Fredag

Idag har jag i princip var i butiken hela dagen. Fick hjälp av mamma och pappa för att göra det jag inte klarar själv, såsom skruva upp saker hit och dit. Hehe. Det är så kul. Nu när jag satt ett spikat öppnings datum känns det så kul, nedräkningen på hög nivå! Förväntansfull till tusen! 

Nu sitter jag hemma framför shrek som går på 5an samtidigt som jag väntar på Frida och Evelina, vi ska planera inför London som äger rum den 12 Januari!!!! Ska bli så kul och skönt och komma iväg med mina brudar ett tag innan jag öppnar min butik, då blir man ganska så låst! 
Jul 2013

Ingen julstämning för fem öre. Tycker det är jätte tråkigt med en jul utan snö. Det ska vara kallt, vitt och mörkt med en massa tända ljus. 

men men, nu är det ju 24 december imorgon så det är bara görat till det bästa! 

Idag har jag väntat på leverans från gordons som innehöll skyltdockor. I mellandagarna ska vi fixa ordning det sista i butiken, så allt blir klart! 
I januari finns inte mycket tid att göra det, då är det fullt upp med modeveckan och även en resa till London! 
Klädleveransen kommer i slutet av januari då allt ska upp.
Spännande ! 

God Jul! Vårdcentralen

Dagens planer blev inte riktigt som jag tänk mej. Vaknade upp med värdens magknip och huvudvärk. Tänkte att det går väll över efter lite frukost, men icke. Jag hann inte mer än upp för trappen och huvet börja snurra och kände mej illamående. 
Slutade med att allt blev svart, jag svimmade och spydde. Som tur var Calle hemma och hjälpte mej. 

Så nu sitter jag på vårdcentralen för att ta lite prover. Något mysko är de. Kring jul och allt. Typiskt. 


Onsdag

Idag är det onsdag, lillördag och johannas födelsedag! Gratttttis!
 
Idag har jag hängt med mormor och morfar. Jag och mormor tog en sväng ner på stan in på ur och penn och mique och visade sedan hur långt jag har kommit i butiken. Blev sedan bjuden på lunch. 
 
Förövrigt så fick min gamla nokia mobil tokspel i natt och fick för sig att pipa. Så mitt i natten vakna både jag och C skräckslagna. Men kunde tillslut somna om efter många om och men. 
 
Ikväll ska jag tvinga pappa att ta in granen så jag kan klä den! 
 
adjos
 
 

Framgång

Är så gott som klar med alla inköp. Men ska på modeveckan i februari för att kika en sista gång så jag inte missat något! 
Det här är verkligen så kul! 
Idag har jag vart i lokalen och fixat och donat lite! 
I mellandagarna ska pappa hjälpa mej och skruva upp lite grejer och göra alla händiga saker som jag inte klarar själv, hehe. 

Sen är det bara vänta på alla leveranser! 
Längtar ihjäl mej! Känner på mej att 2014 kommer vara ett lärorikt år! 


Lördag igen

Ännu en helg, dagarna går så fort! Men skönt de!
Har jobbat ganska mycket senaste veckorna, eller mycket och mycket men jämfört med vad jag är van vid. Älskar att jobba, speciellt med sånt man tycker är kul! 
Det värsta jag vet är att sitta hemma hela dagarna och inte göra något medans övriga jobbar eller går i skolan. 

Nu har jag precis ätit middag med C, och ska snart börja fixa ordning mej för kvällens festligheter. Tjejerna kommer hit och sen blir det utgång! 

Åkers IF

RSS 2.0