2012

2012 börjar gå mot sitt slut, 2012 varit ett riktigt bra år.
Detta är lite vad som hände,
Blev 18år, tog tatuerings oskulden, gjorde min livs första resa utan föräldrar, fira tre år med mitt hjärta, bror min flytta 100 mil här ifrån, träffat gosigaste huden scilla, umgåtts massvis med mina brudar, gled runt i tallin med Evelina, åkte wakeboard för första gången i mitt liv och kom upp på första försöket, tog körkort, kollade när Sveriges landslag spelade sin sista match på Råsunda, gick en 9håls runda för första gången.
Jag ser verkligen fram emot 2013! Det är min tur att ta studenten! S.h.i.t


Gott Nytt År

Har jobbat under hela julrean, fytusan vad folk. Har inte suttit en minut på tre heladagar mellan 10-17. Mina ben. Mina fötter. ajjj. Whatever, pengar pengar pengar!
 
Nu ska jag börja min ledighet med middag på nya greken tillsammans med hjärtat och päronen plus grannsällskapet. Imorgon far jag och pärlorna till eskilstuna för lite shopping!
 
På måndag vankas nyårsafton, har härliga planer att se fram emot! 
 
sälen 2011

Julen 2012

Då var julen 2012 över. Nu vankas jobb hela veckan.

Bokad resa till Turkiet i maj, modern, fadern, broder, Johanna, calle, farmor å farfar. Något att se fram emot.

Förövrigt har julen varit toppen.


God Jul

Nu är det julstämning till tusen här hemma på vargholmen, brodern har även kommit hem, så nu är hela familjen samlad. Ikväll vankas årets uppesittarkväll och första julskinkan! Åh, jag bara älskar julen.


Jullov

Gick på jullov i tisdags, skönt satan! Ska jobba rätt mycket under lovet, moneymoney!
Imorgon sista jobbardagen sen ledig fram till onsdag! Härliga jul!!
Ikväll ska jag äta middag med Happy homes på akiko sushi och imorgon kväll ska jag träffa mina pärlor.
Söndag kommer brodern hem också! Uppersittarkväll för hela slanten!!!


helgen

Bowlingmatchen i fredags gick ju sådär, sören hade bara en jäkla tur och få 8 strightar på en serie.. vilket bettyde att vi förlorade, men äch, nu väntas revanch! Efter bowlingen knalla vi vidare för trerätters på nya greken, och därefter avslutade vi kvällen hemma på vargholmen för lite spel, självklart vann tjejlaget!
 
Igår åkte jag med calles familj till enköping och hälsa på hans farmor och farfar, mysigt, åt sedan go middag på lundvägen. 
Vid 20:00 igår kväll fick jag och calle för oss att göra eget pepparkaks hus, så ner på stan och handla pepparkaksdeg, dock räckte inte degen till hela så ska fortsätta när han kommer hem från träningen! 
 
de va de de! adjoooos
 

felvänd bild på min käre familj, snart kommer luleåborna heeeem!

It´s fridaaaay

ohyes ännu en fredag att se fram emot. Skola mellan 11-15, har bara massa föreläsningar så det är skönt! Sista lektionen är inställd hihih!
 
När jag slutat ska jag åka hem fort som tusan och slänga mej över brevlådan för att se om mitt nyårslinne har ramlat ner i brevisen, den måååste ha kommit idag!
Ikväll vankas det bowlingmatch med familjen lövgren, och därefter middag på nya greken! härliga helger! Inget jobb denna helg, skönt!

På tisdag går vi på jullov! love life
 
 
 
 
 

Hobbit

I morse åkte jag till happy homes innan skolan, saknar dom där ute, hjälpte till med lekhörnan som ska va till dom söta barnen som är med sina föreldrar, det ska målas, tapetseras, inredas, massa kul!  
 
Vid 10 åkte jag till skolan och usch segast.se. bokstavligen H.A.T.A.R skolan just nu. 177 days left.
 
Skulle ha gymmat efter skolan men kände bara blä. Så istället går jag på bio, fett värt, jag menar YOLO lixom.
Ska se Hobbit med calle och pontus, hoppas den är bra! Den är ju nästan tre timmar, jag kommer somna om den är kass. Jaja hade inte så jäkla mycket intressant att säga egentligen.  tja
 

Pump

Måndag, segt.
Endast två veckor kvar i skolan sen vankas lov! S.k.ö.n.t

Uf går prima, mässa på torsdag, för er som vill kolla in är de bara komma till Thomas den 6/12 mellan kl. 13-18.

Nu ska jag snart brumma till Lundvägen för att plocka upp evelinaboy och sen vidare till hälsoskaparna för lite pump och kondition!


RSS 2.0