tisdag

som jag skrev i förra inlägget så åker jag upp till stockholm på tisdag, nu har jag och mamma suttit halva söndagen och kolla in grejer man man göra i stockholm så här års så vi kom fram till sån där 4D film då man känner blåst/gung och sånt sen shopping, och senare på kvällen gå på spökvandring i gränder då man har en läskig guid som berättar om olika mord och grejer, kan bli rätt kul faktiskt! sen avsluta den kvällen med en god middag och bada badkar på hotellet!!!!! yiho ..jag är värd det.. thihi tjing

lov

yes nu är det söndag and ilike it, faktiskt. Ikväll ska jag träffa två fina och ha myspyssöndag! Bra start på lovet. På tisdag har mor och far bokat hotell i stockholm så jag och calle ska umgås med dom där hela tisdagen och halva onsdagen, äta, schoppa, bubbla bad, bara mysapysa! yes det va allt byeeeeee!

lov

ohyä då var det lov. men känns som jag har vart ledig i tre veckorstid typ iochmed att vi haft så några lektioner eftersom eltvåorna haft praktik! Och i dag på praktiskmarknadsföring gick vi igenom allas annonser om öppet hus på thomas som vi gjort i klassen, då allas ska tryckas upp i ett exemplar så ska vi sätta upp dom i strängnäs, då min lärare sa att dom på kommunen var intresserad av min annons som jag gjort så den skulle tryckas upp i 300 exemplar och sättas upp i både eskilstuna och strängnäs, rätt kul faktiskt! idol i kväll och massa godis, som ala andra fredagar:D

Zumba!

Gryyyymt kul!


skola

sitter i skolan, har för tillfället engelska som slutar om 5 min! Första lektionen hade vi cirkelträning på gympan fyy fan lagom träningsvärk jag har nu asso bodypump+cirkelträning AJ och imorgon zumba hur ska detta sluta!? haha nej men det är lugnt assoo. Två dagar kvar in school sen har vi lov, skulle ju opereats på tisdag och legat halvdäckad hela lovet men nu är det som så att min doktor har bytt avdelning. cp sjukvård. Mamma har nya nyheter när jag kommer hem så bye!

Träning!

Om en stund ska jag ta mej upp till hälsoskaparna för bodypump!
Ska bli riktigt kul! På torsdag blir de även zumba!
Yes de va allt! Adjöö


Söndag

Ligger i sängen och hungrat ihjäl, nästan allafall. Jag vakna som vanligt innan 9 och kan inte somna om.. Ligger och väntar på att calleponken ska vakna...

Today ska jag göra nada!!!


Allt för min syster

Ska aldrig mer se den filmen. Tårarna sprutar!


fitnes

ohyes! Nästa vecka ska vi biffa på hälsoskaparna på tisdags vankas de bodypump och på torsdag zumba! ska bli jäkligt kul faktiskt!!

Glömde bilden Ha

Resultat


Cut

Aaaa brunett så hett


detta är en rubrik

ska snart kila in till hårmode, skönt! Det är så skönt att bara sitta och bli ompysslad i håret! jag slår ju på stort! lär nog inte vara klar där förens vid halv-7 7 då jag ska gååå hem i regnet och försöka göra ordning något att äta eftersom inte mina päron är hemma. yao

10:32

ooh idol kan vara ett av dem bästa programmen just nu asså, förutom ensam mamma söker då haha. och emil åkte ut ohyes, nästa vecka ryker affroolle!! denna dag är ganska så fullspäckad, har precis ätit en super god frukost med en super fin kille som förövrigt åkte på hockeyträning nyss, ska snart pudra näsan och åka till hedlandet med mami och sen vidare till södertälje för att kolla på min duktiga minikusin som har gympatävling! Sedan vid 16:00 blir det klipppppning plus slingning! ohhyes har värsta planen! det va allt! pusssssss ...förstår fortfarande inte hur man laddar upp bilder på datan på blogg längre :s

Godmorgon

Jag ställde klockan på 11:00 men jag är vaken nu, förstår inte, det går inte att sova längre än till nio.

