tisdag

hola kollade precis klart på robinsson. Bra program dedär.
Imorgon funderar jag och olivia ta en sväng till eskilstuna efterskolan, tänkte nämligen inhandla en massa nya höstkläder, vilket verkligen behövs. Först ut till tuna park sen en sväng inne istan också!
japp det va det jag hade att säga, adjö!


fy

har inte mått riktigt bra på mer än en vecka, så irreterad och allmänt trött och sliten. Förstår inte vad det är. Gick och blev dunder förkyld, gick åt rätt håll, fick reda på väldigt tråkiga nyheter, börjar få tillbaka min förkylning, fryser som ett as och har sprängande huvudvärk pluss magvärk.

plus att skolan trycker på. åååh

höst

yes snart är hösten här, mörktx5


lördag

min lördag blev inte riktigt som jag hade tänkt mej, skulle eventuellt åka till stockholm med olivia men blev inte så. Mår ändå inte såbra, då det blev väll bra med det. Mamma kom och hämta mej hos calle vid halv tolv då vi åkte ut till malmby och plocka svamp, hittade en del faktiskt. Jag körde även, grym jag börjar bli nu asså, haha.

Sitter nu hemma med en kopp te med datan iknät. som vanligt typ. ska bara vara hemma idag och bara va. också som vanligt typ. livet. puss


älskar min stora rosa kopp som jag fick från lövgen familjen i julklapp!


skola

sitter här i skolan, halv åtta. shit. nej men jag är morgonpigg. ibland.
Har webbdesign nu, ååh vilket roligt inlägg!


yes please

21:22

klocka tickar förfullt och så var denna torsdag snart slut. Redan gått en vecka i skolan. galet.se.
Kom för ett tag sen hem efter träning, gick dock av sista 20 för jag känner att förkylningen inte orkade och bara blev värre.
Har även planerat in en riktig myskväll med min pojke, vi har planerat in lite saker och jag har fixat en överraskning! suuuprise!
Nej nu är klockan mycket, alarmet ringer på 07.00 imorgon!


nollningnen

var i skolan idag, första dagen då jag va där när schemat gällde. Helt okej dag, gillar onsdag, så äre!
Promenerade hem med olivia, och nu sitter jag här och ska snart möta upp cissi för att cykla in och kolla på nollningen. Började göra ordning middan men sen ringde mamma och sa att hon skulle bli sen så jag inte skulle laga mat.. så har precis tryckt i mej en risefrutti, yammi!


sofie den fina går ju på europa, såklart man måste in och kolla på filuren när hon är nergeggad i ägg och massa bläigt, mohaha ;)


new clothes

yes precis som rubriken säger så är det dags att införskaffa sig lite nya kläder, eller mycket. Jag är very shoppingsugen och ska ta mej till storstan någon dag!


one three hill

började kolla på one three hill serien igår, så jävla bra så det går inte att sluta titta. Blev hemma från skolan i dag också så sitter och kollar förfullt, ska kolla på avsnitt 8 och 9 nu sen måste jag klä på mej för att sedan åka till sjukhuset på efterkoll.. hopehope

puss

sjuk

jahopp då har jag gått och blivit duuunder förkyld. Har inte ens några smaklökar kvar. Lagom bra timing när skolan drar igågn på rikigt, bra jobbat paulina. Fick höra av olivia att det redan börjat skriva ett A4 papper på engelska vad man gjort under sommaren, så får se om jag orkar ta tag i det sen.

Eftersom det nog inte blir nog ingen skolan i morgon heller.. Ska ju till mälarsjukhuset igen.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en filt, te och one three hill maraton!
pusss


yes, te och papper, det är grejer det..

sjuk?

tröck precis i mej en mannafrutti och två mackor framför "99 saker man måste gör innan man dör"
Har suttit i soffan sen jag vaknade, näsan rinner och halsen värker. Nu sitter jag hemma själv och försöker ladda ner första säsongen av one three hill som alla säger är såå bra så då har jag ju något att sysselsätta mej med under höstens mörka och kalla dagar.

