Sjukstuga

Kände redan i måndagskväll att jag inte var helt fit for fight i halsen. Hällde i mig te med honung.. Inte hjälpte väll det. Föööörsent. Måndagsnatten var hemskt, låg och vred och vände mig, vakna, somna, vakna. När klockan ringde vid 8:30 tiden kände jag direkt när jag for upp att huvudet snurra och halsen brännde. Jippi, feber på det också.. Finns egentligen ingen tid för detta, då varorna rasar in!! men vad gör man?! Tur att jag har nära och kära som hjälper mig! ❤️

Imorgon ska jag ringa VC och kolla vad det är som spökar. 

Bild från helgen Första träffen

Ännu mera bilder från dessa härliga dagar i Dalarna! 

Underbara Leksand

Första skoldagarna här uppe i Leksand kunde nog inte bli bättre. Mysig stad, så fint skolområde och lokar och underbara människor! 

Skoldagarna börjar 8:30 och håller på hela dagen lite titt som tett fram till 16:00-17:00 men oftast har man suttit kvar ännu längre, man vill inte släppa uppgifterna! 
Dem två första dagarna har vi haft färglära, med en massa uppgifter å klippa och klista osv. Nu känner man sig bara blind på alla dess färger. 

Imorgon är det sista dagen?! REDAN?! 
Då vi ska duka upp ett bord med en specifik färg som sedan ska ha en accent färg! Ska bli jääkligt roligt! Sedan går tåget hem vid 15:15. 

Sån jäkla service på den här skolan så vi blev hämtade från tåget i måndags o får även skjuts till tåget imorgon!!! 

På fredag väntar formex mässan också! Super kul! Leksand folkhögskola

Klockan ringde 04:00 imorse. Galet tidigt men jag lyckades trots det ta mig upp direkt när den ringde. 

C skjutsade mig till eskisltuna där tåget gick 05:45 till Sala. Där jag nu sitter och väntar på nästa tåg som ska ta mig till Borlänge. 

När jag väl är framme i Leksand så ska vaktmästeren från skolan hämta oss som kommer med tåget. Så det hoppas jag så jag inte står där och stirrar runt som en fåne.. Haha

Detta ska verkligen bli spännande! 

Pösss
RSS 2.0