Måndag & ny vecka

Halloj. Då var ännu en vecka över, känns som jag alltid börjar inläggen så..?! 
Hur som helst, helgen har vart lugn och skön. I fredags var jag och C bjuda på 3-rätters middag hos Lisa och Simon då vi slog dom i bowling för ett par veckor sedan. Super lyxigt och gott! 
I lörddags vankades det jobb som vanligt och sen blev det titt på herrarnas seriepreimär i det underbara vårvädret. Lördagskvällen avslutades ute i ulvhäll för tacomiddag. Gårdagen såg i princip likadan ut, fotboll och tacos, fast på vargholmen. 
 
Denna vecka blir en kortis jobbvecka då jag ska till göteborg på tisdag fram till torsdag. Calle ska göra polistester och då bestämde vi oss för och göra en roadtrip av det hela med hotellövernattning, sen träffa jag evelina igår och då beslutade vi att även hon skulle följa med! Så det ska bli super kul! Medans C är på sina tester hela dagarna så har ju jag någon och hänga med! Ska bli super mysigt! och vädret ska ju bli kanon bra! 
Så vi far imorgon eftermiddag till storstan, ääälskar götet!! 
 
Det var de det! Kram. 
 
 

Helg

Oj vilken helg. Grym om ni frågar mig men jävlar vad fort det går nu förtin.. 
Blev en kortvecka gällande jobb för min del eftersom jag var i Leksand fram till torsdag. 

I fredags så blev det spontan utgång med Frida till Harrys, inte alls mycket folk men vi hade kul ändå! 

I lördags bestämde jag och Evelina att vi även skulle ut, så jag och hon hängde hemma hos mamma och pappa då Calle och hans polare slängde ut mig pga Grabbkväll. Men det tog inte lång tid innan dom saknade lite tjejer, haha.
Så vi hängde där ett tag innan vi tog taxi till Harrys. Mycket folk man kände igen och jävlar vad kul vi hade, lätt bästa utekvällen på länge! 

Med detta så taggar jag nu match mot Telge på hemmaplan. Tog det lugnt igår så är riktigt taggad!! 

Tar man min mobil och tar selfies så....
Oktober 2014 - Mars 2015

I oktober när jag och joss bestämde oss för att verkligen ta tag i träningen så fotade jag mig hur jag såg ut då. I december gick det ner med träningen men sen nu 2015 så har vi vart väldigt duktiga :) senaste månaderna har vi vart där mina 4-5 ggr i veckan. 
Imorse tog jag nya bilder för at jämföra, jag tyvler inte jag märker nått om jag inte har något å jämföra med. Men jäklar, lite skillnad kan jag nog se 😃 Annandag påsk

Jahopp då var denna påsk snart över. Igår strunt vi i påskmaten och gjorde hemmagjord hamburgare från grunden, allt home made, och jäklar vad god den blev! Mamma, pappa och C föräldrar var även här. 
Just nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att c ska kliva ur duschen så vi kan åka till mormor och morfar på påsklunch. Det blir dock en snabbis för min del då jag har match vid 15:00. 

Imorgon far jag till Leksand, IGEN?! Känndes som jag nyss var där?! Galet men kul att det är dags igen! 

Nej nu ska vi åka vidare! 

Harrys

Godmorgon! Vaknade ap tidigt pga solen sken in i hela sovrummet. Kom hem runt 3 igår natt från Eskilstuna där vi spendera kvällen på Harrys. Sjukt mycket folk men hade ändå sjukt kul! 

Idag är jag ledig och vid 15:00 ska jag och C till ulvhäll och äta påskmat. Får se vart kvällen tar oss! 


Långfredag

Idag står det långfredag i kalendern. Oj vad tiden går fort, det var ju nyss jul?! Haha låter som en gammal kärring. 
Hur som helst, igår på skärtorsdagen jobbade jag till 17 sen bjöds det på påskmiddag på Vargholmen med familjen. 


Jag vakna tidigt imorse så sitter ni och latar mig i soffan i väntan på att klockan ska bli 9 då det vaknas frukost hos mamma och pappa. 
Sen blir det gymmet och sen tror jag vi ska upp till vasavallen och kolla på viljans herrlag. Vid 15-16 ska jag möta upp Cissi och joss för lite mat och sen vidare mot Evelina för partyy med bruds och sen vidare mot Harrys i Eskilstuna! 
Fullt upp på min lediga dag, loveit!!! 

AdjosRSS 2.0