Efterlängtad..

..helg. Idag är de fredag, inte vilken fredag som helst utan 29 Maj, dagen innan min födelsedag. haha som ett lite barn. Nej men jag och frida fyller samma vecka så vi ska ikväll fira oss tillsammans med några bruds.
I morgon fyller jag 21 och då ska vi fira mig hemma hos mamma och pappa tillsammans med släkten.
På söndag är det morsdag och match. Sen på måndag åker jag till skolan för sista gången.
Kul med späckad helg!!

COLOR RUN 2015


Grillkväll

Hallå där. 
Denna vecka har vart otroligt seg. Men nu är den heliga dagen äntligen kommen, fredag i all ära och jag är så jäkla taggad på att gå hem om 20 min! Det vaknas grillkväll hos mami och papi med broder och kusin! Det blir en lugn kväll då jag ska upp tidigt imorgon för att ta tåget till stockholm och springa color run. Inget vanligt lopp utan så här är reglerna:
 
1) Du ska ha på dig vita kläder vid startlinjen. (Klä gärna ut dig!)
2) Du ska vara täckt av färger när du kommer i mål.

Som Color Runner blir du tillsammans med tusentals andra deltagare täckt från topp till tå av vackra färger för varenda kilometer som du genomför. Efter varje kilometer finns det en färgpost med musik, fest och en ny färg, som man springer eller går igenom. The Color Run är inte ett lopp på tid: Det handlar inte om att genomföra de 5 km snabbast möjligt, utan om att ha det kul på vägen. Festen fortsätter i målområdet med vår stora Finish Festival, där det finns färgkastare vid scenen, musik och underhållning.

Är riktigt taggad och det ska bli sjukt kul! 

 
 
 

 


Kristi himmelsfärdsdag

Kristi himmelfärd, röd dag, ledigt. Skönt. 
Just nu sitter jag hemma i soffan och kollar tv och käkar frukost. Inte ofta det händer, men så jäkla skönt och slippa tänka på att man ska iväg till butiken. 

Vid 10:30 kommer Jossa och hämtar upp mig så ska vi åka ut till hedlandet i Mariefred och kika och sen ta en lunch/fika innan jag ska iväg på match. 

Ikväll blir det lugnt, jobb imorgon igen.. 

Ha en fin dag ☀️
Igår var vi i Eskilstuna och fira denna 13-åring! Mitten av maj

Dagarna går så himla fort, nu är vi redan i mitten av maj snart och jag fyller snart 21. Herregud. 

Helgen var lugn med grillkväll hos mamma och pappa tillsammans med c, Robin och annika. Söndagen spenderades i Södertälje på biltema och lite butiker där omkring med avslut på fotbollsplanen, match mot kvicksund som slutade 1-0 där jag lyckades trycka in bollen i kassen, skön känsla! Jag som aldrig gör mål, ha ha! 

Just nu sitter jag på jobbet och ikväll blir det thaimat och hockey! 
1 maj

Igår var det 30 april och Valborg. Jag jobbade hela dagen 10-19 och träningdirekt efter. Jag och Evelina bestämde oss påväg hem från träningen att ta en spontan utgång i Eskilstuna. Jag körde men hade riktigt kul, idag jobbar jag 11-15. Dött satan. 

Ikväll blir det middag på Harrys med laget. 

Bara en timme kvar av den här hemska jobbdagen. Kämpa Paulina. 
RSS 2.0