att rulla på super då jag som ni kasnke vet ska spendera lite pengar i eskilstuna! Och i morgon Blir det hel dag med mina b-rudar, steka hela dagen i det soliga vädret och sen avsluta kvällen med grillning!
Det känns faktiskt som att sommarlovet redan börjat!
puss

cp blogg.se, går inte att ladda upp bilder.

lillördag

sitter precis just hemma i soffan med mina fina syssling och äter mumsig chokladfondy, vi doppar jordgubbar, banan och äpple! Eva och Adam rullar för fullt på tvn som vi kan alla repliker till utantill nu. haha!
Till middag grilla vi mumsigt kött och pommes till det! Perfekt LillLördag sisohär innan sommarlovet!
Efter skolan cykla jag också olivia hem hit och satt ut i solskenet ett tag, sen tog vi en springrunda duktiga som vi är! Nu ska jag fortsätta mysa med min cissi.
Imorgon bär det av till eskilstuna med två av mina fina vänner Sofie och Cissi, underbart! pussssssssssss

mys

sitter i skolan fortfarande och väntar på att olivia ska bli klar. Ska cykla hem sen dirr hallå btw det är fint väder ute, solen skiner! enligt klart.se skulle det regna idag. men sicken tur!
Nu är vi typ lediga ända till nästa fredag då vi har avslutning.. fett onödigt vi skulle lika gärna kuna sluta i dag.

Aja i kväll ska jag och cissi mysepysa och baka en kaka och njuta av att vi har tyyyyyyyyyp sommarlov! super!
lovit pusssssssssssssssssss



end


last day

YEEEEEEEEEES!

RSS 2.0