skolan

ny vecka, nya möjligehetr, är det inte så man brukar säga..
allafall har precis börjat sista lektionen branch och produktkunskap som slutar 16.00. Jag har värdens träningsvärk i benen och rumpan, måste vart från träingen i söndags. alf inte tid mer här. pusssss


1 år & 4 månader..

..kärlek till dej älskling, love you



Helgen är redan slut, nästan. Igår som sagt var jag och bowla, jag är king på bowling, vann rätt stort. 168 på en serie det är rätt skillat, eller.
Efter vi ätit och bowlat där så gick vi hem till calle och åt hemmagjord glass med daim, gräddglass kan man verkligen säga haha men den va as god! Just ja var ju i västerås i går också med mamma och liselotte, På ikea fynda jag lite vita lådor och pappers hållare och gardiner. Sen blev det lunch på donken och efter det gick vi in en väng på hälla shopping. Jag köpte ett par skor efter många om och men, sen hårfärg så har precis färgat håret! Inte mycket men nu är allfall utväxten borta!

Vid tre ska vi till mormor och morfar och käka, blir nog till att gå diti det fina vädret, det går ju bara på några minuter att gå in till stan nu när man kan gina över isen. Oj vilket långt inlägg de blev.


ändrade planer

ändrade planer för dagen och kvällen. Skulle ju åkt till IKEA efter skolan men så blev det icke, istället åkte olivia och jag med mamma till coop och handla godis och bestämmde oss för att spendera kvällen hos mej. Frida skulle egentligen också komma menmen det blir som det blir ibland, Vi har allfall lagat kött, kantarellsås och hemmagjorda pommes, jäklar va gott det blev!

Nu har olivia tvingat mej att kolla på i rymden finns inga känslor, så sitter och svullar godis och myser far,för tvn. Senare kommer äälskling hit!
yää nice fredag. IKEA´, bowling i morgon!



förlåt

säsmt uppdatering dom senaste dagarna. Men har spenderat dagarna framför min älskade engelskabok eftersom jag hade prov idag, det gick rätt bra tror jag!
Igår efter skolan åkte jag till mormor och mormor och käka och spela lite kort haha. myspysigt faktiskt!
Fredag i dag och jag slutar två då mamma kommer och hämtar mej så ska vi åka till västerås till IKEA! yä jag älskar ikea det är så roligt att bara glida runt och kolla och drömma eftter fina rum hih. Kanske kan man fynda något. Ikväll är det inte mycket inplanerat, föurtom att älskling kommer vad tio ikväll som jag saknat nedrans mycket ska jag säga!! Så någon som vill göra nått i kväll messarå.


sitter just nu med olleliva och ska göra projektarbete. pussssss


happy

jag känner mej allmänt glad nu asså, åh jag älskar allting känns det som, happyhappy!
Imorgon börjar jag 10.15 vilket betyder sovmorgon, slutar dessvärre fyra menmen, efter skolan ska jag gå hem till min käre mormor och morfar för lite middag, åh så mysigt! kanske lite kortspel också vem vet. haha.

just ja vi har skridsor i morgon på gympan, tummen upp för det också!

och jag vill ha mina beställda grejor hem nununu.


Barcelona snart också yihoo



väldigt glatt inlägg kännde ja nu!


frida

tjatja bloggen, haha nej men skolan sög även fast jag börja 10 och gick halv 2. Mötte upp älsklingsfrida som jag saknat en hel del, och gick upp till umo. Efter det vidare ner på stan och sen hem till mej och åt toast och titta på sebbe som jag ladda ner igår, den va bra tills slutet. menmen det va myspys allfall!

nu väntar jag tills klockan ska bli sju då jag ska byta om och åka iväg på träning.
puss


sötnosen


äntligen

jag har det, tror jag..
..vet vart jag ska söka jobb!


mamma

Efter skolan skulle jag och olivia sola men så blev det inte, då jag skulle gå dit själv men det va kö så palla inte. Då gick jag istället till mammas jobb och vänta till fyra då hon slutade, vi bestämmde oss för att äta middag på cleopatra eftersom både robin och pappa inte va hemma. Det blev varsin kebabtallrik, haha den är ju bara för god och såsen, mums!

