Pappa 50 år

Blev en riktigt lyckad kväll igår. Pappa hade 50 års fest PÅ sin födeslsedag, lite kul och få till på just den dagen. Var cirka 85 pers och vi höll till på roggehotel, riktigt lyckad! Vi slapp ju göra allt jobb utan de skötte personalen!
Vid 02:30 skicka dom ut oss för att stänga lokalen! Många fina tal hölls, min bror höll ett så tårarna kom, han kan om han vill.
100% lyckad kväll!


Fight

Nu är det dags för träning igen! Uppehåll med fotbollen ända till augusti så nu är de gymtime igen!
Idag kötta jag och Evelina som satan på gymmet! Grymma!
Imorgon innan jobbet blir de ett pass och på fredag morgon vid 7:00 ska jag och Evelina ut i spåret! Härligt!

Svettigt inlägg de blev


Bästa


torsdag

holachica!
Det har idag gått en vecka sen studenten höll liv. shit vilken dag.
Idag börjar jag jobba, men bara eftermiddag mellan 14-18 så inte så vidare värst jobbigt, dåligt väder också så de är bra! Nästa vecka går jag på mitt riktiga sommarschema!

Imorgon är de midsommar! myysigt!

Marc Jacobs


Student 2013

SÅ JÄVLA BRA morgon/dag/kväll/natt i går. Sinnes vad lyckig jag är! 
Fick även två stependium! 
 
Alltså allt var bara ren jäkla lycka, går ej och beskriva men tack till ALLA er som gjorde den till den bästa. åå bääääääääst. 
 
Aldrig mer plugg. Nu, tjäna moneymoney. life begin
 
 

12 juni

Som sagt, dagen innan den stora dagen.
Idag har jag städat och ordnat hela dagen här hemma, och även vart och fixat mina naglar på Aqua. Super nöjd!

Idag kom även brodern hem från Luleå, direkt började han mixtra med högtalare från alla möjligt håll då han pådrog att de jag fixat inte räckte till. Så nu hör nog halva Strängnäs oss imorgon, okej jag överdrev, men stackars grannar he he! Dom får hata mej hur mkt dom vill efter!

Nehe jaha .. Försöka sova igen då, vilket inte går någe vidare värst.
FAN IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!!!!1


En dag

Om en jävla dag är det dags! Dagen då man blir fri och livet börjar!

https://cdn3.cdnme.se/2442547/7-3/pic_51b8b3f49606ee6b432c4dff.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2442547/7-3/pic_51b8b3f49606ee6b432c4dff.jpg" class="image">


Måndag

Studentveckan är igång, bara 3 dagar kvar! Idag ska klassen träffas och fixa lakanen till flaket samt äta tillsammans :)
Ikväll ska vi även resa partytältet! Igår gjorde jag ett lakan som ska sitta på huset så den syns från bron ;) det börjar arta sig ;)


Harrys

Ska ikväll inviga Harrys här i Strängnäs, mat vid 19 och sen är de musikquiz vid 20! Så häärligt vänder! Imorgon är de nationaldagen och studentfiranden! Häliga sommartid!!


Igår var jag på Europas utspring och sen även på mottagning hos Jenny. Galet vad jag längtar, blev ännu mer pepp efter gårdagen! Ååh 8dagar!!!!


11 dagar

11 dagar kvar till student, elva långa dagar av mitt liv innan skolgången är totalt slut i mitt liv. Det är nu livet börjar :))))
Finns absolut ingenting jag kommer sakna med skolan, klassen, miljön, nada!

Jag har knappt gått i skolan senaste veckan då jag är klar med allt, helt meningslöst och bara gå vi vänta.. Men denna vecka blir de Studentfirande både tisdag, torsdag så då får jag känns av lite hehe.


RSS 2.0