Karlstad

Har haft ett mysigt dygn i Karlstad tillsammans med kusino, ska snart åka en sväng till ett köpcenter och sen vidare hem mot Strängnäs igen, ikväll vankas game! 17:00 på Vasavallen! 
Helg

Åkte en snabbis till Eskilstuna på förmiddagen för jag var i behov av nya svarta jeans samt hämta vår symaskin som vart inlämnad på lagning, så har för första gången i mitt liv sytt upp och in byxor, förvånansvärt bra blev de! 

Nu ligger jag i soffan och har packat ordning allt inför imorgondagens trip och ikväll blir de middag med några i släkten. Adjos

Gummistövlar

Har idag inhandlat ett par hunter gummistövlar, var i behov av ett par och varför inte slå till med ett par snygga som man kan ha till vardags och inte bara ha i skogen. Var 20% idag på dom så jag slog till! Nöjd! 


Kontor

Sitter på mitt lilla kontor hos mamma och pappa, håller på och sätta ihop en bok om HF Förvaltning som ska bli en ren fakta bok. Är i stort sett klar, ska bara fota alla i dag och sätta in sitta bilden sen är den klar!
Vid halv 10 kommer banken hit på möte så då ska även jag få vara med så jag lär mej.
 
På lördag blir det en trip  till Karlstad tillsammans med kusinvitamin, blir borta lördag-söndag så blir en lite miniweekend, ska upptäcka karlstad lite. På söndag taggar jag match!
 
 

fotboll

Spelade min livs roligaste och jobbigaste match i torsdags. Höger ytter mittfält har blivit min nya position. Jag spela 90 minuter och lyckades pyttsa in 2 mål och 2 assist. Grym match som slutade 10-0 till oss. 

Kom nyss hem från Eskilstuna - där jag spela match med juniorerna. Sitter nu hemma och ska snart switcha om för ikväll vankas 18 års partaj! 

Imorgon är det fight i värmbol också! Mycket fotboll nu, älskart!PassfodralBeställde ett passfodral från nätet härom dagen, roligare än det tråkiga passet, inte för att jag reser så förskräckligt mycket men snart så! ;) 
Så fint tycker jag! 

Boutique My

Idag var jag hos camilla på MY och fotade inför uppdatering av hemsidan. Är riktigt nöjd med hemsidan jag byggt upp till butiken. Kul även att få fota själv och uppdatera när nya kollektioner kommer in i butiken! 
 
en liten titt på hemsidan
www.boutiquemy.se
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

London

London har länge vart en stad jag drömmt om att få åka till. Att bara prommenera längs gatorna och se dom berömda röda telefonkioskerna och bussarna, se alla byggnader och besöka madame tussauds. 
 
Nu är det äntligen spikat, den 12-15 januari 2014 flyger vi iväg! Ska bli så jäkla roligt! 
 
Ja, det står hong kong. 
 
 
 
 
 

Beachen

Igår jobbade jag öppning till stängning, blev sedan upphämtad av Sofie för att göra henne sällskap en snabbis till Eskilstuna.

Vid 19 kom Frida och Evelina till mej och planera London, så nästa vecka ska vi förmodligen boka! Senare kom även johanna, vi drack drinkar, skratta, prata, lyssna på musik, vid tolv taget fick vi skjuts till ulvhäll där årets sista beach var.
Frida, grannen som jobbar där hade fixat in oss via VIP så vi kom in gratis och slapp köa, kungligt!
Hade riktigt roligt och kvällen avslutades i sängen runt 03:00.

Idag är de game day! Är 100% taggad!


Jobb

Eftersom jag inte har så mycket tider på fagerstedt så har jag sökt fler jobb. Har även börjat lite på mamma och pappas företag. Idag målade jag ett helt kontor i vitt där en ska flytta in och så ska hff in i ett ännu ett kontor där jag ska sitta och hjälpa mamma med kontorsjobb! Ska bli riktigt roligt!

Nu väntar jag för fullt på besked från folkhögskolan i Leksand.


RSS 2.0