Sen gick vi in på leksaksaffärn och köpte ett pussel, 500 bitar, haha konstigt ryck men aa det blev ett alf! Så nu har vi suttit sen halv 6 och pusslat och nu tittar vi på handboll! Imorgon måste jag gå tidigare från skolan, redan runt halv 2 då jag ska till umo. Plus träning i morgon kväll på hälsoskaparna, bodypump!


samson

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
He ate a slice of wonder bread and went right back to bed
And history books forgot about us and the bible didn't mention us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the stars came fallin' on our heads
But they're just old light, they're just old light
Your hair was long when we first met

Samson came to my bed
Told me that my hair was red
Told me I was beautiful and came into my bed
Oh I cut his hair myself one night
A pair of dull scissors in the yellow light
And he told me that I'd done alright
And kissed me 'til the mornin' light, the mornin' light
And he kissed me 'til the mornin' light

Samson went back to bed
Not much hair left on his head
Ate a slice of wonderbread and went right back to bed
Oh, we couldn't bring the columns down
Yeah we couldn't destroy a single one
And history books forgot about us
And the bible didn't mention us, not even once

You are my sweetest downfall
I loved you first


näthandel A

Fick precis tillbaka mitt prov som vi gjorde häromveckan exel, MVG yä!
ska börja med näthandel A nu!

intressant inlägg, eller?



ge mej rå


engelska

har suttit och pluggat engelska ett tag nu, glosboken in my heart! haha nej men den sidan är svin bra när det gäller ord man ska plugga på. Har nämligen kapitel prov på fredag. Påtal om fredag, om vädret är okej ska jag och mammi åka till IKEA oh me like!
Imorgon, tisdag vilket betyder solning, niceprise. Jag behöver verkligen sol känner jag då är solcenter min hjälte! Bloggar mer i morgon i skolan efter lunch, börjar ju redan kl. 08.30 på tisdagar..



jag saknar min frida väldigt mycket faktiskt



school

sitter jusst precis nu i skolan, näst sista lektionen. Ska kolla på en kort film sista 20minutrerna. Slutar vid 4 idag, Ska planera exponering till alla hjärtans dag den 14 med halalalal, olivia och sara. 
Gick upp vid 8, åt en stor goood frukost framför the voice. Vid kvart över 9 gick jag till skolan i det sköna vädret, det ärverkligen as nice ute nu ju. Nästan vår ju. eller?

Ikväll händer inte mycket, fixa till mej lite, duscha, alla tjejgrejor, måla naglarna, och hårinpackning!
hörs senare guuuuys!


typ perfect human.


slut


dagen/kvällen ska jag tillbringa i min älskade babydräkt!!

vaknade vid 08.45 av alarmet, gick upp 09.00 för att äta frukost och sedan vidare till träning. Jäkligt jobbig träning fy fan, det där gör jag bara inte om igen idioten 2 gånger i hela campus hallen, eh det låter inte så jobbigt men de va sjukt. Smaka blod i munnen och det snurra i huvudet, ändå har jag rätt såbra kondis om jag får säga.
Nu är det bara se fram emot en härlig skol vecka, skoja!
Sen jag kom hem från träningen vid jalv tovl har jag ätit, duschat och suttit framför tvn med datan i knät, kanske borde ta och hitta på något.. men vad kan man göra på en söndag. ingenting. Söndagar är inte min grej. fy.
bloggar mer ikväll eller hörs i morgon in the fucking schoool!





gårdagen

igår kväll som sagt hade vi gäster, familjen öhlin och grannarna. Blev 3rätters middag, kortspel och tv. Cissipissi tvinga oss att kolla på p3 guld, de sög. B program. B kitty, B kändisar ? Natten spenderades med älskling, mysipys!
På förmiddagen åkte jag och calle till eskilstuna tillsammans med hans mamma och systrar. Skulle egentligen inte köpa nått speciellt förutom ett nytt kollegeblock till skolan, men köpte även en vit bas ttröja.


Jag ska köpa vita converse och svart skinjacka till våren tror jag, vill ha den som keza stylat men den kostar 2000 kronor typ, men ungefär en sån ska jag nog hitta någonstans!

Och tack hanna igen för du gjorde orning bloggen lite! checka in hennes blogg vettja www.hannaell.blogg.se




nästa inköpningslista!


lördag

eskilstuna, fynda en vit tshirt för 29kr och ett kollegeblock för 60kr men de betala min käre mamma.

gäster i kväll, träning i morgon!
inte mycket att skriva puss.

 gulligt ;D


brancsh- och produktkunskap

Ska precis börja sista lektionen, som slutar 14.00. 3 timmars lektion, rätt jobbig lektion menmen.
Som jag sa igår så ska jag olivia kila ner till stan och kolla lite sen, även sola tror jag.

hörs mer när vi kommer hem bitches ;) pusss


sommar och fotboll! <3






next day

fredag i morgon! underbart, veckan har gått as fort ;o
allafall slutar 2 i morgon, ska kila ner till stan med olivia och titta lite. Jag är jätte shopping sugen men vill ändå spara mina pengara haha lyckat. Men ändå om man kollar i vår lilla stad så kanske man hittar nått litet.

