Påsklov

Jahopp vad har hänt sen sist? Det har blivit påsklov, jag har blivit klar med hemsidan till my, jag har bokat resa till Romme.
Igår var de släkt middag här hemma med påskbuffe, gött! Idag har vi åkt på sightseeing runt i både stallarholmen, mariefred och taxinge.
Nu sitter jag och småtittar på lets dance med päronen, imorgon vaknas jobb mellan nio och tre. Vill.inte.
Efter det blir det mys hos mormor och morfar med kusiner.
På söndag drar vi till Romme vid 05:00!


Nyköping

Mässan i Nyköping gick väll sådär och va sådärkul. Hade jätte stora förväntningar över mässan av vad jag hade hört, men va inte så stort och häftigt som alla sa.

Men nu har vi gjort de och de va kul och gå och kika på alla andra.
Har så ont i fötterna, stora skavsår o h svullna fötter, skulle inte rekomendera Converse i 16 timmar i sträck varav 6 timmar utan att sitta och vila, inte smart.

Nu sitter jag här hemma i soffan själv och äter chips och dipp. Skönt å va lite själv :) imorgon är jag leeeeedig, första helgen på typ en månad! Så imorgon ska jag åka till Etuna och shoppa!!


Tattoo

har för hela livet gjort ett tecken för min familj på kroppen. Jätte nöjd!


Våga vara egen

Gårdagen var riktigt rolig trots allt. Förvånadsvärt kul! Hade ju modevisning på jobbet, kom ca 50 pers. Där satt alla i ring och första varvet av 4 var jag sjukt nervös men sen gick det bättre och bättre! När alla hade gått så bjöd Linda på ost och kex, mys!

Just nu sitter jag på en buss Påväg till Nyköping där den stora uf mässan är!
Klockan ringde 04:00 imorse, och är hemma ca. 22:00 ikväll!


Där satt den

Var på nasty art tattoo i fredags och gaddade mej, nu sitter den där hela livet!


Redo

Now im ready to go out fucking schoool!!!


hejhallå

Praktiken fortsätter och hemsidan flyter på. Både i måndags och tisdags satt jag i skolan och jobba med hemsidan, idag ska jag till butiken och fotografera kläder som sen ska sättas in på hemsidan!

På fredag bär det av till Eskilstuna för att göra en liten grejigrej hihihi

Nej nu ska jag göra hemmagjord glass som ska ligga och mumsa till sig i frysen tills kvällens alla braiga program! Imorgon är det final i farmen också... Tråkigt att det är snart är slut!!

Husdjuren börjar komma fram..


marmariskusten

Nedräkningen har börjat, nu är det prick 57 dagar kvar innan halva släkten sitter på planet påväg till värmen. På marmariskusten har jag aldrig varit på så det ska bli kul! Ska bli såå skönt!
 
hotellet med alinclusiv
 
 
 
 

Gifts

Fick även detta fina linne med en uggla på och ett iPhone skal! :)


Päronen

Nu är päronen hemkomna från Malaysia. Skönt att ha dom hemma igen ! Detta fick jag :))


Skolan

Sitter i skolan vid datorerna och försöker jobba med min hemsida, men det är inte så lätt när man efter varje klick måste vänta en halvtimme tills datan ska tänka klart. Har inte hunnit ett skit på en 2 timmar. Väntar på att joss ska få lunch så ska vi kika iväg och äta!

Efter Calle har slutat ska vi iväg och tvätta båda bilarna! Och sen upp och säga hej på träningen!


Studentklänning

Beställde en klänning häromveckan som kom häromdagen, tyvärr satt den absolut inte som jag hade tänkt mej.
Så idag gjorde jag ett nytt försök och beställde en superduper fin klänning från en australiensk hemsida som mååååste sitta bra!!

Leveranstiden är ca. 10 dagar så det dröjer ett tag! Men hoppas hoppas verkligen!


Time for tatoo

Har bestämt mej för en till tatuering! Men den får vänta tills efter Turkiet resan. Eventuellt vänta kanske hela sommaren. Men en till blir de!


Praktik

Nu har äntligen praktikveckorna dragit i gång, så skönt! Var i butik och träffa min handledare idag då vi planera lite hur vi ska lägga upp dessa veckor. Så resten av veckan ska jag börja jobba med hemsidan!

Min förkylning vägrar ge med sig.. Ligger i soffan med filt och ben och Jerry med top modell rullandes på tv! Härliga måndag


Överraskning

Igår överraskade vi nyblivna Evelina som blivit 18. Vi har förberett de här i över två veckor och de blev riktigt lyckat och hon värka inte ha anat något!
Så kul och så bäst bruden är! Love you


RSS 2.0