rubrik

killar,pojkar,män,guys,pöjk, kalla dom va fan du vill. Oftast förstår jag mej inte på någon alls av det könet. Det ända som existerar för dom är porr, brudar, bröst, rövar och sex. Arten har ingen hjärna, eller jo men den fungerar inte. De använder den inte.
Dom är som bin, dem sticker när man minst anar det
Dom är som blandfärs, hälften svin, hälften nöt
Dom är som höstlöv, vackra men blåsta


Men Kärlek är så vackert, underbart, varmt, ljust, spännande, fint, betydelsefullt, när man väl hittat den. Jag fann han med stort H, en av dom få som försår vad riktig kärlek är, du förstår mej, lyssnar på mej. Du är som min bästa vän samtidigt. jag är så otroligt lycklig med dej calle. Jag älskar dej till tusen.


skolan

åkte med mamma till skolan till halv nio, men vi börjar tydligen 9. Hatar torsdag, många lektioner, lång dag. orkar inte blogga i dag, sjukt trött. puss.


godnatt


min pojke åkte precis hem. Ska krypa ner i sängen, ensam.
eller med min veckorevyn som kom i dag. chao.

historia

industriella revolutionen och upplysningen i mitt hjärta...


godmorgon

alarmet ringde för ett tag sen, gick upp och åt fil och satte mej framför tv och fick sprängnade huvudvärk höggs flöcks. suck. Skippar skolan i dag då, har ingen ork. Men ska ta tag i historian ett tag sen allfall tror jag, har första riktiga skriftliga provet, om man inte räknar med matteprov då..
För övrigt har jag väldigt ont i låren.. eller ont och ont men träningsvärk.

Nu ska jag lägga mej ner i soffan och kolla klart på the voice. pussssssssi


pillade i hop ett litet homemade örhänge i går, inte så pjåkigt ! haha


slut

precis hemkommen från ett fyspass eller precis och precis men typ en timma sen. vi sprang och sprang och åter sprang plus fys/styrka fy fan vad jag är trött och det skakar i musklerna. Men otroligt skönt i efterhand!
Om en snar framtid ska vi börja med även två löpar pass i veckan, plus två pass när vi bara lirar boll och teknik!
På lördag har vi första träningsmatchen mot åker, KROSSSA!

Förövrigt har det inte varit en bra dag för dej, helt säsmt om jag får säga det själv, om man frågar olivia tror jag hon håller fullkommligt med. Cykla i snöstorm, nej det gör jag inte om!
Efter skolan drog jag och olle hem till mej och spela lite, och sen åkte till eskilstuna med mamma för att lämna tillbaka en shortsdress hon köpte till mej men den var förliten, Men jag köpte löparskor mycket bra kap, har aldrig ägt ett par riktiga löparskor!

Hanna: Det gör absolut ingenting juu, men om du kommer i håg och har tid någon gång i livet kan du ju försöka knåpa ihop något, du har ju gjort fina headers till mej förut så :) Men ingen broska jag klarar mej! :)

Nej nu ska jag nog krypa ner i min säng och ringa till min käraste stackars pojke <3


inte långt kvar nu!


hål i örat





vill göra ett till i varje öra plus ett där uppe! det ska det bli !

new

gjorde en väldigt enkel header, eftersom jag har inga ideer på sånt där med header så fick bara bli en tråkig text, men det funkar ett tag. Bästasofia hjälpte mej att sätta in den bara! Jag vaknade klockan åtta i morse men hade ställt klockan på halv 10. suck. Kunde inte somna om så jag låg typ en timme till i sängen i mitt mysipysiga rum!
Fick nyss ett mess av tränarn att vi lånat ut planen till herrarna så vi ska ut och springa!
måste skaffa ett par riktiga joggingskor så ska fråga mamma om vi kan åka till intersport efter skolan!
nu sk ajag nog börja göra mej iordning! pussssi



right now

kuul ska möta upp olivia för att cykla till skolan sen, kanske inte lika pepp på det längre.. snööö


mysigt

nu är jag entligen klar, jag har städat och möblerat om mitt rum sen klockan halv 6 ungefär och hunnit slängt i mej lite fil och müssli nu är jag super trött och ska snart lägga i från mej datorn. Jobbigt att städa. Imorgon är första lektionen inställd så börjar inte förens halv tolv så blir en rejäl sovmorgon, perfekt!

