redovisning

idag är en fin dag. Snart redovisning sen slutar vi vid halv två ungefär! Ska då hem till min fina och mysa, ingen av oss har träning eller något annat, så idag ska vi umgås hela kvällen.Plus att det är 2 år och 2 månader sen det blev han och jag, galet fort de går och galet kär jag är. nej men nu måste jag förbereda mej inför min roman redovisning. haha. bye

29 novemer 2011

idag är jag trött, väldigt trött. Vädret gör ju inte det bättre heller. Plus att skolan slutar halv 4. jaja nu ska jag sluta deppa! Ikväll blir det body pump med träningsbrudarna, haha! och på torsdag blir det dubbelpass! fit! Ihelgen hade jag fina planer med en vän, julbak och pelle svanslös. Men icke min kusin fyller år. 2 veckor kvar i skolan. sen är det dags. icandoit PÖSS

Julmarknad

Idag var jag på julmarknad i björnlunda, har aldrig vart på julmarknad förut, det var faktiskt mysigt, fast jäkligt mycket folk, trångt! Hittade inget men ändå mysigt att gå runt bland alla marknadsstånd och få in julkänslan.

Ikväll vankas de middag hos Lövgrens med mor och far, yepp måste göra oordning mej now! Byeee


Rubrik

Imorgon är det fredag, igen. Det gör mej glad. Jag vill åka utomlands men vill inte åka flygplan, det suger. Jag är så trött jämt och ständigt.

Kul inlägg.

Nej.


Karolinska

Sitter på en hård stol, vilket jag gjort ett antal timmar idag. Kom hit halv nio imorse och väntar nu på en narktosläkare som jag skulle träffat vid ett men nu står klockan på 13:53, suck. Har tagit lite Provtagningar och pratat med en del läkare.

Jag vill åka hem och sova


kladdkaka

min kära gjorde en supergod kladdkaka nyss. mums, kladdkaka är min nya favvo. Fast josefines slår nog ingen om jag ska va ärlig. Ikväll ska jag bara umgås med pojken, jag är trött och lite småhängig. Imorgon ska vi ännu en gång till stockholm på lite provtagningar och möte med ett antal kirurger och barnsköterskor. Ska åka redan 07:30 så ingen sovmorgon för mej inte, när resten har a-dag. aja livet är hårt. puss och hejs. kärlek

tisdag

tisdagar suger. imorgon är jag ledig. yes det va allt. chao

Eskilstuna

Väldigt lyckad helg! Ice age, kladdkaka med massa tillbehör, fint sällskap, prat, skratt, shopping, donken mat!

Lyckades hitta en julklapp till mamma och pappa och även till en av mina kusiner! Nu har jag 4 klara! Olivias är redan klar! Nu endast 8 kvar typ.. Men jag gillat att köpa julklappar så det skadar inte, speciellt inte när jag får lite
julklappspengar av min snälle far!

Hittade även två julklappar till mej själv också! Mysiga tights av sånt där mjukt och gosig material på barnavdelningen!! Storlek 152! Jag har äntligen hittat min avdelning! Fynda även ett par sjukt sköna tofflor eller vad man kallar dom! Kommer sitta fint i vinter!


I väntan

Har precis ätit två toast som blev dagens middag. ingen mor och far som är hemma och lagar god lördagsmiddag!
Nu väntar jag på cissi och josefine som jag ska umgås hela kvällen och natten med plus heldag i Eskilstuna imorgon! Ska leta lite julklappar faktiskt! Bra helg. Glad Paulina.


Pengarna på bordet

Sitter och kollar på pengarna på bordet på kanal 4, fast de är inte så bra egentligen men aa. Idag har jag faktiskt städat mitt rum, vilken verkligen behövdes.. Jag är ganska bra på att inte lägga kläderna i garderoben, golvet fungerar utmärkt som en garderob!

Lördag idag det gör mej glad, ska umgås med två finisar ikväll dock inte förens vid åtta då innebandyproffet spelat match!

