lördag

Bloggkungen här. nej men som sagt bloggande är inte min grej riktigt.
hur som helst. Igår hade jag fredagsmys, godmat, tv och soffhäng, precis vad jag behövde, och det blir lika dan lördag! Jag är allmänt slut i kroppen, och imorgon har vi match i stockholm.

Just precis nu står jag på jobbet, mina käre mamma kommer och byter av mig vid ett så även jag kan få lite sunchine. Har ju vart super väder hela veckan men när jag slutar vid 18 så är ju solen nere.

jaja, nog om detta!

Vid 13 ska jag upp till vasavallen och kolla på viljans herrlag!

ADJOS

boka in 25 mars kl. 19.00

Nu är det officiellt, Den 25 mars kl. 19:00 blir det modevisning i Präntaren! Fashion night i Galleria Präntaren har vi döpt den till, lite frääänt sådär. Detta ska bli såå kul och jag är med och annordnar detta tillsmmans med två andra, det är mycket planering, möten, fixa prylar, hit och dit men det är rikigt kul! 
 
Kan inte avslöja för mycket men boka in den 25 mars kl. 19:00, då går startkotter på catwalken. FÖRST TILL KVARN, dem 25 första får en goodiebag och sittplats! 
 
 
 

Uppdatering från butiken

Dålig uppdatering på det här stället men jag har nog aldrig varit en riktig bloggare. Bloggar mest för att jag i framtiden ska kunna gå tillbaka och läsa. Har haft väldigt mycket och göra senaste veckorna och jag är helt slut på kvällarna, att jobba så här mycket är jag inte van vid. Hjärnan och kroppen samarbetar inte riktigt. 
 
Står faktiskt just precis nu i butiken, väldigt lugn dag idag tyvärr. Tiden går så förskräckligt långsamt då. Men sånna dagar kommer ju också. 
Att jag har byggt upp och skapat min alldelses egen arbetsplats känns fortfarande väldigt overkligt. så häftigt. 
 
Vecka tolv kommer min kusin från eskilstuna och praktiserar hos mig, det ska bli jätte kul. Jag är så van vid att jobba tillsammans med någon, men nu står jag alltid själv. Så det ska bli super kul! 
 
Nej, nu lite nytta! 
adjoos
 
 

RSS 2.0