Kaviar nail

Har för första gången testat att gjort kaviar naglar. Eller gjorde en. Det blir jäkligt snyggt men lite skeptisk till hur länge de kommer sitta kvar! 


Bilder

Mina senaste veckor i bilder. 
Lilllördag

Idag har jag spenderat dagen i lokalen som ska förvandlas till min helt egna butik om cirka två månader. 
Jag har skrubbat, soppat, knuggat, sanerat, byggt osv. Städning på hög nivå med andra ord! 

Elsa och Johanna kom förbi och kika och prata lite och kom fram till att vi skulle käka middag på Harrys och därefter spela musilquiz! Frida och Evelina ska även va med! Helt okej onsdag! Massage

Var på massage i morse, verkligen behövligt. Visade sig att jag hade spänningar och knutar i nacken och neråt mot axlarna. Så fick rekomendation att boka tid hos kiropraktor så ska dit imorgon. 
Har ofta ont i huvet och känner mej yr nu förtiden, vilket jag tror beror på allt som händer i mitt liv just nu, butiken tar mycket tid. 
Just nu sitter jag och lägger order på ett herrmärke jag kommer ha, ska träffa dom på måndag! Så kul detta är! 

Ikväll ska jag på modevisning! Hejs

Lilllördag

Idag har det vart full rulle hela dagen. Har bytt däck på alla bilar, eller mestadels kollar på men ändå. Tvättat en bil och C har införskaffat sig en ny telefon så har suttit halva eftermiddagen med den. Nu sitter jag hemma och äter middag i min ensamhet tillsammans med min nya bok. Perfekt avslut på denna onsdag. 


Göteborg

Ligger just precis nu i en säng på ett scandic hotell på avenyn i Göteborg. 
Åkte mini buss hit tillsammans med C och hans halva familj. Vi ska kolla på nickelback ikväll! Inte mina favoriter men vissa låter är bra och jag gillar ju götet så mycket så varför inte lixom. 

Kom hit vid lunchtid och har sen dess gått runt och kikat på stan, så mysigt nu när det börjar pyntas upp med julsaker. 

Dags och fixa ordning sig och sen iväg och käka innan konserten! Lördag

Blev en lugn kväll igår, idolmys med mamma och pappa. Gick och la mej redan vi tio, men vaknade till igen vid midnatt när C kom. 
Drömde om butiken också - inte en positiv dröm heller. Nåväl, nu idag jobbar jag på fagerstedt, slutar om 15 min, inga kunder sista timmen i princip. Så fördröjer tiden lite med detta. 

Ska direkt efter tre, möte upp Frida för att kolla på Strängnäs herr innebandylag spela match. Ikväll blir det utgång med några brudar! Trevlig helg! 
saknar våra kvällar. Saknar oss.Framgång

Fixar och donar i butiken för fullt, efter målaren är klar kan jag äntligen sanera ordentligt! Sen är de bara börja inreda och vänta på leverans!!! Yihooo RSS 2.0