någon som vill göra om min header, är verkligen urdålig på de. please!


min ögonsten




sunny

i morse vaknade jag som sagt tidigt typ runt halv nio och låg och vänta på olivia då hon vaknade typ halv 10, åt en feting frukost och låg och i sängen sen ett tag till.. Vid elva gick vi ut och la oss på baksidan i solskenet kom in nysss, låg där ute i 4 timmar kom vi fram till ;o
fräknarna börjar ploppa fram, våååår ! likelike. Ikväll ska vi bort till familjen lövgren, have a nice day guuuys


sleepover

awesome kväll i går, vi somna nog runt halv 2 igår och jag vaknar som vanligt cp tidigt, morgonpigg? aa skulle tror det va. Däremot olivia sover som en griiiiiis. Jag är hungrig ju...


mohhahah


fredag

mina planer för fredagen har verkligen verierat fram och tillbaka dem senaste dagarna, skulle bort med sofie men blev inte så, orka typ inte. Så min fredagkväll spenderar jag med olle vilket va ett mycket lyckat beslut! haha fult det där lät, Länge sen jag träffa den filuren.  whatever vi sitter jusst nu hemma själva hos mej framför tvn och varsin dator, och en massa gött på bordet framför, kan det bli bättre nej skulle inte riktigt tror det!
Mycket skratt, det behöver jag! pusss på den flickan












home

borta bra men hemma bäst
Kom innanför dörren at home igår kväll, träffade min älskling som jag saknat en hel del så låg och pussa på ha i några timmar sen va han tvungen att åka hem. Idreresan har vart grym, as kul, finfina släkten och fint väder kunde nog itne bli bättre! Om några veckor drar jag ju till turkiet okcså awesome!
Om drygt en timma ska vi till gympa slaen och interjuva folk från UFmässan -.- inte så pepp på det faktiskt menmen nu ska jag spela speeel pusssi


idre

Paus med bloggande ett tag tills på torsadg ellr fredag då jag kommer hem från idre!
ska bara säga att vi har det super här uppe! soligt och najjjjjjs !
puss


lördag

fredagen va grymi går tillsammans med evelina och frida, mycket att prata om och mycket skratt! loveit!
Idag har jag packat, handlat inför morgondagen! Idre her we come!


fredag

and im lovit!
skolan var helt okej, äntligen behagade olivia ta sig till skolan!(!) tur de. Ikväll var planerna att mysa med evelina och sofie men ändrade planer, det blev istället  bara evelina men det funkar ju alldeles utmärkt det med! Vi ska ha främmande så då får evelina bli min bordsfru!
Mamma tjatar i köket om att jag ska komma och hjälpa henne med efterrätten, pussssssssssssssssssssssar

RIGHT NOW






pussipuss

håltimma

tjenare bitches! haha sitter just nu i datasalen och väntar på att gympan ska börja om en timma.
Jag vakande upp i morse med ett leende, tror det var för jag hade feting sovmorgon.. men det visade ju sig att jag tydligen inte hade det, vi började tydligen halv 9 då gick upp och jag trodde vi började kvart över 10.
ingen kunde heller hämta mej.. så fick gå.

kurden och araben har gjort mej på bättre humör allafall, och min och halalalalas redovisning om svenskan kommer bli grym!
På söndag draaaaar jag! pusssssssss


duktig flicka

prommenerade både till och från skolan i dag! jag tycker väldigt mycket om solen! Och snart drar jag till idre, och sen turkiet åh vad jag längtar!!
förövrigt har Min skoldag har varit sämst.. Min älskade pojkvän kom nyss hit och pussa lite på mej så min dag blev genast mycket bättre. Nu väntar vi på att mamma ska komma hem med en varsin sallad från mälaren!! love


flirt

CV

har äntligen gjort klart mitt cv, det va på tiden. Måste ta och jobba i sommar så jag får in lite cash!
Ska lämna några på torsdga tror jag det blir. Jag ringde även ett företag i dag och skulle fråga om sommarjobb men chefen var inte där så ska ringa tillbaka i morgon! Åh vad duktig jag är! haha.

för övrigt saknar jag sofie och cissi rätt så mycket!

