valborg

Idag är det faktiskt som en fredag. härligt. Men att det är valborg känns inget speciellt, om ni frågar mig så är det väldigt överskattat. Såå jag tänker strunta i festandet denna valborg och åka till stockholm tillsammans med andra halvan. Som plus så är det ju faktiskt den 30:e, vilket var datumet som jag och calle träffades på. Idag är det alltså 4 år och 7 månader. jävlar. 

Vi ska allafall ta 16 tåget upp då jag slutar, gå runt och strosa hand i hand i gamla stan, middag på vapiano och slutligen bio. Perfekt Valborg om ni frågar mig. 
På torsdag är det röd dag vilket betyder ledighet, men klämdagen på fredagen har alla butiker öppet så då är det påt igen! 
 
På måndag är det dags för inköp för hösten/vintern 2014 från capri! Ska bli såå kul! älskar deras kollektioner! 
 
Nu ska det skyltas om!! good bye
 
 

ny vecka, nya möjligheter

Då var det måndag. IGEN. varför ska veckorna gå så förbannat sakt och helgerna förvinna i ett swish?! märkligt.. nog för att jag älskar mitt jobb men känner att jag behöver lite vila. lugn och ro. Låter som en kärring.. Men 10-18 på jobbet sen direkt till vidare till åker för träning melan 18:30-20:00 - middag, sova. Så ser mina måndagar, tisdagar och torsdagar ut. Men men !! Denna vecka innehåller en röd dag vilket betyder ledighet. skönt. 
 
Efter jobbet ikväll blir det dock ingen träning för min del.. istället har jag möte med präntar föringen som jag skrev i tidigare inlägg?! 
 
Nej dags å göra lite nytta! 
 

helg

Hola! 
Idag är det lördag och det innebär helg - om ca. 2 timmar! Hänger på jobbet, varje löne lördag har vi "handla hemma helger" vilket innebär att vi ska få fram att strängnäs har faktiskt mycket och välja på. problemet är bara att folk inte VET vart saker och ting är placerade. Det är inget jäkla tuna park utan man får traska runt bland våra mysiga gatot för att finna det man söker. Folk är för bekväma, lämna bilen och traska runt i solskenet för bövulen! 
 
Hur som helst.. denna lördag är det orientreing runt omkring alla företag och butiker. Förra månaden var det tipsprommenad. Riktigt kul att folk tar tag i strängnäs handel. 
 
Mer om jobb.. På måndag är det dags för årsmöte för alla butiker här i Präntaren och jag ska bli invald i styrelsen.. jag ska bli ansvarig för aktiviter och marknadsföring. Jätte kul tycker jag! 
 
Nog om det. 
Efter 15:00 var planen att kika på viljans herrlag, men tror jag skiter i den planen. Åker hem och lägger mig i solstolen istället! ikväll blir det nog dejt med C i hamnen på greken.
 
Imorgon vankas seriepremiär!!!! 17:00 på Bruksvallen i Åker.. samling redan 13:00 för lite käk och tagg! 
Ska bli sååå kul!
 
det va allt! ADJOS
 
 

Torsdag

Även denna vecka börjar leda mot sitt slut. Imorgon tar jag helg, mamma tar timmarna på lördag eftersom jag har match. Hade DM match i går och det slutade med vinst till oss, såå jäkla skönt! Förutom att mina vader bara växer känns det som, har sån störd träningsverk och att stå och gå runt hela dagarna mellan 10-18 gör ju inte detta bättre. står här och försöker smyg stretcha. hehe. 

Nästa vecka påbörjar jag min KORTVECKA!! jobbar måndag, tisdag och onsdag. sen är jag LEDIG torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag. JAPP ni hörde feting rätt, såå jäkla skönt det ska bli. behöver det. verkligen. 
 
Nej dags å gö nytta! adjos!
 
 

Rubrik

Tjinixen. Livet rullar på och dagarna är fullproppade och ser ungefär likadana ut. Jobb 10-18, träning. Sova. Jobb, träning, soova. Ungefär så. Kul va? 
Det är härligt och jobba nu när dagarna är gråa och regniga, då jobbar jag med gott samvete! 

Nästa vecka ska jag faktiskt åka i väg några dagar, på kryssning med familjen och familjen Lövgren. Ska bli så kul och skönt och komma iväg ett tag Allafall. 
Bästa Christina hoppar in och jobbar skärtorsdagen samt påskafton, och övriga dagar är de stängt kring påsk så jag har tagit 5-dagars ledigt! Sååå skönt och hoppas på soliga dagar! 

Blir inte mycket ledighet i sommar.. Men ska ta en veckas ledigt i mitten av augusti och åka till varmare breddgrader, letar resor för fullt! 
FREDAG FTW

Efterlängtade fredag. Precis vad jag behöver - ledighet. Även fast veckorna går skrämmande fort så längtar man ändå lika mycket till fredagen. märkligt. I morgon är jag faktiskt ledig då jag ska spela fotbollsmatch, så bästa mammi håller ställningarna i Butik Paus. 
 
Ikväll ska jag köpa hämtmat från thaien, äta ost & kex och plocka i hop en godispåse från ny öppnade SEXFYRAFEM. Sen ska jag bara vräka ut mig i soffan med myskläder, uppsatt bulle och osminkad. Perfekt fredag! 
 
I morgon som sagt är det match, 11:00 på Vasavallen, sen vid 18:00 vankas det innebandy match i telge som kvalar upp i superligan!!! Vinner dom imorgon är dom klaaara!! Så kul!
 
 

RSS 2.0