Skärgården

Lever loppan ute i skärgården.


Sommarkväll på sjön

Igår kväll vid 22:00 tiden kom min käre bror och sambo på att vi skulle ut och fiska. Jag var redo att hoppa i säng ja, men ändrade mig och följde med. Goosh vilken underbar kväll det blev!

Låter bilderna tala för sig själva, men bästa av allt, vi fick upp en gös!! Eller vi och vi, men Calle! Gissa om han var lycklig.


Nu är det nära

Som jag har räknat ner. Som jag har väntat på denna helg. Känslan i kroppen när man vet att man har en och en halv dag kvar innan semester.

Finns en hel del att fixa innan jag lämnar över butiken till Mimmi och Christina i !!!3 veckor!!!
Har aldrig varit ledig så "länge", förutom sommarlov man hade då.. Vilken lyx och lättnad.

Nu köööör vi denna fredag!!


SEMESTER & ÄLVSBYHUS

Hallå där. Det var inte igår. Stackars er som går in här dagligen, men inte händer ett skit. hahah trogna läsare. 


Nämde för ett tag sen att jag och C ska bygga hus. NU är äntligen allt klart! Det har varit strul med bygglovet via kommunen då en granne hade klagat på taklutningen som enligt kommunens ritnignar skulle vara 23 graders lutning men vårt var 27. Det handlade alltså om 4 grader. FYRA GRADER. grannjävel. 

Efter många om och men med kommunmöte som sedan övergick till partimöte. Tillslut gick det äntligen igenom och vi får vår lutning på taket. tack och lov. Tog bara 5 månader...

Snart får vi alla kataloger och papper med alla tillval etc som vi ska välja hur vårt lilla hus ska bli invändigt. Utvändigt är allt redan spikat. 

V. 40-42 börjar dom med grunden och sen tar det bara några veckor till allt är monterat och klart! Som det ser ut nu så får vi nyckeln V.48!! ghaaa det är inte alls långt kvar!! 

Lägenheten är såld och vi flyttar ut redan den 27 Augusti. Då flyttar vi in hos mamma och pappa några månader.
Jädrar vad vi ser fram emot detta!!!!

På söndag går jag på semester också!!! 3 veckor!! Det som är bokat är 1 vecka i skärgården och en helg i götet. Annars blir det nog några trippar till IKEA och planera kök, inte helt fel det heller!! 

RSS 2.0