Bra dag som vände fort

Jahopp det var den måndagen, en måndag jag för en gång skull vaknar upp pigg. Det har vart en bra dag på jobbet tills jag får ett sms från C att bilen inte gick igenom besiktingen.. SUCK. Bromskiva bytas, nån jäkla klämma till avgasröret OCH hela jävla fönsterrutan måste bytas fram.....skulle inte förvåna mig om det där jävla brevet från skatteverket ligger i lådan när jag kommer hem också.
 
Tack & lov så bjussar mamma och pappa på tacomys ikväll. Plus att det är idol & säsongstart av paradise hotel. Tänk vad familj, mat och en tv kan göra, haha.

Lördag

Sikken helg det blev. Toppen dagar på jobbet och avslutsvis lite galej på det! 
Evelina tog med mig till Eskilstuna för en hemma fest ute i buschen, massor med nytt folk, riktigt kul var det! 
Boka resa

Nu har jag och evelina länge pratat om en resa. och idag smällde de, vi bokade precis en resa till Bitez, i Turkiet. Ska bli så jäkla underbart. Det är en liten "halvö" utanför bodrum där det inte ska vara så turistit och som en liten lagun med super fint vatten. Den 21 september lyfter vi!!

 

Hoppsan

Nemen hoppsan. Det här med bloggandet ja.. Vad har hänt sen sist?! Sist jag skrev var semestern precis slut. 

Vad har jag hunnit med, jo jag, Evelina & Frida tog en roadtrip till Norrköping och strosa runt på Kolmården en hel dag. 
Hunnit med mysiga kvällar på sjön, vart på 55års fest/bröllopsfest i Åby, träffat en gammal barndomsvän, utekvällar med mina pärlor, spelat fotboll och tagit vara på varenda sommarkväll, mestadels på riva eller greken med familjen. 

När jag inte gjort allt det, har jag såklart jobbat. I helgen har jag höst mingel och imorgon vankas det borta match i Nyköping. Skön fredagskväll. 
Back to buisness

Tillbaka till verkligheten efter 2 veckors välbehövlig semester. Har levt i en liten bubbla och verkligen njutit till fullo. 
På fredagen v. 29 när jag tog semester åkte jag och C direkt upp till Stockholm och mötte upp mamma och pappa som låg i kungliga båtklubben med båten. Där började semestern, ut i skärgården! I en vecka var vi ute och njöt av solen! 
När vi kom hem bestämde vi oss för att vi skulle åka till smögen. Vi bokade hotell, tvättade, packade om och bilade ner till kusten. Min moster och familj var även i närheten och campade. Så hos dom hängde vi några kvällar, grillade, spelade minigolf och allmänt myste. 
Såååå 2 fina veckor! 

RSS 2.0