Måndagslyx

Måndag och ny vecka. Denna vecka är fullspäckad med möten. Så jag tröck in lite måndagslyx, efter jobbet var jag på Harrys och åt tillsammans med två gamla kollegor från mitt förra jobb. Jätte trevligt. Dom skulle kunna va min mamma och mormor, om man ser på åldern, men jag ba avgudar dom människorna. Så Goa och sån energi dom ger mig. 

Imorgon tänker jag sova ut så mycket jag ba kan, slänga i mig frukost, jobba och sen möte hela kvällen. Onsdagen ser i princip lika dan ut och torsdag är det extra öppet till 20:00. Plus att vi har söndagsöppet från och med söndag, hela december. Detta kommer blir en lång och jobbig vecka. Men men. Håll i.

Nu sängen och paradise hotell i väntan på att min man ska komma hem och allt är fulländat så jag kan sova. 

Godnatt 

Leksands folkhögskola

Tror jag glömt och nämt att jag kom in på leksands folkhögskola. Ska plugga till visual merchandiser, dvs butiksdekoratör. Den är en distans utbildning på ett halvår. Jag kommer pendla dit en gång per månad och skoldagarna vart 3 dagar, boende finns på skolan så det är perfekt. Ska bli riktigt kul!! Var där på intervju och skolan är super mysig, ligger precis vid vattnet och superfina byggnader. Det är som barnen i Bullerbyn, haha! 

Taggad till 1000, att ha det samtidigt som butiken. Det behöver jag! ⭐️ Donator

Så lätt att rädda liv. Bli donator du också och rädda upp till 8 liv. 
Fredag

Äntligen helg. Ikväll blir det idol och middags i ulvhäll. Jobb imorgon med avslut hemma i lägenheterna med en massa Goa vänner! Ser verkligen fram emot det! 
Adjos
Naglarna jag var och fixa hos Joanna igår :) 


Lördag

Jaha, vad har hänt sen sist? 
Inte jätte mycket. Förra helgen träffa jag mina pärlor som jag tycker om så himla himla mycket. 
Efter helgen blev jag sjuk, så har spenderat måndag till torsdag denna vecka, i soffan framför tven. Har hunnit med att kolla på båda hobbit filmerna, börjar kolla på en serie, the walking Dead. Fy fan den är jäkligt läskig/äcklig men extremt spännande. 

Just nu sitter jag hemma i soffan, käkar frukost och kollar Nyhetsmorgon, hah som en liten pensionär. Snart dags att fara till jobbet. Vid 16:00 ska jag nog till thomashallen och kolla på Strängnäs innebandyboys! 
RSS 2.0