Lundvägen

Sitter i en grå soffa på lundvägen och tittar på Bert. Ännu en riktigt rolig dag på praktiken! Mycket konstiga muppar som kommer in, haha!

Ikväll spenderar jag kvällen här hos lövisarna, janniche fyller nämligen år så det blir födelsedagsmiddag! Grattis till henne!

Imorgon fredag, vad ska man hitt på. Puss


hard workwork

Sitter förtillfälligt på mammas kontor och väntar på att klockan ska bli tio då jag ska vandra bort till fagerstedt. Idag har vi nog rätt mycket att göra eftersom dom har mingelkväll ikväll, så ska sättas nya priser och hitådit.

Sitter och fördröjer tiden med körskoleboken. Den 8 februari ska jag gå riskettan så den är ur värden!
Ikväll 5 km!!

Bye


trött

mina fötter värker. Praktiken går framåt, askul. Idag sålde jag två varor helt själv, dutti Paulina. Har även vart klädmodell för nästa klädkollektion, vilka som satt bra och vad som skulle passa in i deras butik. jag vill jobba på riktigt. jag vill ha jobbjobbjobb! Innan jag började vid 10 i morse pluggade jag lite körkortsteori! Ihelgen blir det hårdkörning! Snart ska jag mumsa på en biskvi och kolla på wipeout! woop

Praktik

HolaHola, sitter nu på mammas kontor och väntar till klockan ska bli fyra. Har precis slutat praktiken för idag, jag var inte så nervös som jag trodde faktiskt. Det gick bra och var jätte kul! Tog kunder i kassan, klädde skyltdockor med nyheter, sortera och hit och dit. Skulle lätt vilja öppna eget i framtiden!

Vid fyra ska jag och mamma gå och köpa nått gott på Ica som vi ska äta ikväll och gårdagens hemmagjora bekvier ska jag nog mumsa i mej! Livet leker

Chao


BrumBrum

Nu har jag även kört i snöstorm och halkig väg. Mitt fega har försvunnit en aning! Nu kör jag för fulla muggar!

Yihoo va kul det är! Chao



Syssling

Vaknade brevid pojken imorse, tidigt. Skippade skolan och gick direkt till min bror vid nio och packa ner massa i kartonger. Har åkt fram och tillbaka och hit och dit, nu har vi ätit lunch, hemmagjordpizza som mamma gjorde ordning.

Senare kommer jossa, Evelina och Calle hit och sen vidare till födelsedagsbarnet som fyllde 17 igår!

YeppYepp bye bye


TrääänaTräääna

Egentligen är inte jag nån sån som gillar att träna, förutom fotboll förstås!
Men måste verkligen få upp min kondition igen innan en månad då jag äntligen få sätta på mej fotbollsdojjorna igen!

Har inte tränat eller gjort nånting dem senaste 2 månaderna då jag vart halft handikappad, nerå. Men nu är jag värsta peppp på det!! Tog nyss mej igenom 5km på löpandet! Yihoo

(egentligen sitter jag hellre och myser ner mej i soffan med en fet godispåse och en bra tidning!) haha


Utkast från imorse

Sitter och kollar på mina rara klasskamrater när dom har gympa, själv är jag en grym poängräknare.

Slutar två idag, då jag ska trääna! Ska jogga/gå 5 km! Mitt mål denna dag!

Imorgon ska jag fixa och dona med jossakossa och eveflevve inför fredag och äta en mysig middag påstan för att sen åka till åker och kolla på hockey!


Ny vecka

Va stört trött i morse så jag hoppade skolan idag, gick upp och åt en goood frukost vid 11 och fassna då vid tven en timma typ.

Sen dess har jag funnit med att träna!!! Efter snart 2 månaders uppehåll och inte fått göra ett piss, inte springa, inte spela fotboll, inte spänna magen. Var ju på sjukhuset häromdagen då doktorn sa att jag kan börja lite försiktigt att jogga! Så jogga 20 min på bandet och därefter 20 min zumba. Vi har ju fixat ett litet hemmagym nu! Får se hur länge detta håller! Haha.

