Landet

efter en hektiskt dag på jobbet åkte jag och mamma ut till landet där jag bodde förut och gick en sväng i skogen. Plockade kottar som jag ska ha i butiken och hittade faktiskt en hel del kantareller. Avslutade kvällen hemma hos mamma och pappa med en kantarellmacka och idol. 

Bra tisdag. 

Style afton

I går kväll var det style afton på hotell Rogge och jag fick äran att vara en av aftonvärdarna då jag höll i en modevisning. Den vart så lyckad och jag är jätte nöjd med kvällen och alla nya kunder och kontakter. 
Väldigt lärorik kväll och ännu ett steg fram i rätt riktning. 

Idag fredag är det full rulle i butiken, kul! Men är otroligt trött efter gårdagens 11 timmars pass. Har 3h kvar på denna fredag sen 5h imorgon, sen får jag äntligen ta några timmars ledighet. 
Hårmode

Sitter hos anh på hårmode för första gången på 4 månader. Kände att det verkligen var dags. Usch har inte kunnat gjort nått med håret då det har vart gult, utväxt och blä. Har i princip bara satt upp en toffs varje dag. 

Så denna gång sa jag till anh att hon får fria händer. Så nu sitter jag här med en massa folie och olika nyanser och 5cm kortare. Spännande som satan. Litar på anh och blir alltid nöjd när jag går härifrån. 

Har nu suttit i 3 timmar och ska snart skölja ur färgen. Sedan bär det av mot ulvhäll för kräftskiva :) får se om det blir utgång efter det! 

Trevlig heeeelg! 
Calle Åberg

Alltså Calle, ja man hör ju bara namnet lixom.. Hehe. Vilket charmtroll. Har gått och blitt kär i en tv kändis, pinsamt med sant. 
Hur glad blir man inte när skönheten favoritmarkerar ens inlägg då?! Hur cooolt


Lilllördag

Jahopp, vad har hänt sen sist jag skrev. Besökt Gotland över en helg med laget för att spela match, som tyvärr slutade med förlust och mitt tredje gula för säsongen så avstängd nästa match.. På kvällen blev det vilket fall utgång som var rikigt kul och hamnade inte i säng förens 3:00 och klockan stog på 6:00. Inte mycket sömn med andra ord. 

Igår på träningen slog jag av en bit på min framtand som jag idag var och laga, känns helt upp och ner vänt i munnen. Men men man vänjer sig väll. 

Just precis nu sitter jag och äter lite lunch och ikväll kommer annika och Robin över för tack kväll och tv tittande. RSS 2.0