Uppdatering från Leksand

Phu.. vilken intensiv men super rolig dag/kväll. Klockan ringde vid 7 för att äta frukost vid 8. Vid 8:30 hade vi genomgång av kompendie om skyltning. Så mycket nytt jag fått lära mig och många "aha" upplevelser..

Sen efter fikat (som vi har 2 gånger om dagen plus lunch) haha så drog vi igång med att skylta. 3 olika uppställningar av skylt gjorde vi idag och min grupp var inte klara förens 18:00. Då vi alla var så trötta och slut i Huvet så det sluta med att vi låg och garva åt allt vi sa. 

Jag, Emma och Linnéa tog och sen in till stan för att köpa lite mat som vi sedan åt här "hemma" i vår stuga. 

Kvällen slutade framför tven och en kurs  i snapchat som ännu inte hunnit upp till Norrland. Men oj vad kul dom tyckte det va hahaha! 

Detta är bara fööör bra för mig, allt känns så rätt och jag har verkligen fått vänner för livet! Synd att det är så sällan vi ses 🙈 

Nej nu sova! Imorgon nya utmaningar och sedan hockey kväll! Leksand-Färjestad ! 

Mina skyltningar 
Mitt lilla mysiga krypin i 3 dagar Dalarna

Då sitter jag på tåget mot Dalarna och Leksand. Tiden går så sjukt fort, tyckte det inte var så länge sen då jag satt svin nervös på tåget för en månad sen och skulle träffa alla för första gången. 

Men jäklar så bra det blev, nu är jag taggad till tusen och ska bli super kul att träffa alla igen. På tisdag har vi bokat biljetter för att kolla på hockey också, Leksand-Färjestad. 

Tåget gick 17:52, (i tid!!) och ska snart kliva av i Sala för att byta mot Leksand. 
⭐️⭐️⭐️

Soffa

Som vi har letat efter den perfekta soffan med specifika mått. NU HAR VI HITTAT DEN! :D
 
 
 

LEXINGTON

Har alltid haft någonting speciellt med lexington home. Jag älskar verkligen ALLT i deras kollektioner. Som jag har suktat efter dessa grejer sen jag flytta hemifrån. Ögonorgasm. verkligen. Så nu kände jag att jag behövde unna mig själv. Så dessa väntar jag på ska trilla ner i brevlådan :))))

 

 

 
 
 
 

RSS 2.0