Skolan

Sitter och väntar på mattelektion med lilla Ollelivia, hade precis webbdesign då vi redigera och fixa bilder i photoshop, ska nämligen göra en bildwebb om Thailandbilder!

Tåget går 14:28 till Stockholm då jag och min pojke ska mysa runt och ikväll äta på bamboo city och gå på bio!


11/09/09

2år och jag är galet kär!
Calle Lövgren <3


Torsdag

Skola, fixat inför imorgon, träning! Ja så har min dag sett ut! kul va?! Nu har jag precis målat naglarna och väntar på att de ska torka sen ska jag krypa ner i sängen!
Ser verkligen fram emot morgondagen, den komma bli underbar! I love you Calle, kan inte riktigt förstå hur fort dagarna går asså. Stört.
Chao


Sysslings place!

Sitter hos Cissi och nördar bloons spel på spelo.se, jag äger henne haha nej men hon är dutti ;)
Innan jag tog mej hit så gjorde jag en lista på vad jag ska göra innan jag dör! Nej shit bloons va det!


15:23

Hade ännu en redovisning idag, gick helt okej! slutade vid halv två och gick hem direkt och satte mej i soffan med en kopp te, choklad och veckorevyn som låg i postlådan today! Såg på mejlen att min vinterjacka finns att hämta också så det fixar mamma, väntar på en sak till som jag måste ha innan fredag! panik, typ nej men nästan. Dem måste komma imorgon. Ska nog ta nått litet att äta och sen cykla till cissi och umgås med den filuren resten av kvällen! CHAO! har inga roliga bilder..

App

Såg precis att blogg.se har skaffat en app, det var väll på tiden nu kanske det slinker in lite flera inlägg även på skoldagen och mobilbilder, om det går vill säga! Chao

En fin bild från helgensmys


tisdagsmys

idag träffade jag sofie och frida på blåkoppen, hade mycket och prata om, tiden rann iväg! Väldigt kul att träffa dom igen, väldig sällen vi ses nuförtiden alla har såmycekt i skolan. Förutom jag då. haha.

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem med kycklingsallad m. curry från mälaren! yammi! Och sedan är det dags för träning!
bye!

new week

måndagsångest typ. Klockan ringde 07:00 men snooza till 07:15. Engelska prov första timmen och efter det redovisning, gick ju rätt okej men ändå ville bara ligga kvar och sova.

Tomorrow står endast praktiskmarknadföring på shemat, svenskan är inställd så slutar 09.30. Men är sjuk i morgon känner jag, ska träffa två saknade vänner på förmiddagen!


Erikslundsshoppingcenter

var och kollade in nya shopingcentret som öppnade i torsdags i västerås. Vääääldigt mycket folk! Två våningar med en massa affärer, eller typ alla gamla vanliga men orkade inte kolla och testa kläder för det var så mycket folk! herregud! haha får ta och åka dit en annan dag då invgningen sluatde idag!

Imorgon har jag engelskaprov och redovisning.. ett lycka till vore ju aldrig fel. suck. nej nu ska jag äta hallon/digestiv panacotta! adjö!


lördagskväll

matchen gick åt helvete, förlorade med 1-4 mot serieledarna. Väldigt varierande match från mitt håll, först kom jag in på yttermittfältet sen ytterback sen högsflögs ba forward! men kul var det att va lite överallt :D Det va väll de ända roliga på den match plus att jag NÄSTAN gjorde ett mål, stolpe. Jag kan heltenkelt inte gö mål.

Denna lördagskväll ska jag spendera i soffan med gosig filt! ADJÖ!


happy

lycklig tjej! Denna fredagskväll blev perfekt, filurerna gick hem nyss efter en väldigt fin kväll med mycket mys, prat, skratt och tjockisgrejor! haha lovit!
Sitter nu hemma alone och väntar på att min calle kommer hit, tur jag har honom, hur skulle jag annars kunna somna, helt ensam i detta läskiga ghosthouse? Saknar honom en aning, även fast jag sist såg honom för tre dagar sen.
På fredag åker vi till stockholm och gör en heldag/kväll tillsammans det är nämligen den 30 septemeber då, shit helt sjuk. Klickade hem en sak som han ska få då! hihi!
Beställde även en vinterjacka idag också, oohyä nu kan vintern få komma om den vill!

luckygirl

puss

fredag


min lilla pojke har gått och blivit sjuk också, snutten

ohyes så var det fredag ännu en gång! Sitter på webbdesign lektionen, de suger och jag är så jävulst trött!
Slutar halv fyra idag. Och ikväll ska jag träffa mina favvvosar igen! ska bli riktigt mysigt det vi planerat in!

olright det va allt!
glhf

myspys

väldigt mysig höstfika på trädgårn, och väldigt gott, Tycker om dem filurerna väldigt rejält. Blev även en sväng i vårat stor feta shoppingcenter också, fynda ett halsband som jag verkligen gillar!
På fredag har vi planerat in en helkväll med resturang käk, gottis, idol och hemmaspa! likelike!




dålig dag

dålig start pådagen, gympa första lektionen ännu värre. tur frida i min klass hade platttång med sig annars hade jag varit ännu surare, nehee.
Ska snart gå och käka, vilket verkligen behövs känner jag. Efter skolan ska jag möta upp mina två favoriter för en mysig  fika i detta mysiga höstväderet..