Ligger kvar i sängen och drar ut på tiden lite, magen kurrar såå tjing! Kul inlägg vaaaa!


Helg

Efterlängtad helg, även fast jag bara gått i skolan 3dagar den här veckan men ändå. Börjar skolan i morgon vid 12 då jag har prov omg haha!
Imorgonkväll vankas de myskväll hos cissi med alla goa flickor med tacos, gottisgrejs och idool! Yiuu

..nu börjar man tänka på det, ser inte fram emot lovet. Gah

Puss


onsdag , torsdag

LEDIG, woopwoop

Morfar

Ikväll blir de 60årskalas! Grattis världens bästa morfar!


new week

skolan va helt okej, slutade vid halv ett efter att gjort någon analys att jamföra två butiker. När jag kom hem plugga jag och började med iOS uppdateringen till min iphone, och det är inte klart än! Jag som ska på 17års kalas om 10 min, hur ska jag klara med utan mobilen?!! HaHa nej men det går. tror jag. Har tagit nästan 5 timmar hitils, just nu håller den på att säkerhetskopierar.. ja ja nu 17års kalas! Grattis mickis!

söndag

denna söndag ser ut som alla andra söndagar ungefär, soffmys med datan och en godispåse.

Johanna

Har umgåtts med johanna hela kvällen, väldigt mysigt! Kärlek till dej kompis!
Nu ligger jag i sängen och tittar på nått läskigt program med lampan tänd såklart, annars är det läskigt! HaHa

Väntar på att Calle ska komma hit då han spelat match i Stockholm, men undra om det komma gå och sova i det här dunkande ljudet uppefrån, min käre broder har nämligen fyllt 20 så aa. Lets see det kanske slutar med att vi går hem till Calle mitt i natten..
Pussss


lördag

jao nu är det lördag igen. Hade planer på att åka med till Stockholm och kolla på hockeymatch men det blev inte riktigt av. Ska spendera denna lördag kväll tillsammans med min lilla Johanna och eventuellt evelina en stund efter hennes idiotiska placering av match, lördagkväll kl.18.00?! yao det va allt.

moa

http://www.youtube.com/watch?v=P3YDYlFohfw HJÄRTA

svenska hits

åh de suger att jag missar idol ikväll asso. Inte alls lika kul och kolla på reprisen. Ikväll är de svenska hits dom ska sjunga! get a life paulina!

Fredagsplaner

Inte direkt några jätte planer inför kommande fredag, men soovmorgon till 12.. Men lyckas ändå vakna 9? Tantvarning?
Imorgon kväll vankas fotbollsavslutning, Svider lite att jag missar idol, nej inte okej.

För övrigt saknar jag pojken ganska såhääääär jätte mycket. Han bor i hockeyhallar nuförtiden.

Det va väll allt. Chao

Juste beställde klippning+slingning idag också! Denna gång ska de bli en förendring!


torsdagsmys

kvällen spenderas i soffan (som varje kväll) med en skål med godisar och min mor och far i inväntan på Robinssson! mysssssssspys!

Shopshop

Fick med mej lite finfint hem, en färgklick! Rätt! Och smink vilket verkligen behövdes :)


onsdag

oh yä, imorgon tar jag och min lilla gullisnuttidutt tåget till eskilstuna och shopar loss, då menar jag s.h.o.p.a.r.l.o.s.s whopwhop

trött

humöret har väll stigit lite men väldigt trött istället. Kom hem från skolan vid 10 då jag börja städa för fullt här hemma! nu kommer mammi bli glad när hon kommer hem från jobbet! ;) duktiga jag! Nu är har klockan hunnit blivit två och jag sitter isoffan med datan i knät och mysdressen på! skönt! Ikväll är det fotboll också, sverige-finland!

