Eget företag

Jag har sen en tid tillbaka planerat/funderat osv angående ett "projekt" i livet som nu är bestämt och officielt.
Jag har starta upp ett eget företag som jag ska driva själv. Detta har länge varit en dröm och att just få jobba med mode och service har jag sen liten 3 åring velat, Jag skulle alltid som liten leka affär och riva ur kläder ur min garderob och stoppa ner i ica påsar så skulle mamma och pappa komma och handla av mej. 
 
Att jag valde Handelprogrammet på Thomasgymnasiet var som gjort för mej. Där har jag lärt mej väldigt mycket ang. egetföretagande, marknadsföring, försäljning och servicie. 

Jag ska alltså öppna en klädbutik med tillhörande accessoarer för både herrar och damer i en bred målgrupp. I en lokal som ligger i Galleria Präntaren i Strängnäs. Idagsläget har jag ca. 5 varumärken, och på måndag har jag mitt första inköp för vår/sommarkollektionen. Det pirrar i hela kroppen när jag skriver om det här för jag är så jäkla taggad! Detta kommer verkligen bli en stor händelse i mitt liv. - Att jag Paulina Johansson 19 år gamal har ett eget företag. Det är verkligen på riktigt. NU.KÖR.VI
 
Invigningen sker början av 2014, men kommer med exakt datum längre fram. hih
 
 
 
 

Helg

Vaknade på Lundvägen, åkte hem tidigt för ett telefonmöte. Åt sedan lunch och åkte och jobba på fager mellan 12-18. Åt middag tillsammans med mamma och pappa Lövgren och nyss kom Calle hem. Myser framför idol med tända ljus och godis. Imorgon vankas jobb och därefter firande av lille morfar! måndag 15 oktober

Då har även halva oktbober 2013 försvunnit. Idag har jag ordnat med mitt nya projekt som är på gång med stormsteg! Jag är så otroligt taggad på detta, och framförallt stolt. Projeket ska bli så spännande och kul, men jag berättar inget nu, nyfikna vaaa? Haha ;)
 
Jusste, drog och träna med E babe på förmiddagen, as skönt och träna mitt på dagen då gymmet är i principt tomt!
nej nu ska jag kika på halv åtta hos mej, sen är de massssa andra bra program fram till klockan 22! 

Luleå

Besöket i Luleå var riktigt mysigt. Älskar staden och folket. Bilderna får beskriva besöket. Marknad

Jahopp då var även marknaden för detta år över. Det gick fort. Jag stog parkeringsvakt på lördagmorgon från 07:00 till 08:30 sen var det bara hem och swisha om och vidare till jobb. Slutade vid tre, så jag gick runt en stund med C. Åkte hem och åt och gick sen en stund till på marknaden med moster plus kusiner, det jag fyndade var godisremmar, drömfångare och mysiga pippi strumpor. 
Igår kväll träffade jag brudsen, hade riktigt kul hemma hos Jossan, varför åkte vi ens därifrån? Slutade kvällen med att köa in till sämsta och otrevligaste stället i stan, men vad gör man inte... Tröttnade och traska hem, kissnödig som satan, det va nog den jobbigaste promenaden hittills. Men tack ni som gjorde kvällen super! 
 
 

4 oktober

Idag är det både min brors födelsedag och kanelbullensdag, bakade en massa bullar igår som vi tar med oss på vår lilla trip upp till Luleå för att fira brodern. Eller lilla och lilla.. 100 mil bilfärd har vi framför oss. Har åkt förbi Sundsvall och har ungefär 50 mil kvar.. RSS 2.0