Skolan i dag sög. lååångtråkig och seg. Dom har ju bytt vårat schema så vi slutar fyra varje torsdag nu för tiden, men det är tydligen bara till vecka 10, så det får vi väll hoppas på.
20.00 handoll polen-sverige, fjollsport :) nej men måste ju kollas alf! pussss

saknar min bubbe jätte mycket.

äkta kärlek kan man säga :')


skolan

skolan, trött, nej det passar inte riktigt ihop. Har svenska just nu, men är färdig med allt så har ingenting att göra.. Började allfall 10.15 så fick lite sovmorgon allafall, tur det annars skulle jag nog aldrig klarat mej.
Gympa i dag, ska inte va med. Sista lektionen matte.

Sen gå till mamma och åka och handla, och leta efter någe gott te (a) Nu har jag kommit in i den där tiden igen när jag dricker te verje kväll, haha knäppt men gott.

Fredag i morgon yeees, morgon/dan skolan sen ingening, vid 22.00 ungefär kommer älskling.. han har ju träning så aa. Äntligen!
Lördagen ska spenderas med han också!! ;*
PSSSSSSSS


GE MEJ SOMMAR, BRUNABEN, SHORTS, MASSA FINA TRÖJOR! SMYCKEN!


hemklickat

äntligen!

 


nej nu ska jag kila iväg till hälsoskaparna!


prov

ska ha prov i info&layout nu, tror det blir ganska lätt ändå så det ska nog gå bra!
Efter det slutar vi, det lär gå ganska fort så kommer nog få sluta tidigare.

juste i morse ladda jagner raise your voice, men när den äntligen var färdig så fanns det ingen svansk text, surt.
nej nu ska va ha prov
pusssss


godmorgon

vaknade vid 7, sen somna jag om igen till 8. Börjar vid 09.45 i dag, skönt!
Igår slutade vi vid halv 3 ungefär, då jag och olivia gick till solcenter och sola ååh ge mej sol! Kvällen spenderade jag framför min käraste tv och kolla på handboll.

Ikväll ska jag träna, hoppas på bodypump men får se vilket dom väljer idag! Nej nu ska jag börja fixa i ordning mej puss, maybe hörs vi i skolan.






tre bilder från nyår! bättre sent än aldrig ;)


hahahaha

lite rolig är den (a) alf om man är trött.. visst olivia (a)
http://www.youtube.com/watch?v=0hVig5aoJ3w

söndag

min lördagskväll tillsammans med sofie och cissi blev lyckad till tusen! pizza, mys, wii, film, glass kan det bli bättre.. skulle inte tro de! Vid halv 12 ungefär hämtade äskling upp mej så gick vi hem till men mej. Idag har det inte hänt så mycket, vart hemma hela dagen med älskling, laddade ner kommissare späck men den sög ju, så vi kolla på farsan i stället med hela familjen, med lite svullo things till (a)
Måndag i morgon, fyfan. Börjar vid 10, så olivia får skjuss hit av sin mamma vi 8 ... sen går vi till skolan senare sen :)
Nej nu ska jag gå och borsta tänderna! puss


två hjärtan

vaknade av calles alarm i morse kl. 9 typ. Jag va svin trött, men gick tillslut upp och åt frukost. Han blev hämtad runt kvart i 10 eftersom han skulle träna..
Jag har vart så duktig att städa mitt rum, och till lunch blev det thaimat, friterad kyckling! Jusst nu sitter jag och fryser med två filtar och duntofflor. Vore inte fel och krypa under ett täcke med en bra film och en calle som värmer mej (a)

ikväll som sagt ska jag kila till ladugatan? kan det heta så, aa allafall till sofie, där blir pizza och mys med henne och syssling och fångarna på fortet? (a) 

pusss




helg

åh så skönt med helg, det är min grej. Min fredagskväll har jag spenderat hemma med mor och far, har gjort julklappen jag gav till dom i julklapp, 3 rättermiddag. Den blev as bra om jag får säga det själv, och huvudsaken att dom blev nöjda och glada!

MENY

förrätt
kokt sparris inlindad i serranoskinka med getost, toppad med pinjenötter, balsamvinäger och parmesanost.

varmrätt
sweet chili/vitlök och apelsinmarenead fläskfilé med ungsrostad potatis, stekt halloumiost och Paulinas al'a cert special sallad.

efterrätt
choklad cheescake med grädde och kiwi toppad med riven choklad

sitter jusst nu och väntar på att utröstningen av lets dance ska börja, 22.30 börjar den.. Jag väntar även på min älskling, inte kunnat umgåtts med han så mycket, eller alf länge eftersom han har träning hela tiden. Så han kommer direkt från träning och sover här sen åker han i morgon bitti vid halv 10.. Så hinner alf  pussa på han hela natten innan han åker igen!

