sommarlov?

nu är allt klart i skolan, eller det var rätt länge sen men allafall. Nu har vi bara morgondagen som är vanliga lektioner på. Men känns onödigt eftersom jag vet mina betyg i allt. Torsdag till tisdag är vi lediga! sen är det bara onsdagen kvar då vi har klassens dag sen ledig på torsdagen sen fredag då vi har avslutning! Måndagen därpå börjar jag jobba förfullt!


11.30

nu sitter jag i skolan, det va ett tag sen jag var här faktiskt, har inte längtat ett dugg om man säger så. Tisdag i dag och det betyder att jag egentligen skulle upp till många av mina fina vänner på träningen. Kanske kilar upp och tränar ett tag på sidan!
Min födelsedag i går var toppen, det blev verkligen fullt hus och många paket! hihi.
På Torsdag ska jag ta tåget till eskilstuna och shoppashoppa med min fina vän sofie.
pussssssss


söta tjejor.


30 maj 2011

jahopp då är man 17 barre nu då. Det känns faktiskt ingen skillnad om jag ska va ärlig. Nu är det bara 365 dagar tills jag fyller 18 istället!
Imorse vid halv åtta kom mamma och pappa in och sjöng för mej och så fick jag frukost på sängen och en fet godispåse haha, eftersom jag fått båda min pressenter i förskott fick jag bara nått litet idag.
Ikväll blir det fullt hus av släkt, familj, och vänner med en massa bullar och marängswiss, mumma! Men innan det ska jag ta med mej mina päron till eskilstuna..
puss gott folk!

söndag

Min söndag har jag spenderat i en bil ungefär, jag och calle skulle med till eskilstuna, han tvinga mej typ.( Jag ville til tuna park men så blev det icke.) och kolla på bilar. Men vi satt kvar i bilen medans dom var och kolla och provkörde. Nu är jag äntligen hemma, har precis tagit en dusch och ska snart vidare till farmor och farfar och äta middag.
Imorgon fyller jag 17. Imorgon ska jag spendera halva dagen på sjukhuset. Imorgon ska jag äta bullar och marängswiss. Imorgon ska jag träffa släkten och vänner. Imorgon kanske jag får paket (a). Imorgon kanske blir en bra dag trotts allt.
Puss
du ska bli min en vacker dag

home

somnade ett tag i sängen, vaknade av ett sms.. vid halv fem åkte jag och mamma till mormor och morfars nya hus och fika. Åkte sen vidare till frida och fira henne där vi åt kladdkaka och daimtårta. mys till er flickor!
sitter jusst nu i sängen och pratar med mitt hjärta som jag saknar till tusen.

torsdag

gick till skolan för att göra engelska redovisning. Vid tolv gick jag hem, har världens huvudvärk.
nyss var det klarblå himmel, men nu täckt med en massa onödiga moln. suck. Yes ledig i morgon och måndag eftersom jag ska till kirurgen. Sen är det bara tisdag och onsdag kvar i skolan!!
Förövrigt fyller min bästa frida år i dag! Grattis till henne! Ska till andra sidan av stan ikväll och fira henne!
Men innan det ska vi hjälpa mormor och morfar att flytta. adjö.
ppeace

kläder

tur jag ska sommarjobba

inspo

sitter och drömmer mej bort, Min käre bror har fått för sig att köpa lägenhet så han flyttar ut här nästa vecka. Konstigt det kommer kännas på nått sätt?
En positiv grej är ju att jag får hela nedervåningen för mej själv iochför sig, två rum plus egen tolett. ena rummet ska va vitt med massa vita möbler och turkos inredning, det andra ska nog va lite mörkare med silver inredning. Men får se.
Börjar väll flytta ner någon gång nästa vecka? om alla hans grejer är borta vill säga.
den där myggnätprinsses grejen kanske kan komma till nytta igen
på något sätt och vis..





onepiece

sitter här hemma i soffan nyduschad och nu i min onepiece. Onepiecen är min bästa vän, ungefär. Nej men nästan, allafall just nu. Jag är trött, fryser, och almänt seg, då är den perfect lovit skulle nog kunna bo i den.
Rekomenderar verkligen en, http://www.onepiece.se Klicka in och klicka hem nu på en gång! värd varenda krona.
rätt old bild men ändå.

