Sjukstuga

Att vara sjuk har sina fördelar. Älsklingen fixade hobbit till min dator så nu har jag kurat ner mej isoffan.


uppe med tuppen

Var galet trött i morse när klockan ringde, men kom upp tillslut och pallra mej iväg till gymmet redan vid 8.30, va i princip själv på gymmet!
 
Nu sitter jag här hemma och letar studentkänning.. hittar aldrig min perfekta. Jag letar och letaaar!!

vecka.9

Då var sportlovet slut. Har haft ett jätte bra lov uppe i norr hos brodern.

Ska snart bege oss mot flygplatsen och flyga hem! Tur vi har Lisa och Hanna som är så snälla och hämtar oss på Arlanda!
Imorgon är det dags för träning igen efter alla gottigheter!

Ser fram emot denna vecka! Bye!


Elitserien

Var som sagt på hockey igår, jäklar vilket drag på läktarn! Stog i luleåklacken och se va lixom inte tyst en sekund. Tyvärr vann Skellefteå, vilket egentligen jag inte bryr mej så mycket om då jag inte är så vidare värst insatt! Men lite orättvist faktiskt, matchen slutade med straffar..


Skoter åkning

Har åkt skoter hela dagen runt om i alvik, skoterleder och i 1m snö mitt i skogen, sjukt kul! Grillade hamburgare i en stuga upp på fjället också, nu är vi Påväg hem efter en solig dag! Men nu fryser jag om tårna!


Bowlingmatch

Kungen själv vann såklart bowlingen, båda serierna tillochmed!
Åt super god mat och nu sitter vi i lägenheten och myser!

Haha hittade ett par skor med storlek 50, FEMTIO! Asså Shit?!

Avslutar med en charmig bild på brodern och Calle haha!


Igår blev de rostbiff till middag och den skulle skäras upp med hjälp av en sån där skärmaskin, så Robin smidig som han är skär av sig halva tummen, okej nu överdrev jag, men en bit av tumspetsen försvann, det ba forsa ut blod men efter ett samtal med vårdgivaren eller vad de heter så löste de sig tillslut! Idag har jag investerat en ny klocka och ätit lunch med Calle och Johanna på ett fik. Köpte även biljetter till Luleå-Skellefteå så imorgon blir de hockey! Och även skoteråkning!


Evelina Bästa Lindholm

18 år!
Gratttis grymmaste du!
Ha en superduper bra dag och jag tänker på dej hela dagen!
Love you

Detta var bara några snygga bilder från mitt "Evelina Lindholm" album


Uppe i norr

Bara älskar Luleå. Igår kväll när vi kom med bussen så stog inte Robin där, såklart. Tillslut kom han och då åkte vi och handla alla möjliga gottigheter! Och lagade sen middag och kika på farmen!

Robin jobbar till fyra idag så nu ska jag Calle och Johanna åka in till stan och shoppa och kolla läget!
Ikväll blir det bowling och middag på olerys!

För övrigt har jag fått ännu en gosig sovkompis, lilla kissemissen sov på min mage hela natten, snuutis kissemissen
Suzuuki


Luleå

Sitter nu på tåget påväg till Umeå, och där ska vi sen ta en buss till Luleå. Klocka ringde 04.15 imorse och nu är klockan prick 09:25 och vi är snart i Sundsvall! Det är faktiskt roligt att åka tåg så här långt, finns så mycket att se, haha nu låter jag som en kärring. 
Men det är matcho mer snö här uppe, och hoppas på ännu mer i Luleå! Imorgon jobbar både robin och johanna så jag och calle ska roa oss i stan och sen lördag blir det förmodligen skoteråkning hela förmiddan och sen bowlingmatch på sveriges största olearys som finns här uppe! 

Det är nånting med popcorn här uppe, på varje resturang typ så får man popcorn som tilltugg innan maten haha! 

Har redan hunnit med och göra klart so uppgiften och nu sitter vi här med en varsin dator! 
3 av 6 timmar avklade på tåget! 
 
BYEEE
 
 

Jobba Jobba Jobba

Sista jobbdagen på detta underbara lov! Jobbar bara mellan 14:15 och 18:15! Sen ska jag hem och packa det sista inför luleåresan och äta en brakmiddag!

Tidigare idag har jag och Calle åkt runt hit och dit och handlat inför långa tågresan imorgon! Nu är vi laddade!

Right now!
Bye!


Revyn

Sitter i thomasaulan och kollar på revyn, är riktigt roligt faktiskt! Det är jag, Calle och massa 40 plussare haha menmen!
Två stycken från fotbollslaget så de är kul :)

Just nu paus i 20min, snart drar de väll igång igen!
Adjöö


Lördag

Skönt med sovmorgon. Galet skönt med lov. Även fast jag jobbar måndag, tisdag, onsdag så slipper jag allafall skolan! Och på torsdag går tåget upp till Luleå!

Var inne i stan förut och köpte en väska, så nöjd! Har letat jätte länge och äntligen fann jag min favvo!
Ska snart upp till mormor och morfar och äta lunch och sen ikväll ska jag se Strängnäs revyn! Ska bli kul! Å sen middag hos lövisarna!

