Flodins väg

Om två dagar blir lägenheten vår, på riktigt. Då är det dags att skriva på dom sista papprerna och få nycklarna. Det är fortfarande så overkligt. Nu börjar vi även få ihop lite möbler för att fylla ut lägenheten. ikväll ska vi till södertälje och köpa en soffa för 140kr. Kap! 
Råkade även klicka hem ännu lite inredningsprylar häromdagen. hihi. Åh så kul och förväntansfull! 
 
Från och med fredag hittar ni alltså mig på Flodins väg 1A! 
 
 

lördag

Då var denna vecka snart slut och fy fan vilken vecka. Usch. Hade planer för denna härliga lördag men som sket sig eftersom min hals inte verkar vilja ge med sig.. 
Vad jag gjort denna vecka - Sveriges livs varmaste vecka typ. Jo jag har legat INNE hela veckan och inte haft en gnutta sol. nog om sjukstuga. På måndag kan jag förmodligen prata igen så då blir det förhoppningsvis jobb. Men blir kortvecka då jag flyttat hela helgen! Ska skriva på sista papprerna vid 14:00 på fredag och innan dess så ska allt packas in bilar! Sen är det bara fix ach trixa upp alla prylar! Såå kul! Och på söndagen åker till Ikea och inhandlat det som fattas! Wehoo



Utgång

I lördags träffade jag mina brudar som jag inte träffat på ett väldigt bra tag. Vi grillade, pratade, spela spel, drack gott och kvällen slutade på Harrys för mig Cissi och joss, vi hade riktigt kul! Och träffa nya härliga människor. För mig slutade kvällen inte förens 04:00 då jag skulle få skjuts hem men som först ledde till ert donkenbesök. 






Öland

Min semestervecka var underbar. Låter bilderna tala. 











































Jobbade i måndags efter semestern va slut och kände mig helt matt. I tisdags vakna jag upp helt genomförkyld med feber. Så har vart hemma hela veckan. Har ej tid med detta. Tur jag har när och kära som hjälpt mig. 


SEMESTER

Går in på mina sista jobbtimmar på cirkus en vecka. SKA BLI SÅ SKÖNT. Verkligen in den rättan tid. Imorgon åker alltså jag, calle, pontus och moa till Öland för att campa på en jätte mysig camping nära borgholm. Studenpressenten som både jag och moa gav till calle och pontus ska utföras på öland, nämligen flyboard. 
 
Vid 15:00 när jag stänger butiken för helgen så kommer calle, pontus och moa och hämtar upp mig så ska vi åka och handla allt vi ska ha med oss. Kan knappt vänta, ska bli så häääääärligt! 
 
Förövrigt så hängde jag med moa igår kväll, vi åt lite småplock till middag och sedan tvmys. härlig fredag kväll. 
 
adjos 

Flodins väg

1 augusti är det dags. Ska flytta hemifrån & bli sambo med min kärlek C. Verkligen exalterad. Så lycklig. 
Calle ringde i förmiddags och sa "du, alltså säljarna tog budet" jag: "ursäkta vad sa du?!" Alltså jag viste inte vad jag skulle ta vägen, det var som att tiden stog still. 

Nu några timmar senare har vi skrivit på och tagit i hand. Nu är vår drömlägenhet  vår. V.Å.R. När vi klev in i lägenheten på visningen så känner både jag och Calle att vi kommit "hem".

Den är vår. Bara våran. Och vi ska äntligen flytta ihop. Han & Jag. Laga mat ihop, njuta av ett glas på balkongen, städa, tvätta, allt. Alla dom där hushållssysslorna. Åh jag bara längtar. 1 augusti flyttar jag ut hos mina älskade föräldrar som jag bott hos i 20 år!! Men förde blir dom inte av med mig, bor ca. 3 min gångavstånd från varandra, självklart kommer vi och äter och hänger med er :* 

Ikväll blev det middag och champagne på ulvhäll för att fira. 


Lägenheten:



Skoter åkning

Brodern min har köpt vattenskoter & i lördags efte jobbet var det daga för premiäråket! Alltså jäklar vad kul det är och vilken adrelanin kick man fick! 
Robins mål var och få av mig men lyckades hålla fast mig hehe. 

Fick även provköra, svårare än jag trodde faktiskt! Men Gud så kul! 



Sista veckan

Jobbdag 1 av 6 avklarad denna vecka och på söndag tar jag semester! Ska bli så otroligt skönt att få njuta av ledighet några dagar och av solens stålar och gott sällskap. Vet inte om jag nämt det tidigare men åker ju till Öland och bor i stuga tillsammans med Calle, Pontus och Moa. 

Förövrigt var det ganska lugnt på jobbet idag då jag tror att dom flesta inte orka gå och shoppa kläder i denna hetta. Alla låg väll på stranden och pressa! 
När jag kom hem åt jag en god sallad och sedan sprang jag 5 km med lite fys efter och avslut ett dopp i poolen 💦 så hääärligt


En bild på mini Paulina 



RSS 2.0