Året var 2014

Då börjar näst sista dagen på år 2014 gå mot sitt slut. 

Vad har hänt detta år? 
* Jag bytte lag för första gången i mitt liv från blått till svart/gult 
* Jag öppna eget aktiebolag
* Jag öppna egen butik 
* Jag köpte bostadsrätt 

Ja, vad ska man säga. Det va tre stora saker i mitt liv som hände på ett och samma år. 
Jag har även hunnit rest lite, men för det mesta har 2014 bestått av jobb jobb jobb. 

År 2015 ska jag:
* Börja i viljan igen 
* Börja plugga på distans och vara färdig dekoratör 
* 1 års jublium i butiken 
* sluta klaga och se det goda istället 
* Resa till Rom 
* leva

söndag

söndag och veckoslut. 3 jobbdagar kvar till till lite jul och 3 dagars ledigt..
Idag är det sista söndagen vi har öppet!! Tack och lov. Och i torsdags var det sista dagen vi hade öppet till 20:00! 

Nog om jobb så var vi i ulvhäll hos C föräldrar igår och käka tillsammans med mina Päron och Ikväll blir det fotbollsträning. Men först jobb 11-15... 1 vecka till julafton

tiden bara försvinner och det är bara 7 dagar kvar till självaste julafton. Jag är nästan klar med alla julklappar för i år. Har i princip beställt alla julklappar då jag aldrig har chansen att handla här i stan när jag har öppet exakt samma öppettider som alla.. 
 
 
Hur som helst så jobbar jag varje dag fram till jul, sen får jag va ledig 3 dagar och sen påt igen.. Idag ska jag fixa mina naglar hos joanna, så idag ska jag kila vid 16:00 och på fredag ska jag klippa mig så börjar nån timma senare än vanligt. skönt! 

Har hittat grymmaste snyggaste nike skorna som jag gärna skulle bära.. 
 
 
 

Barcelona

Befinner mig just nu i en säng i en lägenhet på la Rambla, som är en av av dom kändaste gatorna i Barcelona. Super fint boende och perfekt nära till till allt. 
Dessa dagar har jag verkligen njutit till Max. Dagarna gick dock alldelles för fort och vi far redan hem imorgon eftermiddag. 

Matchen på camp nou är en av det mäktigaste jag upplevt, det var galet. Vi satt även längst ner så man verkligen såg spelarna från nära håll. 

Detta var 2:a gången jag var i barca och kommer absolut åka hit igen. mothers day

Måndag och 8 december. Inte vilken dag som helst med andra ord, nämligen mammas födelsedag. 
Så i kväll efter jobbet åker vi hem och firar henne, tillsammans med släkt, det blir myspys. Det bjuds dock på smörgåstårta, vilket jag inte tycker om men äch. Efter det är det bara hem och packa inför morgondagen.. jag som alltid packar minst 1 vecka före avresa.. har inte ens skrivit en packningslista. lite smått panik känsla. 

Planet går 20:45 i morgon, så vi åker hemifrån vid 16 tiden. Så det blir jobb fram till 15:30 ungefär. Kan inte föörklara huuuuuur jäkla skönt det kommer bli!!!!

Lite oldshool bild men :) 
 

Eskilstuna

Som jag nämt tidigare så hade jag cup i Eskilstuna idag. Gick väll sådär, vann 1 och förlora 2. Skönt det, då kom man hem skapligt, haha. 

Just nu sitter jag hemma och käkar lite, inväntar Calle som skulle köpa med sig pepparkakshus. Så det blir vår söndagssysselsättning. Senare ikväll bjuder mammi och pappi på julskinksmacka, det tackar man ju inte nej till. Galet taggad på nästa vecka, bara 2 dagar jobb sen bär det av till Barcelona!!!! 
Då var det..

..lördag igen. Men för mig känns det som måndag hela veckan. Nej men idag jobbar jag till 15:00 och ska snabbt direkt till karinslundshallen för fotbollsträning som börjar 15. Ikväll bli det lugnt, då klockan står på 8 imorgon bitti för cup i eskilstuna. 
 
Igår kväll efter jobbet hade jag och annika kusinhäng. Vi åt mat och lite smått och gott framför idol. Perfekt fredag. 

Nej, nu tillbaka till jobbet. 
 

Onsdag

Hallå där. 

Fick info förra veckan att det finns några filurer där ute som faktiskt sitter och läser min blogg dag för dag. 
Så man kanske skulle bli lite bättre, men det där går i vågor. I mitt liv händer det inte så mycket spännande för tillfället. Varje dag ser i princip likadana ut. Vakna, frukost, jobb, äta, sova. Så finns inte jätte mycket och skriva om.
 
Det som har hänt är att jag börjat spela fotboll i viljan igen. Första träningen i söndags och det va så jäkla gött att dra på sig dojjorna igen. På söndag har vi cup hela dagen i Eskilstuna, så då ställer mamma upp och jobbar i butiken då. 

På tisdag kväll går flyget till Barcelona, det är jag mamma pappa och broder som åker. Vi ska kolla Barca-PSG på onsdagen, sen bara strosa runt och inget speciellt göra. Precis vad jag behöver. Kanske jag reda nämnt? hehe.
 
Ikväll när jag drar ner gallret för idag så blir det middag hos mammi och pappi tillsammans med calle och robin. Imorgon vankas jobb 10:00-20:00. psst, imorgon har vi 15% på ALLA jackor. PASS PÅ
 
 

RSS 2.0