2011 slut

Nu börjar detta 2011 gå mot sitt slut. Det kvarstår endast ett antal timmar.
Mitt 2011 har varit speciellt, mycket gott och ont, men det behöver jag inte rabbla upp här.

Det känns som det kommer bli ett grymt avslut på det här året med ett antal fina vänner!

2012 - jordens undergång har de ryktades om, har till och med gjorts en film om det. Myt. Detta år ska bli grymt och jag ska fylla 18 och ta körkort! Ska resa med pojken min och börja jobba och tjäna egna pengar! Japp det blir mina nyårslöften vilket verkar vara så viktigt ha för många..

Och i mars får jag äntligen börja träna igen, något att se fram emot?!. Mars.. 3 månader. Herregud.

Gott nytt år gott folk!

Nu är det bara pojken min som saknas här hemma. 16 dagar, det är mycket asså, allafall när det gäller honom.
Kärlek <3


Hola

Ja lite uppdatering här. Dagarna går fort men samtidigt så segt... 9dagar. Idag var jag på erikslund med Olivia och fick med mej hem lite underkläder och ett par shorts som jag blev lite smått kära i. Imorgon ska jag träffa Frida och Evelina! Tiden!

Just nu ligger jag nere i sängen och tittar på grabben i graven brevid. Försöker Samtidigt planera in en tripp till lager 157 innan kusinvitamin åker tillbaka till Karlstad igen!


Saknad

Nu får de räcka. 6 dagar har gått sen jag såg honom sist irl. 10 dagar kvar. Calle jag saknar dej så himlans mycket. <3


julafton

våra julaftonar ser ungefär lika dana ut varje år, jag gillar traditioner. Mina julrim blev uppskattade! och jag fick väldigt fina och användbara julklappisar, en 42 tums platttv som passa prima på min vägg framför sängen. fick pressentkort på make up store och hm, pengar, trafkiskoleteori, mjölkskummare, värmefilt. och lite småsaker. Släkten är fin. jag gillar jul. Idag kommer två av mina kunsiner från göteborg och jönköping! imorgon är vi som varje år bjudna på kalkonmiddag också! Pusssssssssssssss

december

ingen vidare decemberstämmning detta år, inte för min del allafall. i&försig har snön lagt sig sådär lite fint ute på marken. Har spenderat en vecka legandes på sjukhus i världens oskönaste säng också. Har äntligen fått komma hem och sitter mestadels i soffan eller legandes i sängen. Det har redan gått 19 dagar av denna månad. fick äntligen träffa min pojke igår efter lång längtan, tur jag har han, min lilla prins. Han åker ifrån mej om två dagar -det gör mej ännu deppigare, nyårpussen då?! Julen kommer inte alls bli som dem andra, bror min flyttar 96 mil bort snart också. okej, läs detta inlägg, viktig information.

Tredje gången gilt

Jaha då var jag på plats på ett tredje sjukhus. Nu på astridlindgrens barnsjukhus. Igår på Huddinge kom det en del akut dödsopertioner vilket ledde till att jag flyttades fram.

Gjorde en massa tester och var smått förberedd under natten men nej det visade sig inte bli nått. Åkte då hem en natt och fick träffa min pojke. Så idag ska jag träffa en narkosläkare och ta lite tester och imorgon bitti blir de operation.

Bra, bättre, bäst. Detta var lite hemtrevligt faktiskt, konstig nog även fast det är ett sjukhus.


Jag lever

Jag lever så ni vet asså, har helt enkelt glömt bort och blogga. Men här är jag. Nej men den senaste veckan har inte varit nå vidare. Mestadels vart hemma och verkligen gjort nada. Men det är ju skönt. Snart är det jul och jag har nu jullov. Pojken min åker i väg från mej också ett tag det gör mej lite mer ledsen..

Jaja Depp inlägg.
Nu ska jag åka och äta pizza och sen vidare till huddinge. n.e.r.v.o.s.i.t.e.t.e.n börjar komma lite smått..
Tycker inte om sjukhus, inte alls.

Blir nog inget bloggande på ett tag! Chao


last week

sitter och gör ingenting på praktisk marknadsföring B, är nämligen klar med allt innan jul, jihoo. Sen har vi naturkunskap, repetion inför provet nästa vecka, men jag ska göra det idag. Och på fredag har jag nationelltprov i Matte B. Sen är jag klar och kommer spendera några läskiga dagar i stockholm. Sen är det snart jul och jag är glad. Har bestämt mej för att sluta klockan 12 idag, ska laga en god lunch tillsammans med pojken min.

Julkarma

Min julkalender har jag i mobilen detta år! Ladda ner den vettja! Ni som har haiteckmobiler förstås ;) julkarma heter den!


Godmorgon fredag

Yes! Ännu en fredag!
Stannar hemma från skolan idag för att plugga naturkunskap som jag va tvungen att flytta fram. Hatar det ämnet.

Så idag blir de en hel del plugg och städ. Ska även hjälpa mamma och handla. Snällajag.

Igår körde jag dubbelpass på hälsoskaparna, först body pump och direkt efter zumba, sjuk kul! Känner att jag har en aning rumpa i både rumpa, armar, ben eller aa alla kroppsdelar faktiskt.

Det va allt pussss


RSS 2.0