Nej vidare till tvtittandet. puss

onsdag

tjenare mannen, Promenerade till skolan klockan kvart över nio med olivia vi hade rätt brottom, så stöter vi på en strängnästidningskille som vill interjuva oss och ta kort, aa så det tog ju typ 20 min så vi låg lite fel i tiden än vi planerat.. haha men som tur va lektionen inställd!
Resten av dagen hade vi stadsvandring sen slutade vi! Lediga på fredag ohyä!
pusssss

uppdate

as dålig uppdatering sista dagarna!
Imorse kom jag till skolan redan vid åtta, skrev nationellt prov i matte a del 2, gick rätt bra faktiskt! Hoppas allfall på ett G i matte A så jag kan läsa matte B i 2an.
Efter skolan vid halv tre gick jag ner på stan för att möta upp frida och evelina för att ta en fika, satt på cafe trädgård över en timma, myspys, vi hade en hel del att prata om och reda ut haha! puss på er!
Något mindre ruligt är att jag ska operera mej.. den där jäkla cystan är så stor som en handboll och måste bort. Får reda på exakt hur det går till med operationen och när. skakis. eh. aa. lite.
Plus att doktorn sagt nu att jag borde inte spela fotboll, allafall inte match för att den är så stor. åhh!
svar på tal
läskigt att svara på frågor för vet inte om folket driver eller så haha men aa..
Hur träffades du och din kille?
Vi träffade genom 2 kompisar, jag umgicks mycket med två av mina tjejkompisar förr förra sommaren då en av dom bor grannar med calle. Så började vi umgås med han och hans kompisar allt mer och träffade mycket ute på sommarkvällarna.
Sen fick han mitt nummer och vi börja messsa och sen träffas själva allt mer.

30 maj

17 år

gokväll

helgen har varit najsig, Grönalund blev lyckad och fint väder på det awesome! Vid halv åtta när vi var hemma i strängäs igen tog vi en kubbmatch, måste säga att jag, evelina och cissi är nog grymmast.
Imorse vakna jag klockan 7 av att det kröp något på min axel, jag flög upp och fick typ abstinens? (haha heter det så) calle blev as rädd och flög upp i sängen han med och undra vad jag höll på med, så va det värsta feting spindeln som hade krypit på mej. Kunnde inte somna om men låg kvar i sängen till 9 då vi åt en feting frukost sen somna vi i soffan ett tag.
Mamma och pappa kom åt hämta mej vid tolv då vi åkte och kolla på en soffa som vi köpte, eftersom robin ska ta våran när han flyttar..
Kvällen har jag spenderat framför datorn och försökt ladda ner musik från youtube till mobilen, vilket gick åt helvete men efter många om och men så lyckades jag, hackern som man är lixom.
Uch vad långt inlägg, nej pusss ska lägga mej i sängen och spela spel och lyssna på musik nu :D pusssssss
- OOlivia cykla till skolan i nmorgon? kom till mej halv 10 :D pussssssssss
vill inte.

fredag

äntligen fredag!
Stanna hemma från skolan idag. skönt, har redan hunnit städat mitt rum och måla naglarna.
Ska snart åka in och göra lite ärenden med mamma, ikväll vet jag inte, ska ju upp tidigt i morgon, tar 09.21 tåget till stockholm för att hänga på grönan hela dagen med fina vänner.

Nästa vecka har jag planerat in en fika också med 2 finingar! puss på de.



thailand- 09?


home sweet home

hemma efter en hel dag på mälarsjukhuset känndes det som. Fick sitta där inne i tre timmar och gå ut och in och göra olika tester, skakis och yr blev jag efter plus en öm arm, får svar inom en vecka.
Skippar träningen i dag, allmänt seg.

Vi lunchade på donken då det blev en chicken tasy som jag aldrig ätit, den var riktigt god, Tog äpplen och tropicana till istället för pommes och cola, duktiga jag :)
Får se om jag åker till skolan i morgon, känns meningslöst.



förra året när bror min tog studenten

eskilstuna

om cirkus 10 minuter kommer mamma och hämtar upp mej på skolan, ska nämligen åka till esklilstuna igen för att göra en rönken. Rätt nervös faktiskt, först ska jag dricka en liter vätska av nått slag sen ska jag åka in i en sån här röngen apparat och ligga där inne i en hel halvtimma. Men det ska nog gå finfint.