Ska snart kila i väg och träna, åh så skönt pussssss !


feeling hot hot hot


uppdate

dålig uppdatering under helgen jag vet har inte riktigt orkat om jag ska vara ärlig. I fredags umgicks jag med marielle och frida, vilket var himla länge sen, vi var hos mej och myste! I lördags åkte jag och mamma till eskilstuna då jag köpte en blus/skjorta? eller vad man ska kalla den.. Plus att jag och mamma köpte en tröja tillsammans. Bra med en liten mor ;) haha.
Isöndags vaknade jag upp hos calle, vid ett åkte vi och träna tillsammans med hans syster och pappa och vid tre kom hans släktningar på kalas!

Studiedag idag, Vaknade upp redan vid 8 tillsammans med min pojke, men somnade om till halv 10, åt en god och lång frukost medans solen lyste in i köket! Han åkte för ett tag sen för att träffa jonas, för tillsfälligt sitter jag hemma och inte gör ett piss, dagen blev juu lite roligare när jag hade fått ett mejl att min vårjacka finns att hämta! så nu sitter jag bara och väntar på att mamma ska kommmma hem med den!

Förövrigt drar jag till idre på söndag!


 


kärlek

jag har sagt det förr och jag säger det igen, kärleken är så fin, det spelar ingen roll hur man ser ut och vem man är, bara man är två. vackert.













det gäller bara att hitta den, med stort D, som har det lilla extra

fredagsmys

sitter just förtillfällig med två av mina kära vänner hemma hos mej på den fina delen av storstan, frida och marielle sitter och kollar på äntligen fredag med sean banan! Ska bara ta det lugnt hela kvällen och mysipysa!

vänner är så fint, sånna personer är så viktiga!
nej nu ska jag fortsätta vara social! pussssipusss


fotboll

ska snart kila iväg och träna, sen träning i dag rätt segt menmen. usch för vädret! men iochförsig försvinner snön fortare tummen upp för den!
Påtal om fotboll så har jag och halala kommit på feta idén om redovisning på svenskan, eller vi och vi våran lärare haha!

Lisa fyller år i dag också! stort Grattttttis till henne!!


vårjacket

jackan jag beställde häromdagen!


the green one!

bikini

jag avbeställde bikinin som jag best'llde från hm för några veckor sen eftersom den var försenad i 1 måndad.. Idag beställde jag igen fast den röda modellen som jag hoppas kommer i tid! v.16, men hoppas på att dom är lite snabbare så den hinner komma innan vi drar till turkiet! Annars får jag väll ha den i sommar förstås ;)
Fick hem erbjudande häromdagen så jag fick 20%rabatt på bikinin då det blev 180 och summan skulle stiga över 190 så beställde även örhängen!




en annan del av köping

hahah, dom gör typ min dag!
sitter och skrattar för mej själv här hemma!


frågetecken

ska facebook läggas ner? jag fattar nada, jag tror allfall inte på det!

jag kom på alldelles nyss att jag åker till idre nästa söndag, oj tiden rinner ju iväg! det ska bli hur kul och skönt som helst att umgås och åka skidor med halva släkten juu!

plus att det slog mej att vi åker till turkiet under påsK! inge påskägg? buuh.
haha



höga shorts, jumpsuit & bikini

något kanske kan bli mitt (a) och det ska det!!
åh vad jag vill ha sommar nu!