Om drygt en timma kommer mormor och morfar och plockar upp mej så kanske borde ta tag i mitt liv. Sitter nämligen fortfarande med min onepiece och uppsatt bulle i håret.
Adjö



söndag

hänger i denna mysiga klädsel idag!
trött, huvudverk, halsont, usch! Idag runt tre vankas det kräftsiva här på vargholmen, dock skippar jag nog det detta år. Och åker istället med mormor och morfar upp till brässhammar och kollar på när min bror spelar match vid fem.

callepojken

sitter förtilfälligt och kollar på postkodmiljonären med calles nya macbook pro i knät, var och hyrde film tidigare under dagen då vi hyrde "elvis" vilket visade sig vara en 4 timmars dokumentär, så mamma skjussade in oss så fråga vi om vi fick byta film för vi inte visste att det var en dokementär och det fick vi! Så vi hyrde "trust", as bra film!
Nej nu ska jag fortsätta mysa med min andra halva.

regniga lördag

Just nu skulle jag som planerat sitta på ett tåg påväg på stockholm, föratt senare ikväll ta oss tillkungsträdgården där voice 11 håller till. Men jag skippade det i år förhade verkligen ingen lust,speciellt inte i det här vädret, stå där och frysa i 3 timmar.

Denna lördag får istället spenderas hemma framför tvn med en stor mysig filt, te, en bra film, naturgodis och min fina pojke. Det är ju inte så fel det heller om jag får säga det själv.
Åkte även med mamma till barva i morse, sedan övningkörde jag hem, gud vad dutti jag är. haha. SKA.TA.TAG.I.TEORIN.INOM.KORT.PLUS.KÖRLEKTIONER.

på måndag börjar skolan PÅ RIKTIGT. där tog orden slut. puss

fadder






skolan

japp då har sista helgen varit innan skolan. På onsdag drar livet igång som vanligt igen. vet inte om jag gillar det eller inte. sommarlovet har varit riktigt skönt. Njuutit hela lovet!
Nu är det bara två år kvar!
pusss

tisdag

vaknade tidigt idag. Just nu sitter jag och kollar på segemyr, och ska snart ta något att äta, såg att vi har melon och vindruvor i kylen, de locka ju lite faktiskt.
Vid två ska jag gå in till stan och möta upp olivia, ska kolla runt lite och köpa en sak på bokia inför skolan som snart börjar.

Träning i kväll! Och uppstigning tidigt i morgon, tåget går 07:21 till Örebro!


jag lever

hola today it me, only moii. Alla jobbar, ganska alone här. Jag har bakat en paj, med våra egna äpplen och smultron plus lövgren hallon. Så den ska ligga och smaska till sig till kvällskvisten. Nu sitter jag och äter lite fil med banan och nötter. Imorse cykla min fina iväg och köpte färsk bröd till frukost också, så det blev en gormefrukost!!

Igår var vi i eskilstuna och kolla runt lite, fick med mej ett par vanliga svarta jeanstight hem. Idag ska jag göra absolut ingenting, har städat huset lite och funderar faktiskt på att försöka joxa ihop något smaskigt till middag också, då blir päronen väldigt glada x3.
Ska även beställa tågbiljett till örebro ikväll också, det bär lixom av till gustavsvik med ett antal härliga brudar på onsdag! see you!


FOTBOLL

äntligen!
om drygt 40 min ska jag ta mej upp till vasavallen på cykel! Jag är dö slut när jag kommer fram, uppförsbacke hela vägen, typ. Bra uppvärmning? haha sen äntligen dax för denna säsongs första träningen!


30 maj 2012

jag längtar satan. datumet som rubriken säger om ni inte förstog de. då blir jag arton och har redan planerar in en del grejor som ska göras. det är bara.. drygt 10 månader kvar. hurra.
det ska resas hit och dit, blandannat london, jag ska campa!, jag ska beställa kläder från internet UTAN mammas bekräftelse, jag ska fixa körkort, jag ska sitta på soliga ute ställen varje helg med fina vänner, jag ska åka till norge och rensa fisk (ha.ha.) jag ska tatuera mej!

yes najs life!






RSS 2.0