Imorgon ska jag umgås med mina favvvon! Saknar eeer!


LOV

Älskar livet


Alla <3 dag

Imorse vakna jag upp brevid hjärtat, gick upp och gjorde en mysig frukost med tända ljus och hjärtan och såklart en liten överraskning.
Just nu sitter vi på mälarsjukhuset, men sen ska vi ta en sväng på stan här i etuna. Och en mysig alla <3 dag lunch.

Love


Farmen

Kom för ett tag sen hem från gymmet! Sitter och väntar på att mammi ska komma hem så vi kan laga mat, och sen vidare på fotbollsträning! 
Men nu går reprisen på gårdagens avsnitt av farmen, så det måste jag kolla på!! 
 
TJA

tränaträna

körde hårt på gymmet idag, va där nästan en och en halvt timma. Körde både kondition och styrka. Helt slut! Suda och jag hängde i frivikts rummet och körde mycket ben och rumpa! Sen avslutade vi med armar, rygg och mage!

Imorgon efter skolan ska vi dit igen och köra liknande pass. Och imorgon kväll blir de fotbollsträning om planen är igång igen!
Beställde även bars från nätet idag som förhoppnings kommer på onsdag!


5 generationer

brors mamma, mammas mamma, mormors mamma, gammelmormors mamma.
lite häftigt


sunday

När alarmet ringde igår vid halv 9 så va jag så irreterad. Vill bara stänga av det och sova vidare, men icke. Jobbade mellan 9:45-15:15 och det va en massa folk hela dagen, gjorde ännu ett erbjudande och satte halva priset på Reapriset. Så passssa på, gäller fram till lördag!!
 
Lördagskvällen va mysig hos calles mormor och morfar, god middag och lite kortspel! Sen gick vi hem och kröp ner under täcket och slog på en film. 
Idag söndag fick jag för mej att lägga pussel, så har börjat med ett 500 bitars! Kul och sätta sig och pillra med det när man har tråkigt!
 
Gick ut och fotade häromveckan på tomten vid solnedgång..
 




 
 
 
 

Lyckad fredag

Josefine är en för bra vän alltså. Har inte kännt henne så jätte länge, men vi fungerar så bra ihop på något sätt, som om vi kännt varandra mycket längre. Diggar dej bruden!
Kvällen bestog av middagsfix, då vi mixa ihop en väldans god ceasarsallad med vitlöksbröd och sedan lite smått och gott till fredagens alla tvprogram. 
 
Just nu sitter jag hemma i min säng, men datorn i knät och väntar att klockan ska bli 00:30 då jag lovat C att hämta honom ute i vansö. Hur snäll flickanvän är man inte då jag ska upp tidigt i morgon och jobba...
 
hoppas folket har hafft en finfin fredag!
adjoooos
 

helg

Äntligen fredag. hade som vanligt på fredagar sovmorgon till elva och slutar vid tre. Har Ingen bil idag så hoppas på att mamma hämtar mej, ska till tre små rum och kollar på ett par skor som jag förmodligen blir ägare till!

Ikväll blir det fredagsmys med bästa joss! Skönt då jag jobbar hela dagen imorgon. Lördagskvällen är vi bjudna på kalkon hos mormorlövgren med Lisa och Simon, mysigt!

Sista Skolverket nästa vecka, sen loooov och sen 10 veckors praktik!

Älskar min pojke så mycket


nails

lila


Grattis

Ett jättejätte grattis till min grymma syssling som precis just idag tog körkort! Ikväll blir det alltså donken, standard! 
Skönt att kunna sitta i baksätet istället för bakom ratten, gött! 
 
Gårdagen var grym, sverige - argentina matchen var för jäkla mäktig. Även fast det blev förlust så var det jäkligt kul! Hade väldigt bra platser också, allt var toppen rättaresagt! 
Förutom att vi inte lyckades hitta något matställe innan matchen så vi gick fram och tillbaka och hit dit och tillslut upptäckte vi SUBWAAAY precis intill arenan, haha. 
 
BYE
 

NP

Börjar skolan vid 12 och slutade 14. Har sen dess suttit med nationella häftet inför morgondagen. Uppsats i 5 timmar.

Imorgon drar jag och brudsen till Solna för fotbollsgame, Sverige - Argentina!


måndag

Tog sovmorgon imorse, va hemma hela dagen och gjorde lite nytta istället för skolan, Typ som att spela buzz och baka kakor. Hehe

Nu ska jag upp till gymmet innan alla braiga program börjar vid. 19:30. Farmen, familjen annorlunda och top model! Tvtablån här!

Fick även reda på att det vart en olycka här hemma vid övergångensstället idag, usch.


Fredag

Börjar fredagen med en sovmorgon till 11. Kollade ut genom fönstret och insåg att de va sol och knallblå himmel. Men termometern visar minus grader. Äch lite sol allafall!

Efter skolan blir de stressa hem för att äta och sedan vidare till Gnesta för kvällscup! Finalen går vid elva så vi är nog inte hemma förens i midnatt! Tagggggggaråå


RSS 2.0