FML

faan va ovärt. ååååååå va stört trött imorse när klockan ringde vid 7. tvingade upp mej men skulle lika gärna kunna ha legat och sovit hela dagen. Har nämligen bara två lektioner på tisdagar då ena va inställd idag. Är klar med mitt arbete på den lektion vi har nu och gör inte ett skit. slutar halv 10 och måste gåååååå hem i äckligt kalla vädret. killme

bilder

asso är det min data som är cp eller går det inte att ladda upp bilder längre

idol 2011

Yes ikväll börjar idol finalerna, André har konstigt nog blivit en av minna favoriter och Amanda (mörkhåriga) Är gryyyym! här är kvällen framträdanen för er som vill veta tänkte jag.. Molly - Set Fire to the Rain – Adele Robin - California king bed - Rihanna Roshana - Call your girlfriend – Robyn André - The lazy song – Bruno Mars Emil - Every teardrop is a waterfall – Coldplay Linni - What are words – Chris Medina Moa - F**kin' perfect – Pink Amanda P - Without you – David Guetta feat. Usher Amanda F - Made of – Nause Denise - The moment I met you – Vincent Olle - Highway man – Hoffmaestro Ska baka stoooora muuumsiga kanelbullar ocksÅ! muuums och imorgon är det markand, oohyä!

MatteB

Tja sitter uppe på fyran med ollelivian, chillar galet med laget. Pluggar matte och hör massa chatter. Räknar så hjärnan spricker ungefär som när jag dricker. Detta va kul eller hur?? Bäst på att rimma på denna timma!

Hejochdå !
By oliviaboy och ppppppPPpPaulina


Torsdag

Höstväder!
Skolan börjar inte förena vid 11, då jag måste cykla i detta härliga väder, kul, verkligen.
Sitter färdig i soffan och kollar på unga mödrar i inväntan på Olivia. Jao de va de!

Fassna inte på bild idag, ni kan få se min tröja som jag bär idag och min vackre tunga och framtänder! Ha Ha.


myspys

sitter i soffan i min mysiga persikefärgade mjukisdress i inväntan på bonde söker fru! skolan va helt okej, slutade vid 2 och gick till calle en stuns, men som nu är på hockey, som vanligt ungefär, han bor i hockeyhallen. typ. Nej men i morgon börjar jag klockan elva och slutar vid fyra, mindre kul! har kommi fram till att halva sverige väljer strängnästrafikskolan, förutom jag då, jippii ser framemot att sitta på 3timmars teorilektioner, och ingen att prata med. hurra. hej

Praktik

Ohyes nu har jag äääntligen fixat praktikplats och det kommer bli suuper!

Humöret är på topp nu och ska snart hem och fixa lite käk! Och ikväll är det bonde söker fru, yää!


Yapp

Trevlig kväll och mycket folk i Robins lilla lya igår! Många som fyller år i oktober, bara denna vecka ska 3 firas!

Åh ser verkligen fram emot helgens mysipys!!
Efter skolan ska jag gå och prata med en butik ang. Praktik!


FML

Yes precis som rubriken säger.
Äckeldag och jag hatar mattelärarn så äckligt mycket!
Haft håltimma i totalt 5timmar, duktig jag är som stannar i skolan, faktiskt.


Äckel

ÄgghuVemattrläraren nanana


4 oktober

Grattis till min käre bror som fyller 20år i dag!

FML

Tisdagsshema Börjar 08:30 slutar den lektionen 09:30
Sen feta håltimman till 12:00 och slutar den 13:00. Sen håltimmen igen till kl. 14:30 till 15:30.


Enväldigt vacker bild på mej och Cissi från lördagskvällen!


ensam mamma söker

var hemma idag. har faktiskt pluggat, mycket! Ser framemot helgen, då det är mysiga marknaden och min käre kusin annika kommer hem till strängnäs! hoppas jag hinner träffa henne! Imorgon fyller även min bror 20 år :) så ska fira han hela kvällen! Nu ensam mamma söker!

Viljan-team rosa

Sista matchen för denna fotbollssäsong! Känns tråkigt men ändå skönt med uppehåll, känner att det behövs! Får se till att träna lite hemma under vintern, försöka Allafall!

Lär hänga rätt mycket i hockeyhallar denna vinter skulle jag tro!

Match idag 15:00 vasavallen!!


New jacket

Winterjacket


Örhänge

gulfynd by kenza, tack älskling!! Love


Till älsklingen


Bästa

Haft en otroligt mysig kväll i Stockholm med min andra halva!


RSS 2.0