9 Juniska bli så otroligt skönt! väldigt bra start på sommarlovet!

valborg

härliga måndag!
Klockan ringde 08.00 imorse och åkte direkt till eskilstuna för att köra halkbaka! åh jäklar va kul de va! Satt för första gången i mitt liv helt själv och körde, trode man skulle sitta två och två men vi var för få så man satt själv, det blev lixom "får man verkligen göra de här" haha men de va grymt roligt!

Lunchade på max i eskilstuna med mamma, sen körde jag hem! Upptäckte då att det min iphone hade kommit så de va bara att åka in till stan och hämta den! å jippi nu är min älskling tillbaka, helt ny också!

bra dag!

PUSSS


söndag

det är söndag, men det känns som lördag. Very skönt! Imorgon ledig, tisdag ledig, fast ingen sovmorgon här inte! Imorgon uppe med tuppen och köra halkbanan! Spännande! Ska bli riktigt kul men är dessvärre lika nervös!
Valborg är det också, överskattad högtid tycker jag! Men ach det blir nog kul! Ska spendera kvällen på andra sidan stan, nämligen finninge.

Matchen idag div4 slutade 3-1, YES! andra vinsten!
Sitter nu ute på altanen i kvällsolen och ska snart gå ner i sängen och kolla på tv. i min ensamhet.

BYE

mini lov

det känns som vi har små lov lite titt som tett, lyx. Är så trött på skolan så det ska bli så skönt med sommarlov. Jag ska tjäna egna pengar,  fylla arton, resa, skaffa körkort.
Igår umgicks jag med tre fina. jag har saknat dom så mycket. vi prata gamla minnen och kolla och lyssna på massa videoklipp och ljusinspelningar. h.e.r.r.e.g.u.d säger jag bara.

Idag taggade jag match.. tills maria sa att den va inställd.. Avbokade min klipptid för att jag skulle spela men nej, blir så jävulst irreterad. så nu fick ja tid 16 maj..

http://www.youtube.com/watch?v=d9NF2edxy-M&feature=g-music


GLAD CHEYYYYY!


Mickes

Sitter för tillfället hos mamma på jobbet och äter mackor. Har suttit på trafikskolan sen klockan 12 och ska tillbaka igen bär jag ätit lite! Tråkigt inlägg men tänkte för er som klagar på att jag ät dålig på att uppdatera, haha. Adjooooos

Home made pizza

Mumma!


Skola

Imorse gick jag upp vid 7, även fast första dagen efter lovet började elva. Va så duktig och körde med trafikskolan 07:50 och satt å plugga teori till elva.

Skolan va helt ok, Olivia fyller 18! Grattis igen!

Har även sprungit på löparbandet i 20 min + 20 min på crosstrainern. Imorgon slutar jag elva då jag ska på två ärenden! Ärenden kanske va fel ord men en av dem är körskolan!

Ointressant! Bye


broder

har varit usel på att blogga, men det suger lite sisodär faktiskt. Har haft en hel del å göra. Hållit hus på en ö utanförgränna i 4dagar med fotbollslaget och tränat arslet av oss. Kom hem i söndags då robin va hemma. Åkte till Boda borg i går med han och hans kompisar, och calle, hanna och evelina. Vi vann sååklart!

ikväll åker robin hem igen,, tråkigt faktiskt,, menmen,, mamma har lovat att betala hans flygbilljett hem hit i sommar till min födelsedag annars skulle inte han kommit ner för han är pank.. men hallå min 18 år dag jö! ¨kusinen min kommer allafall hem från karlstad och firar mej! då hon lovat att gå ut på riva, thihi ! go kusin!

utomlandsresa ska jag jobba ihop också i sommar! och körkortet ska ligga i plånkan innan skolan början igen!
hAR på känn att denna sommar kommer bli galet bra!

det va allt jag hade, lov sitter ju fint nu också!stek jag vet hallå

newnewnew


2 dagar

...kvar till lov. Gött. På onsdag ska jag packa. Åker till visingsö på torsdag och är borta hela påskhelgen. Träna.Träna. Schemat ser ut ungefär så. Träna,frukost,Träna,lunch,Träna,middag,träna,sova. Kan bli kul träningsläger alf om man tänker på sällskapet. Haha.

Idag är en dålig dag, ville inte gå upp ur sängen.
Allafall tog mej upp och körde till skolan, ikväll blir det lite teori. Men först ska jag ta mej igenom de sista 4 timmarna iskolan.. Kill me


RSS 2.0