Happpppy

Fan va glad jag är! Har fått jobb! Lite extra allafall! Börjar redan på lördag! Yihiooooo!!!!!!!


Ointressant inlägg

Sitter hemma och stirrar ner i mobilen.
Till middag blev det fil med hallon och massa nötter. Toppen middag, not.
Till lunch blev det en fet måltid på donken det va gött! Tack farmor och farfar!
Igår fick jag gorme lunch hos mormor och morfar också! Och massa onytthetet på det!
Åh minns när jag sov där bär jag var mindre, alltid skulle jag ha samma dricka och massa gott som dom hade köpt hem bara för att jag skulle komma.

På lördag ska jag shopppppa! Det är på tiden! Köpte iförsig en jacka när jag va i Stockholm, men behövde inte den egentligen... Men jag föll för den och ja sen blev den min!

Tog en lång prommenad med hjärtat förut, med en fika paus hos hans mormor och morfar! Gött!


Jag lever!

Godmorgon fina torsdag! Gick upp redan vid 8 och sa hejdå till mina kära päron som åker till Thailand imorgon, inte alls avis. Ska åka till Stockholm med grymma brudar och mysa runt, och även sova kvar där! Ska bli himla mysigt! Igår fyllde prinsessan Evelina år, så henne blir det att fira på lördag! Och sen är lovet slut, redan.

Ligger i sängen och väntar på att calleballe ska behaga vakna.. Värkar dock ta ett tag han ligger och snarkar här så djupt. Jaja bye!


lundvägen

sitter hos pojken, hjälper honom med matte. allafall försöker. Matte är inte min starka sida direkt. Allfall, ingen träning idag. slutade redan vid 1, vilket var matcho skönt. Ikväll ska jag iväg till thomas för att kolla på innebandy, derby tydligen, värkar stort haha! Innan dess ska jag hinna med att sitta någon timma på mickes trafikskola och plugga teori! dagarna bara rullar förbi och snart ska jag göra min första körlektion, lite scary. Torsdag, fredag kvar, sen looov! På fredag ska jag umgås med två favvvoriter. På lördag är det heldag med laget, pulkaåkning och greja. På söndag åker jag och pojken iväg till borlänge för lite skidåkning, ! yihoo härlig start på lovet!

Död

Bokstavligt som rubriken säger. d.ö.d.
Var på fysträning med laget 1 och en halv timma. Det kan man kalla fys, fy fan. jag är mör, i alla muskler som går. Men det är skönt efteråt, så jävvvla skönt!
Träningsvärk.se imorgon. Bara påt imorgon igen! Verkligen saknat fotbollen ! Jag är taggad till tusen!

Har precis druckit ett glas nypressad apelsinjuice!


måndag

hatar ordet måndag.
08:55-16:00. Lid med mej.


Trött

Kom hem från Karlstad runt 19:00, prick faktiskt. La oss i soffan och kollade tv och åt lite söndagsgott. Åt lunch på ett mongoliskt ställe som Annika visade, jäkligt gott må jag säga!

Nu ligger jag nere i sängen och kollar på tv, Wallander är väldigt bra filmer, men dock inte att se själv. Får sappa mellan kanalerna när det blir allt för läskigt.
Försöker tagga skolan imorgon, det går Inge vidare. Vill inte. På tisdag blir jag hemma. Sen är det bara onsdag, torsdag, fredag, sen lov! Okej det blir bra! På söndag åker jag och hjärtat till Borlänge också det blir mys! Å fredag Johanna å Evelina och lovet upp till Stockholm med 4 fina för övernattning, shopping och mys!



https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2442547/images/2012/pic_189120028.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2442547/images/2012/pic_189120080.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2442547/images/2012/pic_189120280.jpg" class="image">


Uppe med tuppen

Igår kväll gjorde vi hemmagjord plankstek, väldigt smarrigt må jag säga! Efter det svulla vi i oss kladdkakefudge, jäkligt god den med!

Klockan ringde 8 imorse, halv 10 gick bilen mot Karlstad! Kusinvitamin fyllde i veckan och ska firas! Födelsedags lunch och sightseeing! Imorgon skolan
Efter 3 veckors praktik....


Varma breddgrader

härliga vinter väder

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2442547/images/2012/pic_188665239.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2442547/images/2012/pic_188665257.jpg" class="image">


like lista

mina 9 favvosar uppskattningar/att göra
- skatta så jag börjar gråta och faller ihop.
- en bra hårdag.
- vaknar och inser att det är skola, men så är det helg och sover några timmar till.
- när jag får ett oväntat sött sms eller skriven lapp från pojken min om hur mycket han älskar mej.
- gå och lägga sig i ren och nybäddad säng.
- träningsvärk.
- när någon annan tvättar mitt hår.
- massage.
- hemmakvällar med tjejkompisarna och prata om allt mellan himmel och jord och äta massa mumsigt!


Torsdag

Har precis ätit en kebabsallad från Mälaren! Mumma
Väntar på fetto chokladmuffisen som snart är klara i ugnen, ska ha med dom till praktiken imorgon! Då blir dom glad! Sista dagen å allt. De suger.

Nu ska jag läsa cosmipolitan tidningen som låg i lådan idag och därefter vidare till träning!!!

Bokat resa till Romme med älskling!


brumbrum

har precis ätit en äcklig middag. hatar fisk. Fick bli ett antal finn crisp istället! finn crisp hjärta. Var ju på riskettan idag, lite segt att sitta fyra timmar med 4 som man inte kände så detr blev lite konstig stämmning när vi skulle göra övningar men men det gick ju bra! Nu har jag precis gjort ett teoritest på datorn 45 rätt av 46. illa. haha nerå de va ju bra! imorgon torsdag, vilket innebär näst sista dagen på praktiken plus träning! yihooo!

Onsdag

Vakna upp brevid pojken imorse när klockan ringde 07:45, båda var super trötta och ville bara ligga kvar hela dagen!
Men icke! Praktiserade bara fram till lunch idag, då jag precis ätit nu och ska snart vandra till mickes trafikskola för 3 timmar teori, riskettan. Skönt att ha det gjort. Sen är det bara halkkörning, teoriprov och uppkörning kvar! I can do it!


hard workwork

Grym på att sälja asså! Haha nej men jo faktiskt!
Har även fyndet ett par skor idag som jag gått och kollat på ett bra tag! Idag slog jag till! Fick även 20% så det blev ju bara ännu bättre! Fick även en mössa som jag gått och prövat 100 inget under dessa veckor, fick den som tack :) den kosta ändå 500 så det va snällt! Annars hade jag blivit ännu 500kr fattigare..

Idag har jag sålt massa saker! Och även inventerat tofflor och kollat nästa vinters klädkollektion!

Imorgon åker fotbollsdojjjorna på! Yihoo


Söndag

Jahopp ännu en söndag. Vaknade upp brevid Frida vid 10-tiden och åt en mumsig frukost! Sitter nu i soffan och precis svullat i mej en kebabtallrik. St-cupen igår med fina flickor, och kvällen spenderades här hemma med Frida och Pontus. Ägde ut dom på både Wii och gin rummy.

Saknar min Calle <3

Imorgon sista veckan på praktiken också! /:
Chao


RSS 2.0