Men innan det ska mamma och jag ta en lunch någonstans. pusssssi


LÖRDAG :D

äckliga onsdag

usch fy och blä.
halva veckan har gått, och detta är inte min dag i dag.
Vill bara hem och krypa in i min onepice med en stor fet godispåse och en as bra film!


eller thailand vore inte helt hel. Hur ska jag klara med under jul och
nyår när min pojke åker dit.. vill inte ens tänka tanken lixom.......punkt.

next day

jahopp då var det tisdag, träning och chillidill skoldag.
Onsdag i morgon vilket jag inte ser framemot, har nämligen nationelltprov i matte A, skulle behöva ett feting lycka till tror jag.

nej nu ska jag göra en e-butik, pusss


21.14

skolan var rätt chill. Satt och spela traktor spel med min käre vän olivia, jag va bäst, som vanligt. nehe lilla gumman du va också bra!!
Kom för ett tag sen hem från mormor och morfars nys hus som dom investerat, jag är jätte hungrig nu och funderar på att ta en hård macka och en kopp te.

puss


måndag

hatar måndagar. punkt.


söndag

tjenare gott folk, har inte orkat bloggat under helgen efter som jag haft så mycket att göra, nehe. Men som sagt min älskade mobil har ju kommit så nu har jag lärt mej den  (a)
Min fredagskväll spenderade jag med min käre syssling mysipys, i lördags var jag otroligt trött men åkte till eskisltuna och fira min kusin och sen hem till mitt andra hem haha och åt och kolla på eurovision contest med min käresta, dock somna jag. (a)

Kom hem för ett tag sen, ännu en vinst så jävla grymma!
Har nyss ätit en kycklingsallad från mälaren och ska snart trycka i mej lite chirre och dirre med min kära familj framför hockeyfinalen kom igen nu sverige!


yyyey

Har sätt fram emot hela dagen att jag avin i brevlådan skulle ligga i brevlådan när skolan va slut. Jag ringde mamma för att fråga om jag fått någon avi för iphonen men hon sa att det inte hade kommit någon. Jag blev skit sur och la på luren.
gick hem, typ vid 2, sen kom calle och gjorde mej sällskap ett tag som drog för ett tag sen. Så kommer pappa och mamma med ett paket ba: gratttis i förskott, jag ba faaaaaaaaaaaaaan va dumma nej men så har jag väntat hela dagen så får jag den inte förens 5. åh vad glad jag är nu!! :D


fredag den 13e

först kan jag ju börja med att säga grattis till min mini kusin som fyller år i dag. Så grattis till dej snuttis!

Idag slutar jag klockan två och ska ringa mamma på en gång för att fråga om avin har kommit på posten! om inte.. då.
Nej men chillig fredag tror jag!
 Justaja grattis till lilla eric också som är vidare till final på lördag !

jag vill






spikat



21 maj kååmpisar!

2 days

två dagar kvar till helg. Jag är så jävulst skoltrött. Jag har ingen som helst lust att ta mej till skolan i dag heller, men är väll så illa tvungen..
Torsdag, dagen börjar sämst.

nu ska jag cykla till skolan yey. -.-







tre bilden sen grönan förra året!

planering

sitter och planerar in med mina fina kåmpisar när vi ska åka till grönan, har kommit fram till att det blir innan sommarlovet iafall i år! loveit

-------------------------------------------------------------------------------


tuffa grappar från turey!

onsdag


take me back, agaaaain

börjar morgonen med en galen huvuverk, låg kvar i sängen till halv tio, orkade inte ta mej till skolan så blev att stanna hemma. Sitter och kollar på stjärnsystrar på canal+ sf och äter frukost.

Idag ska jag inte gör alls mycket, kanske städa mitt rum lite senare, om jag orkar vill säga.
Mamma ska även ringa min doktor i dag och fråga om jag får träna fotboll, fan om inte.

puss


fina

var som sagt i eskilstuna i dag på remiss, gick väll så där kan man säga.
Jag fick välja matställe att äta på efter, då jag valde donken såklart tog en feting chicken mc med tropicana mumsi! Efter det gick vi lite på stan för mamma skulle ha skor då även jag fick ett par finingar! tack mammmi!


älskar dom!


12.15

... Kommer mamma och hämtar mej från skolan då vi ska åka till eskilstuna på remiss. Har blivit tillsagd att inte äta 6 timmar innan så har inte ätit frukost och får heller inte äta lunch. Min mage har kurrat sen 8 i  morse. katastrof typ.
Nej men ska tvinga mamma att stanna på donken innan vi åker hem. hihi (a)
MIN TELEFON KOMMER NOG I SLUTET AV VECKAN ! :D fett nördig jag är.


17.39

.. är precis klockan just nu i detta varma land.
Har väntat hela dagen på att jag ska få sms avisering men neej fan kommer få vänta typ 2 veckor sa mamma. kul. nej inte alls. :(

Den här dagen har vart allmänt tråkig och seg, sämst!

my love i need you


måndag

jahopp du var det måndag igen, och jag sitter och väntar på att olivia ska komma rullandes på cykeln, som vanligt sen. Ska träffas halv 10, men icke.

