Uppdatering

Hej hallå då var det dags för ett inlägg tyckte jag. Hur ser livet ut? Jo jag jobbar  men har fått in en och annan helg med galej. Förra helgen var det fotbollsavslutning, riktigt rolig kväll! 
Så nu är fotbolls säsongen över, känns både och. Vi har dock träningar tisdagar och torsdagar. Men mitt knä är inte helt ok så tänkte vila med fotbollen ett tag framöver. Har istället hittat tillbaka till gymmet där jag spenderat ovanligt mycket tid senaste 2 veckorna. Förra veckan var jag där 5 mornar.. Har kommit in i nå flow nu. Hoppas de håller i. Riktigt kul när man får hjälp med övningar och en står och pushar en! 
Fick en kommentar igår att vi är lika?! Vet inte om jag håller med.. Strängnäs Marknad

Sikken dag/kväll/natt det blev igår. 10 oktober

Andra helgen i oktober varje år händer det något speciellt i Strängnäs. Varje år den tiden annordnas en marknad i stan med 100 tals stånd och 1000 tals besökare. För mig är det tradition att trängas på gatorna och kolla på alla knallare. Jag tror jag inte har missat en marknad... 

Ska dock upp och jobba ett tag, mellan 10:00-13:00 så det är inge synd om mig inte! Efter det blir det en stund på marknaden med mitt halvdanna knä, men mycket bättre nu! 
Ikväll väntar jag besök av några tjejkompisar för middag och drinkar, den blir de utgång på Harrys! 🎉🎉
Stukat ledband

Nu var det ett tag sen.. Igen. 
Nu har jag all tid i världen och skriva då jag ligger hemma och är halft handikappad. Spelade min sista match för säsongen i söndags och fick en rejält bentackling så nu ligger jag här med ett stukat ledband. Tar mig runt på kryckor här hemma. 3e dagen jag är hemma och det går åt rätt håll, idag har jag släppt kryckorna och tar mig sakta men säkert framåt. Så typiskt att detta skulle ske nu när det är marknad i helgen.. En av dem mysigaste dagarna att vandra omkring på Strängnäs gator. Men vi får se hur det blir med de.. 

Har plöjt igenom många filmer och serier. På tal om serier så börja jag kolla på den svenska serien modus. Sjukt bra och spännande! 3e avsnittet går på tv ikväll så då vet ni vad jag gör ikväll vid 21! 

Dags och göra mina dagliga övningar för knät. Hadeeee RSS 2.0