Linas matkasse

ny design, again det går fort i svängarna, haha men nu är den toppen och får vara den ett tag!


Linas matkasse var förbi igår, alltid lika spännande vad som bjuds! Denna gång var det dock inget jag tyckte verkade vara någon höjdare, men lagade första måltiden, nån fiskgratäng med ärtor och grejs, helt okej ändå!
Väldigt praktiskt och roligt det här med linas alltid någe nytt!, förra veckan bjöds på en himlans god middag, min nya favvo tillomed!

Skolan i dag slutade redan vid halv tolv, dåjag promenerade hem med olivias sällskap och så skildes vi vid brons slut vi dövergångsstället, haha!
Snart är det dags för träning också! ciaoo!


pluggis

har suttit här i snart två timmar med den här jäkla engelska boken. Försöker plugga in alla 42 glosorna plus en hel del andra engelskauppgifter som vi har prov på nästa vecka. Tror att det mesta sitter nu! så nu tänkte jag krypa ner under en filt och kolla på sista avsnittet av one three hill säsong 1, och sedan ta tag i middagsmaten!

Och jätte tack till hanna som fixa min design också!


summer eleven


skolan

tisdag och skola igen. Ovärd dag, har två lektioner en 8:30 som slutar 09:50 sen håltimma till 12:00. Har pratat med svenska per så ska börja svenskan halv elva och sluta halv 12 idag så det är najs.
Schemaläggarrna ändrar schemat hela tiiiiiiden. shup. hej.


att älska

Kärlek är att våga ta chanser
Kärlek är att våga ta risker
Kärlek är att våga fråga
Kärlek är att kunna känna en låga
Kärlek är som en dröm som kan krossas
Kärlek är som en dröm som kan slå in

sugigt

har setat i den här förbannade soffan sen klockan 12 typ, idol gånger 3 och sedan robinsson har rullat på tven. Nu sitter jag hemma alone, denna lördag sög. väldigt. mycket.

imorgon vankas det match i katrinheholm var det visst, hade fått för mej att vi hade våran sista hemma match, men icke! Bussen avgår 14.45.
Har försökt att hitta på något nödvändigt att göra det går inte. åh.

gud vilket roligt inlägg.

fredag

lovly. Slutade vid två idag, då jag åkte med mamma till coop och handla lite mat! päronen har precis åkt bort på andra aktiviteter, så nu sitter jag här hemma i soffan och väntar på att pojken och broderna ska komma så ska vi laga fajita och till det blir det sedan chokladmousse som redan står i kylen och gottar till sig!

har bett hanna att försöka göra iordning en header till mej också! så ska väll se om hon får ihop nått tjusigt!


Its a new beautiful day and im feéling good.

Hello.
Olivia här som gästbloggar lite här hos paulina ann lizzy johansson! :-)
Idag hade jag först Latin, vilket vart helt OK. Sen matte då, vilket var helt inte OK. Fattar nt alls mycket av matten just nu.. :( MEN NU IAF HAR VI ARBETSMILJÖSÄKERHET vilket också inte är sådär jätte kul! NEJ inget i skolan är så värst kul faktiskt! /ollelivia.

 
Vackra bilder på en otroligt vacker person som jag beundrar. Kramar Paulina

torsdag

skoldagen var jobbig. jag är så jäkla skoltrött så det finns inte. Fredag i morgon, igen! Inget planerat. Ledig på måndag också så det blir extra lång helg.
Det ända som är planerat i helgen är match på söndag! Sista hemma matchen för detta år!

det var de jag hade att säga folket. ajö


brumbrum

åkte och plocka äpplen på ett av pappa och mammas hus med far och pojken, världens godaste äpplen! Mamma köpte nämligen med sig hem en massa goda ostar hem så då behövdes lite äpplen! Så det blir myspys framför Bonde söker fru, speddejtning! perfect!