Hela dagen kommer jag vänta på sms avisering!!!!!! hopehope! :D

viljan-värmbol

8-1

SÅ JÄVLA GRYMMMA BRUDAR!




sunday

då var även denna vecka snart slut. Jag har längtat, kan ni gissa varför? Joo för i morgon SKA min fina komma med posten! håll tummarna då! haha mes.
Min söndags förmiddag har spenderats på larslunda i slänten med halva släkten plus solen för att titta på min mini kusin när hon spelar bland sina första fotbollsmatcher i hennes liv. Duktig flicka, målvakt lixom!

Har nyss ätit en kycklingsallad med curry från mälaren, den satt fint!
Resten av dagen/eftermiddagen ska jag sitta på en bänk och vänta på att jag ska få komma in och spela. om nu det skulle hända. kasnek sista sekund.
Schack? Dart? det skulle nog vara min grej faktiskt.

Jusste lördagskvällen spenderades med min olivia och sedan kom även cissipissisyssling!


handelstöntar






last lesson

som rubriken så har jag nu sista lektionen. Bracnch och produktkunskap som är i tre timmar. Jag och Olivia är ju så bäst i klassen så vi är klara med allt! utklassad klass typ..
Efter skolan ska jag och figuren ta oss till stan och göra lite ärenden. haha. Ikväll ska jag bara va hemma, käka god middag och kolla på talang tillsammans med min bebbo. Nej nu ska jag kiladila pusselipuss

porträtt olivia nygren

yesplease





ÄÄNTLIGEN!

åh vad glad jag är! :D
Hoppas den kommer på fredag, annars måndag! hihih :D


TCFS

alarmet ringde 8.00 i morse. Gick upp fixa i ordning mej för att sedan gå till skolan, Men hade verkligen absolut ingen lust med skolan i dag så jag stanna hemma. Har istället städat lite här hemma och gjort fransk manekyr.
När min saknade älskling slutar så ska jag gå och möta upp honom på stan och handla lite gottisaker, myskväll väntar! 

Ska nog även beställa iphone 4 ikväll! yeeeeeeeeeeeeeeeeeho!


men vit eller svart.. :o


snö/regn

det känns som det här börjar bli en väderblogg? haha vädret styr mitt liv, ungefär.
skoldagen var kort, slutade vid 12.00 då jag och olivia gick hem och planerade våran stadsvandring vi ska ha den 25 maj för klassen. Efter det kollade vi på film, raise your voice, åh vad bra den är. Hon drog för ett tag sen för hon var tvungen gå hem till sin hund. Just nu väntar jag på mammi så vi kan börja med middagen, träning i kväll!

jag saknar min pojke



måndag

Nu känner man att verkligheten är tillbaka. usch. verkligen tur att jag har olivia som gör mej lite gladare under skoltiden, och även efter såklart! Jag är så jävulst skoltrött, det är 45 dagar kvar till sommarlovet äger rum, underbart! Första måndagen på sommarlovet ska jag faktiskt jobba, duktiga jag!

nu ska jag fortsätta kolla på hockey, sverige-österrike, koom igen nu då sverige!
inte för jag är så intresserad men ändå, det är det som visas på tvn här hemma denna kväll..

09.19

jahopp då var lovet slut. skolan börjar. Lov snart? 6 veckor kvar.
Sitter och väntar på att olivia ska börja cykla från henne, men hon är sämst på att hålla tider...
Väntar på att hon ska skicka iväg ett mess att hon cyklar nuu, men aa är ju inte förvånad att det inte är i tid.
lång skoldag. fan.

puss

sherwood breezes resort

ta mej tillbaka











underbart.

seriepremiär

team rosa - ik viljan

vi börjar säsongen med en vinst! Grymma brudar!


valborg

lördagskvällen började här hemma hos mej, fin fina bruds kom hit, vi beställde mat och satt på altanen och prata och spela spel tills klockan blev åtta. Då vi gick till månsonsträdgård och kollade majbrasa. Det var så innehvete kallt så vi gick hem till mej igen och satte oss och myste ännu en gång på altanen inlindad i massa filtar, tända ljus, spel och chirre. awesome!
Runt tio kom även calle, linus och oscar! vi lät dom vinna.. faktiskt..
Måste även tillägga att linus är lite halft seg, men annars helt ok på att spela kort, hah! Mycket skratt och myyysi! Rätt lyckad valborg allffall!

Snart ska jag väll börja göra iorning någon mat, ska till trosa och spela match.. fattar inte vad jag ska med och göra menmen.
pusssssssssssssssss






grymma

RSS 2.0