  
  


kusin

skolan va seg men rätt okej, blonieeolivia håller leenderna uppe haha. Idag kom jag och hon fram till att jag inte behöver gå i skolan på ett tag.. eftersom vissa personer är lite snabbare än andra.
Efter skolan gick jag till vero moda och lämna tillbaka min jacka som jag jag köpte häromdagen í eskilstuna men när jag kom hem ångra jag mej och ville ha mindre, så typiskt mej. Men gillade ändå jackan så tänkte byta till en mindra storlek i strängnäs men så hade dom inte den såklart, så beställde från internet! hoppas på snabb leverans!!

Vid femtiden kom kusinvitamin hit och underhöll oss, vi åt mat och spela ginrummy halv kvällen. Äntligen förlora hon, hon har vart segrare dem senaste gångerna hon var här, men icke idag! Det blev jag och pappa!
Imorgon träning, yes! Peace out!


katt och marsvinsvakt denna vecka. lurv zelma på bilden

helgen

helgen har vart grym.
ätnligen har jag hitta en vårjacka okkkkkså

pussssss på den

addetails

jag är med !

www.addetails.se


fredag

and i like it!
igår var jag som sagt hemma fett värt, dom gjorde ändå inget speciellt i skolan så. Fredagar börjar vi alltid med en lång tråkig mattelektion och sen en kort engelska lektion, vi hade glosor som jag glömt att plugga på men det gick juu bra ändå.
Ikväll har vi bokat två banor kl. 19.30 till bowling, girl vs boys haha taggga evelina cissi och frida !! :D lätt match.
Innan ska jag träffa cissi och evelina, pussssssssi
imorgon kanske stockholm!!


fotboll <3 paulina

trött

godmorgon, klockan ringde vid 08.30 då jag vaknade av att jag drömmde också, jag drömmde om att jag gjorde hemmagjord beanesås haha var det bara jag som kolla på sveriges mästerkockar igår? haha där gjorde dom ju egen beanesås. konstig dröm måste jag säga..
Idag står svenska, matte och gympa på schemat vilket jag är klar med, allfall svenskanovellen och matte kapitlet plus att vi har teori på gympan så känner att jag hoppar skolan i dag. Går hem till calleplutt för att hjälpa honom med engelskan istället, lite nytta gör jag allfall pusssssssssssi

träning ikväll!!


broder och jag på flyget från thailand förra året

godnatt

ska alldellestrax sova hade jag tänkt. Imorgon börjar jag 10.15 så får lite sovmorgon allfall måste ju gå till skolan i morgon vilket tar typ en halvtimma suck. Helgen är inplanerad, nästan allfall fredag som sagt har vi bokat två banor för att spela bowling med gottfolk. Lördagen hade jag tänkt att spendera tillsammans med min kärepojkvän i storstan, eventuellt. Beror på hans träningstid, men man kan ju alltid hoppas.

Jossan var även förbi en snabbis förut och hämta kryckor eftersom hon precis opererat sig, kry på henne. LÄnge sen man såg den filuren.
nu kan jag äntligen sova haha, pussss


jag saknar min frida rätt så hääääääääääär mycket. <3



onsdag

oj vad veckan har gott snabbt det är redan onsdag halva veckan har ju lixom gått. Idag blev jag nerskickad till biträdande rektor för att prata om mitt betyg gällande turismen, det gick ju sådär jag vet inte riktigt om hon förstog mej menmen. Fick även tillbaka min ledighetsansökan gällande idre vecka tolv fan va nice det ska bli!

Idag hade jag tänkt att träffa syssling men så blev det icke tillslut för hon skulle plugga lite och jag städa, inte för det var så vikitgt men vi beslöt oss så för vi har ändå planerat in bowling på fredag!!
Nu har jag städat lite och snart ska jag och mamma börja med maten, ikväll blir det tacos muuuuums. Sen kommer även älsklingen hit.

Funderar på att byta blogg.. har tröttnat på blogg.se men får se om jag orkar byta..igen.
pussssss






kärlek är så fint och underbart.


RSS 2.0