Har även bokat in 2 dubbel körlektioner! Nu jeaklar! Pepp pepp!
Det går bra nu


Söndag

Ingen söndagsångest här inte! Idag vakna jag skapligt brevid pojken och åt en låång lyxfrukost. Åkte sedan till Sigtuna med mor och far och köpte ett springband, här ska det börja tränas!

Har även hunnit med och övningkört också, mörkrrkörning och stadskörning. OCH över tosteröbron. Duktig jag är.

Har bara en vecka framför mej i skolan sen tre veckors praktik! Ska bli himla kul!

Chao


Lördag

Fredag den 13 blev väldigt lyckad. Tog tåget till Stockholm vid två med tre fina vänner. Shoppade lite, myste runt och åt middag på waynes coffe.

"det går Inge tåg" haha Cissi..

Va hemma runt åtta då jag satt i min ensamhet och kolla på tv och åt godis, med voxer sällskap iförsig. Somna runt tolv brevid en gosig pojke. Men gick i morse.

Idag har jag städat och fixat å donat, ikväll ska jag till pojken och äta god mat och så klart gladiatorerna! Puss ha en fin fin lördag


V.2

tja tja bloggen. nej men seriöst. Den här veckan, tisdag, onsdag, torsdag har inte varit rolig nån stans. Skolan suger, jag är trött. Jag hoppas att morgondagen blir en aning bättre. Vilket jag är säker på. Skippar för det första skolan eftersom jag ska till Huddinge på efterkontroll, efter de åker jag till storstan med tre favvosar!

Blev även 3200 kr rikare i dag yihhhhu!


Prominix

I det fin fina vintervädret..


Home

Dessa tre dagar som rullat förbi i trehundraåttio har varit fina, väldigt fina. Pojken, film, biomys, ätit gottigott, myst, pratat i mängder. Lycklig jag är. Idag har jag suttit i soffan och kollat sista biten på flickan som lekte med elden, Calle gick och kommer tillbaka ikväll för att sussa med mej. Imorgon ska jag försöka ta mej upp för att kolla in vår fotbollsträning, det suuger att jag bara får kolla.. Vill också kicka boll.

Ikväll blir det thaimat! Och imorgon skolan! Bara 2 veckor vid skolbänken sen 3 veckors praktik på det! Jihoo!


6 januari

Äntligen har kalendern slagits om till 6 januari, i evig längtan, typ. Min pojke är på väg hem i en bil, i Sverige. Lycka.
16 dagar är alldeles för mycket. Ikväll ska jag bara gosa och ligga i hans famn hela kvällen och natten och pussa på han. Lycklig tjej. Väldigt lycklig.


I väntan på morgondagen

Jelly beans och the voice Sverige!


Happy

Livet går framåt och jag överlevde denna kryssning också! Även fast det blåste storm och vingla satan 29m/s, alla gick runt och vingla. Har även vunnit pengar denna gång på spelautomaterna, poker är min gren och jag har inte losa nått! Plus att vi vann en ny kryssning på musikquiz! Ohyä

Imorgon när jag vaknar är min pärla påväg hem! Åh på fredag efter en evig längtan får jag äntligen se han igen efter 16dagar. -lycka <3

Fred ut


Impuls

Några familjevänner ringde och fråga om vi skulle med på kryssning imorgon, så nu är det bokat! Så Imorgon åker vi en sväng till Åland!
Skönt med bara sånna där småresor! Skönt att bara åka iväg någon dag!

Ska bli kul! Cissi är ju arton nu också och får beställa i baren!!?;) Wop om 5 månader blir jag även 18! Ska vinna storvinsten på spelautomaten och fynda i tax freen! Japp jag är taggad Ching


Nyårslöften

Är det så viktigt med nyårslöften? Väldigt viktigt för vissa, men mindre viktiga för mej. Dem flesta: "detta år lämnar jag bakom mej" "nu ska jag ta tag i mitt liv" "detta ska bli det bästa året" "jag måste börja träna" och bl.a. Bl.a., haha det roliga är att dem flesta skriver samma sak.. Utom jag.. Haha lev livet vettja, det funkar! Ta dagarna som dom kommer!

Kul inlägg vaa?
Nu ska jag fortsätta med alla bilköreböcker! Tjao


Nyårsafton

Jag har galet fina vänner. Det va ni som gjorde min sista kväll på 2011 grym!

Tack

Love


RSS 2.0