Imorgon kväll ska jag till sofie, där även cissi är. Åh så mysigt! lovelovelove






vår/sommar give me




23.28

..oj vad tiden rann i väg, jag som hade tänk att sova skapligt. Men fassna visst vid datan och letade efter en massa kläder, och oj oj vad jag längtar till sommar/vår, vara brun, gå i shorts!
i morgon kommer det in bildbomb på kläder/accecoareer/skor!

nej nu måste jag sova, klockan ringar 07.00 i morogn bitti!


sne bild sen björra!


calle lövgren

Den människan är en av dom bästa i hela hela världen.
jag älskar dej så sjuk mycket.

snart kommer han hit, de va ett tag sen, eller 3 dagar men ändå känns som en evighet.
 
skolan i dag va väll helt okej. Slutade redan 20 i 2 då mamma kom och hämtade mej.


torsdag

torsdag i dag vilket betyder kort dag! engelska, svenska sen gympa! slutar 2! Idag åker många till sälen med skolan, fan de skulle va kul och hänkat på men nej. Idag har jag ingneting inplanerat föutom kanske att jag ska gå och sola en sväng eftersom vi inte gjorde det i tisdags. Måste verkligen få lite färg innan jag ska springa ruunt i bikini i turkiet, haha man vill väll inte se ut som världens blekfis, eller. hah.

jusst nu sitter jag och väntar på att olivia ska komma så vi kan kila till skolan. puss






på lördag ska jag spendera min kväll hos sofie med dessa saknade filurer! <3


2011

2011 verkar ju ändå bli ett rätt bra år :)


romme februari??


barcelona sportlovet


idre v.12 mars


turkiet 21 april


info & layout

har jusst nu infolayou. Känns som jag bara skriver om skolan och olivia typ haha. Men ska bli bättre.
eller.
nej men nu ska vi fortsätta tror jag. slutar halv3.


love



godmorgon

sitter och kollar på sällskapsresa som går på tvn och väntar på att olivia och hennes mamma ska komma hit så vi kommer till skolan. Onsdagar ser precis likadana ut som tisdagar bara att två av lektionerna är tvärt om.. Igår börja vi med medeltiden på historian, usch hatar historia. SLutar runt halv tre, ikväll hälsoskparna! ihope bodypump!


gruppppfoto


30.09.09




o&p

inte riktigt som alla andra. haha men idag har jag spenderat min dag tillsammans med olivia efter skolan gick vi hem till mej efter många om och men och åt lite, sen kom hennes mamma och hämta oss så åkte vi hem till henne, där vi åt mango och spela wii. Vi äääger på super mario måste jag säga.



 








at school

sitter just nu i skolan brevid en olle =D hoon är ju fan bara för bar den typen, hon gör mina dagar ruuliga!
sarah och halallalallalal förstör typ dagaran aför mej, neh! haha men seriösst nu. Har info & layout börjar ni pussss


inga bilder i skolan.


skola

japp, då vare sista dagen på lovet i dag då. Har spenderat den tillsammans med callebabe.
Jag har haft rätt chillidill lov, har inte gjort speciellt mycket, tyyp umgåtts mest! Igår söndags tråk, hade bestämmt med alla bruuudar att vi skulle träffas men blev inget. Jag och olle messade typ en timma men kom inte fram till vad vi skulle hitta på så det blev heller inget, hhaha, skön brud de där!

Efter skolan i morgon ska jag och olivia gå till solcenter och sola ett tag, måste ju få lite färg till turkiet..
kanske kilar vi hem till mej efteråt, den som lever få se!
nej nu ska jag nog titta under ögonlocken i några timmar!


bild sen i sommras, brors student. sweeet krabb!



olivia nygren

fan va länge sen hörru flickalilla, imorgon ses vi hörru :D vi åker tillsammans tillsammans till skolan xdd haha




give me




www.annlizzypaulinajohansson.blogg.se

ja då gör jag ett nytt försök med bloggandet. tröttnade ju där ett tag, och om jag känner mej själv rätt så kommer jag tröttna igen efter några månader. haha! Men eftersom så "många" säger har du lagt ner din blogg och vill att jag ska börja igen så okejdå. haha speciellt du olivia, vad gör man inte så lixom? ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0