19 år

Jahop nu har jag levt dag in och dag ut i 6935 dagar. Det känns precis som vilken dag som helst, jag menar 19 år? Vad är de för nyheter som händer? Ingenting.


Ikväll blir de fika mys med familj , släkt och vänner! Adjos!

Btw vaknade av födelsedags sång och frukost på sängen av päronen. Plus ett paket som innehöll sex stycken mateus tallrikar!


Holachica

Nu går dagarna väldigt långsamt, går bara och väntar på den 13 juni. Är färdig med everything i skolan, för typ en vecka tillbaka.
Har varit hemma hela veckan och idag har jag bakat både vaniljbullar och kanelbullar samt gjort egna maränger med vitschoklad och citron. Detta ska bjudas på imorgon till min 19års dag. shit, låter fett gammalt. haha. värdelös ålder egentligen.

För övrigt så har jag hittat en klänning!!!! som är super gullig som jag ska ha isommar, men främsta tanken är ju att ha den på midsommar och alla andras studenfiranden! jag och ljusrosa klänning, kan ni tänka er!?!?.

Imorgon ska jag till skolan och öva in studentsången och på kvällen blir de kaaaaaaalas.

Jobb

Då var det återigen dags för lördagsjobb efter den härliga semestern. Jobbar mellan 9:45-13:45 då jag direkt Åker till Södertälje för match!
Ikväll blir de Eurovisionmys med hjärtana!
Adjos


Bälte

Klickade även hem dessa galet snygga bälte.

turkiet - dalaman


klocka

dör. Klicka hem denna fina juvel alldelsenyss.

BRUMBRUM Evelina!

GRTTIS till bästa som fått körkort idag!!! Grym som satan är du, nu blir de mycket bilsemestrar!!! ;)


6 maj

jahopp då sitter jag här i skolan och väntar på att klockan ska bli 15:00. Värdelös dag då jag inte har något att göra på dem första två lektionerna. Allafall är jag på pepp humör då vi drar i naaatttt!!! endast 18 timmar kvar då vi lämnar lilla strängnäs.
 
Åker för att min far fyller jämt, så vi åker 12 pers till turklandet, ska bli riktigt kul!
ADJOOOS på länge
 
beeeeesta evelina förra sommarn

Söndag

Behövlig helg. I lördags spelade jag match med juniorerna och vann med 1-0, därfäfter träffade jag bruds och laga middag sen vidare till Johanna och sen gick vi ut på sju rum, hade riktigt roligt!

Idag har varit en seg men skön dag, packat de sista inför resan, städat alla trapphus som mor och far äger, som jag och C tagit som ett extra jobb.

Imorgon natt åker viiii! Wiiii


nytt vitt


fredag

näst sista dagen i skolan innan vi far till turklandet. Börjar inte förens vid elva så de är skönt. Igår på träningen lyckades jag skrapa upp hela knät så de svider som satan så vet inte riktigt vad jag ska ha för byxor då det gör ont satan bara man nuddar såret. 
 
Matchen på lördag blev inställd, så ska istället åka med juniorerna och spela i eskilstuna och senare på kvällen träffa evelina, frida och eventuellt johanna! 
 
Bara fyyyyyra dagar kvar!!!
 

RSS 2.0