Linas matkasse

När jag bodde hemma hos mamma & pappa så körde vi med Linas matkasse. Det var alltid lika spännande när dom knacka på dörren och se vilka råvaror & middagar som vi skulle laga. Så nu har jag faktiskt beställt hem en prova på kassa som kostar 299kr plus att man får en fruktkasse på köpet. Så vi ska prova en kassa & se om det funkar för oss. Ska bli spännande. Tänk att få all mat levererad fram till dörren, lyx ju!

Just för tillfället sitter jag på jobbet, fyyy vad det har vart lugnt idag. September är dock en sån trist mellan månad där man knappt vet vad man ska ha på sig.. Nåväl, 1h kvar och sen direkt upp för lite fotbollsträning. Imorgon vankas det sista jobbdagen innan SEMESTER! Galet för min del. Kom absolut inte mer lägligt än nu! underbart!
 
 

Aktiv

Herrejäklar vad aktiv jag blev då. Uppdatering 2 dagar i rad!
Gårdagens match vann vi och därmed tog hem 3 poäng. såå jäkla skönt! Efter matchen åkte jag hem och åt och kollade på Fångarna på fortet i min ensamhet, det var riktigt skönt.
 
Just nu fick jag lite tid över på jobbet då det är såå lungt mellan 14-15.. Men om 20 min tar jag helg! Då ska jag hämta upp evelina för att kolla på herrlaget uppe på vasavallen som möter serieledarna tror jag.. Ikväll ska jag upp till stockholm med c och hans syster för att hälsa på deras andra syster som flyttat upp dit!
 
Imorgon har min mini kusin fotbollsmatch mot viljans flicklag så då blir det ännu mer tid vid fotbollsplan. loveit!

Rå taggad på jobb nästa vecka då nedräkningen till seeeemester börjar!!! gaaaah!

Fredag & snart helg

..igen. Låter som en gamling med fan va veckorna går fort. Det var ju nyss helg? Jaja skönt ändå då vi närmar oss den 21a och turkland! Som det ser ut nu så är det ju kalabalik där borta men ska tydligen inte va några problem att resa dit allafall.

Min fredag består av jobb och sen direkt upp till vasavallen för match! näst sista matchen för säsongen.. känns både trist och skönt.Så i vinter blir det tillbaka till gymmet, tacka vettja fotbollsplan.. haha.
 
Helgen ser ut och bli lugn men nästa helg blir lagfest för både dam & herrlaget så det ser jag fram emot! Sen som kommer efter det bär vi av mot varmare breddgrader! lääääängtar. Tempraturen visar omring 30-35 grader.. mohaha.
 
Adjooss
 

RSS 2.0