fika

Jobbar, fotboll, tv, sover, jobbar. Ungefär så ser mitt liv ut. Har jobbat konstant känns det som, förra veckan var inte okej. Hade två 10 timmars pass samt ett långt lördagspass, inte blev det nå ledigt på söndagen för då tog vi tiden till att göra om i butiken för att få plats med alla nyheter som väller in. 

Jag har ju mitt livs roliga jobb, men det är inte alltid på toppen. Det finns såklart svackor. Just nu är en sån period och jag känner att jag bara behöver liiite ledigt. EN dag räcker. Där jag gör absolut ingenting. En dag utan tanke på butiken. 

Hursomhelst, i helgen tog vi 3 poäng mot Nyköping. Och på lördag far vi iväg till Gotland för match! Blir förmodligen utgång på lördagkväll och hemgång på söndag. 
Lets back to work 🍁

Denna vecka

Denna vecka har jag jobbat, jobbat och åter jobbat känns det som. Har fått så mycket leverans nu senaste veckan och kartongerna staplas högre dag för dag så jag hinner lixom inte med. Det är jätte kul samtidigt men nu blev det nästan för mycket på en gång. 
Var även på styrelsemöte igår morse, för alla butiker i präntaren. Där jag är sekreterare så har ett protokoll som måste skrivas, samt så tog jag på mig att bygga en ny hemsida för galleria präntaren. Mutsho mycket. 

Just nu sitter jag hemma i soffan och njuter av en god frukost. Snart dags att ta sig in till jobbet. 
Inköpsdagar

Lärorik och fullspäckat schema sen i torsdags. 
I fredags när vi kom hem från Stockholm så vankades det kräftskiva på vargholmen. Robins kompisar från Luleå har vart på besök i veckan så det blev som ett litet avslut på veckan. 

Nu har jag, mamma, pappa och Calle vart i hamnen och käkat på greken och ska snart ta mig hemåt och byta om för att sedan kika på lite fotboll. 


Lillördag

Härligt med onsdag. Onsdagar är en bra dag, kan vara för att det är den dag jag är fotbollsfri. Om man inte räknar måndagar, men måndagar är ju ändå måndagar.. allmänt tråkig dag. 

Hur som helst så har jag ca. 4,5 timme kvar i butiken, sen ska jag hem och tvätta och laga mat sen får vi se vad jag och C hittar på, måste få igång vår jäkla tv i sovrummet som inte vill funka. Imorgon bär det av till stockholm hela dagen lång, första stop nacka modecenter sen formex som är riktigt kul och gå på! så stort och mäktigt, jätte många häftiga utställare. 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Återigen, dagarna bara försvinner. Har mycket och göra på jobbet då alla höstnyheter är påväg in. Så det är kul, Allt ska packas upp, göras plats, hängas om, rea ut sommarkläderna. Dagarna går fort och det är super skönt. 
 
Kortvecka i butiken denna vecka då jag ska till stockholm på inköp både torsdag och fredag. Sen match på lördag. 
 
Från och med nästa torsdag har butikerna i Galleria Präntaren öppet till 20:00. Jäklar då blir det 10:o timmarspass, usch. ser icke fram emot det. Hoppas på att kunna lösa timmarna på något bra sätt. 
 
För er som inte besökt min webbshop så gör gärna de. lookie lookie. www.butikpaus.se
 
 
 
 

Nike Air Max Thea Trainers

Har precis klickat hem ett par stabila skor som är både snygga och förhoppningsvis bekväma. Tanken är att jag ska ha dom i butiken då jag känner att det tar på fötterna avv traska runt i "skit" skor hela dagarna. Tyckte dessa var riktigt snygga och passar perfekt med ett par tighta jeans. 
 
 

Måndagskväll

Igår kväll efter jobbet åkte jag hem direkt, när jag klev innanför dörren lukta det mat i hela lägenheten.
Där C stog i köket och laga middag. Vilken lyx. 

Sen promenerade vi in till hamnen och tog en glass, träffa även mamma och pappa som satt på riva och firade grannen. Blev tårta och ett glas rose med avslut på sjön. En liten liten eka med 7 personer i, med ca. 5 cm från vattenytan. Men hem kom vi. Härlig måndagskväll. 


tisdag

herregud, vart tog helgen vägen? Har haft fullt upp från 9:00 i fredags fram till 23:00 i söndags. Ungefär. Under dom timmarna hann vi få vårt lilla hem i ordning. Så nu är allt i sin ordning. Nästan iallafall. 

Det känns jätte bra. Men samtidigt väldigt läskigt och skumt, att bara på en dag förendra ett helt liv. 

Vi trivis som fisken i vattnet och vår balkong har jag redan spenderat många timmar på. Nya favvoplatsen. Lugn och harmoni. RSS 2.0