Barcelona

Den 9 december flyger jag, broder, mamma och pappa till Barcelona. Vi ska kolla på barcelona-PSG. Hur mäktigt?! Ska bli såå härligt och komma iväg några dagar, bara med familjen. Underbart. 
mamma & pappa

Phu, vilken dag. Jag bokstavligen avskyr torsdagar. Lång dag, 10 timmars pass. Det tar på krafterna. Men men denna dag försvann den med. Så just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och myser isoffan, dom kom hem från Polen idag så dom har berättat om resan och visat lite bilder. 

Imorgon jobbar jag kort dag, 10 till 15 då mamma kommer och byter av mig så jag hinner hem och förvandla mig till batgirl. Haha nej men jag ska på halloween fest i Nykvarn och då är det utklädnad som gäller! Så då blir jag batgirl! Ser verkligen fram emot det! 

På lördag är butiken stängd, då det är alla Helgona, hur skönt?! Två dagars ledigt, lyx!!!! 
Då har jag planerat utgång med mina brudar Evelina och Frida! Två dagars med andra ord. ;)
25-års jubilem

Dagarna rullar på och tiden och lusten för att skriva här hamnar långt ner på listan. 
Just nu pågår firande för fullt i Galleria Präntaren som firar 25 år. Det är en massa aktiviteter och även erbjudanden hos butikerna. 
Jag en av dom som ligger bakom jubilet, så det gäller att det blir uppskattat av kunderna. 

Påtal om firande så var jag på 75-års fest igår i smolstugan. Lille Karin, 75 år? Man kan tror det var 40-års galej. Hennes idol är Zlatan och fick dena snygga tröja som hon gick runt med hela kvällen igår. Bästa Karin. 

För mig blev det en lugn kväll och åkte hem redan runt halv tolv då jag jobbar idag. Kvällen tar mig till åker!, vi har nämligen fotbollsavslutning. Som jag förstått så ska det bli som en fotbollsgala, då både herr och dam laget är med, med priser, middag osv. Ska faktiskt bli riktigt kul :) Nytt liv

Nu när fotbollen är slut för säsongen så har jag ändrat mina tränings rutiner upp och ner. Istället för att stressa till åker direkt efter jobbet vid 18:00 så tränar jag istället på gym på morgonen innan jobbet. Så jäkla skönt. Är ingen riktig gym människa men det går förvånadsvärt bra då jag även har en gymkompis. 

Försöker träna upp till 4 dagar i veckan, men vi får se! Än så länge går det bra och jag har lagt upp träningsscheman och ändrat min kost lite, går absolut inte på någon diet, utan jag tänker bara på att inte äta så mycket socker då jag är en riktig godisråtta. 

Så skönt och träna på morgonen dels för det är i princip folktomt och sen är det så skönt och ha det gjort. 


En helt opassande bild ang gym men den här är från Strängnäs marknaden förra helgen 🍁

Stockholm

Godmorgon från sviten på crystal plaza i Stockholm. Kan inte riktigt förklara huuur skönt det var att vakna upp utan klocka ställd, få frukost serverad och ha absolut nada krav. Inga tider och passa osv. Behöver verkligen detta! 

Ska fortsätta njuta av denna lediga lördag, tar tåget hem runt lunchtid då vi ska till brodern min och fika då han fyller år :) kvällen får vi se vart den tar oss. Imorgon är Alf fotboll inplanerad och inte så mycket mer. Snälla låt dessa dagar gå sakta. 
Helg

Hallå där, vad har hänt sen sist? Jo som vanligt är det mycket jobb som kretsar i mitt liv. Men utöver det så har jag hängt med Goa vänner, vart i Täby och spelat på hästar, plockat svamp med mammi, fått en beundrare!!?? 

Idag och imorgon har jag tagit ledigt för att åka till Stockholm med C och lyxa lite. I tisdag var det den 30/9-14, vilket betyder att vi vart tillsammans i FEM år?! Herregud. Vi har bokat en svit med bubbelbad och bastu, hur naaajs?! Så ska vi bara strosa runt och äta middag på agaton i gamla stan :) 

Trevlig helg 🍁 


RSS 2.0