Övningkörde även lite förut! shit va bra jag är. hhaha nej men det går väll åt rätt håll mot ett körkort så småningom!


bernhardssons möbler

jahop då var den där jävla nervösa intervjun avklarad. Det gick ju bra att ställa frågorna om företaget men sen när det viktiga kom om att söka praktikplats gick inge vidare. Han sa att det var för stor för att lära sig på tre veckor, det hade inte tid att lära nån ny. Så där sket sig ännu en praktikplats, kul det slutar väll med att jag städar trappor i tre veckors tid.
förslag på praktikplats dels i strängnäs? skulle funka med eskilstuna också.
ikväll är det bonde söker fru, speeddejtning kuuuul. något att se fram emot!
pusss

syssling

mötet på sjukhuset gick väll ungefär som jag trode.. opration bokas in i slutet av oktober. :/
Var ute och sprang tidigare under dagen, BRA paulina! Och sen kom min lilla syssling på besök, cissi!
Hon gjorde min kväll otroligt bra, väldigt länge sen jag träffa den flickan, prat, kortbygge, stapla kapla, skratt och snart blir det äppelpaj och ensam mamma söker!

pusssss


ny vecka


väldigt söt bild från turkiet. ta mej tillbaka, jatacK!

yes äntligen, har sett framemot denna veckan på nått konstigt sätt. Har som sagt införskaffat mej springbyxor så nu jäklar ska jag  ut och springa varje måndag! sen fotbollsträning tisdagar och onsdagar! plus match på helgerna. yes fitnespaulina haha, nej men få se hur detta kommer gå med springningen!

Ingen skola för mej idag, sjukhuset som sagt. Japp,
Onsdag interjuva företag! neeeervös.

helg

helgen har vart prima, grym kväll igår med väldigt bra vänner, massor med skratt men tyvärr förlust på pokern.
imorgon sjukhuset.

kul info.


wordfued

Beroendeframkallande spel det dära. farligt.
Igår kväll spenderades några timmar på viljankanslit med laget, pizza, lekar och prat. Gick hem redan vid nio då johanna gick, då jag redan tröttnat, synd att inte fler ilaget kunde ha kommít, allfall.
Gick och mötte calle, jonas och oscar och vidare till calle. Där dom tre mupparna skulle spela sitt jävla tvspelsskit haha, så satte mej och spela kort med övriga familjen lövisen.

Today its pokernight inplanerat med en drös bra människor, jag tänkte ta hem hela potten faktiskt!


så jäkla sugen.


praktisk marknadföring B

sitter iskolan här med olivia behind me. Ännu en till regnig dag, mysigt faktiskt. Igår lyckades jag få med mej ett par skor hem, 399 katching :D Sen fick jag ett par joggingxyxor av mamma också!

Igår boka jag även tid med en butikschef, så ska jag dit på onsdag och ställa lite frågor angående mitt projekt i skolan, och samtidigt lämna in mitt CV och försöka få praktik där!

thats all.


training

då var onsdagsskoldagen avklarad. Ska eventuellt åka till tuna park med min snälla mamma vid fyra, då jag ska införskaffa med ett par spring/joggingbyxor, jag har nämligen bestämt mej för att jag ska börja mitt nya fitness liv, haha nej men nu i höst vinter ska jag hålla i gång, och jag SKA S.K.A börja med att springa minst en gång i veckan allfall.
På måndag 12-09-11 då börjar my new life!

yä shit va positiv jag är nu!

go yo

ny vecka

igår roppa sängen efter mej redan klockan 9, var sjukt trött somnade typ halv tio. Imorse ringde klockan vid 7, men var fortfarande cp trött, och snoozade till halv åtta, vilket visade sig att jag fick lite bråttom. Jag känner att jag är så trött på allt just nu, speciellt skolan, och måndag, mälarsjukhuset, igen. Känns som jag är stamis där asso :(

saknar endel fina vänner också. skolan tar upp mycket tid nu för alla. plus träningar.

helgen är halft inplanerad, så den kan bli bra! något att se framemot allafall! adjö!


match

match idag mot harg, i nyköping! Ska snart tagga med en stor fet tacotallrik, bussen rullar 14.40!
tagga!


kul inlägg! funderar starkt på att ta bort bloggen.


lördagsmys

ikväll blir det tacos hemma med pojken min, bror min och hans polare, Sen blir det tvn, at usual!
fångarna på fortet och sedan Arn!
Imorgon match i nyköping! taggar inför det med lite götttigött också! Japp ska nog slänga mej i duschen och vänta på satt klockan ska slå halv 6, jag är huuuuuuuungrig.


tekoppen är verkligen användbar nuförtiden, det märks att hösten är på gång.


fredag

lycka, fredag! Börjar halv nio och slutar halv 3. Senare ikväll har jag lovat att följa med ut till farmor och farfar på middag. tar med min pärla också!
nej nu har jag inte tid!


torsdag

jahopp då var även denna vecka snart slut, jädrans va fort det går. Skönt det.
fotbbolls träning snart, inte pepp.

RSS 2.0