Bowlingkväll plus mat på greken gjorde min fredag prima med närmaste släkten.


ARL

sitter idatasalen och väntar på arl, sedan en lektion till efter det. Slutar runt 3, och ikväll är de match! Ska nämligen spela bowling med tha family och kusiner och mormor och morfar och jag ska vinna! Sen ska vi äta finmiddag! bra fredag. en grej stör mej lite, olivia bär på en hemlighet som jag ska försöka ta reda lite mer fakta i hihi adjö!

Twilight

Var ju på bio i tisdags med finfint sällskap! Den va helt okej bra, längtar till part 2. Sagt och gjort bye


Då var det dags

Sitter i bilen påväg till Stockholm med min käre mor och far. Ännu ett besök på sjukhuset, men denna gången i Huddinge. Det går bra Paulina! I do it!


the voice Sverige

klassen är inbjuden till the voice sverige inspelning i morgon, vi ska sitta i publiken! haha häfftigt vaaa?! vet inte hur det funkar riktigt men det är typ som idol/true talent. coacherna/juryn? består av dessa häftiga kändisar, haha avundsjuka?! så imorgn kommer jag hålla hus i tv4 från halv 2 till halv 5! ohyä pusss

Kladdkaka

Kladdkakan står i ugnen och snart börjar vem kan slå Philip och Fredrik!
Perfekt helgslut


Slut

Då var snart den här helgen slut. Men ser fram emot kommande vecka faktiskt, allafall några dagar! Måndag suger ju iförsig men på tisdag är det fullt upp ska till Stockholm med klassen och sitta i publiken för the voice Sverige och sen kolla runt i TV4 huset. Efter det vid 8 är det möte på kanslit och sen premiär av breaking down 23:55! Onsdag, torsdag hoppar vi. Men fredag blir det bowling och godmiddag med familj plus några släktingar och sen lördag är det inplanterat en helkväll och natt med två fina vänner, Cissi och Josefine. Oh yes de var min vecka bitches ;)

Puss
Juste ikväll vankas det farsdag middag hos mormor och morfar.
Pappa blev väldigt glad av Zlatan boken han fick hihi


Lördag

Ännu en lördag, den spenderas hemma i soffan tillsammans med pojken. Laga god mat och bjöd på en efterätt som han uppskatta.
Igår kväll satt jag i en iskall hockeyhall, spännande match men slutade dock med vinst till bortalaget, ajaj bättre nästa gång! Som tur hade jag finfint sällskap med mej, men som dock bara hann kolla 2 periodrer!

Lycklig Paulina chao


nyhetsmorgon

sitter och väntar på att olivia ska komma så vi kan cykla till skolan. Dröjer ut tiden med datorn och nyhetsmorgon, rätt spännande itervju där om en 23 årig kille som är med i sverigedemokraterna och missbrukare, han pratar om sin uppväxt och hur illa han har mått och kom ut från fängelset för en vecka sen och försöker nu leva ett bra liv vilket han inte klarar. 23 år. shit. aja ser absolut inte fram emot den här skoldagen usch, börjar i och försig vid 11.10 med näthandel men sen har jag webbdesign i 1 och en halv timma typ plus 1 och en halv timma matte efter de. slutar 4. fml. Efter det hetsa hem till pärlan och byta om och äta nått fort sen möta upp evelina och emma kvart i 5 och vidare till hälsoskaparna för ett bodypump pass! 20:00 final i robinsson! ohyä något att se fram emot!

Träning!

Ohyes kom precis hem från skolan och tröck i mej en toast och direkt till hälsoskaparna nu för ännu ett träningspass, denna gång afro power dance!
Byehay

20:00 outsiders!


tisdag

första skoldagen efter lovet var mördande. började halv 9 och slutade 4. fml. Plus att lilla olivia inte kom till skolan. ja ni hör ju hur de låter. Även idag kommer jag lida, men kasnek inte lika mycket eftersom lilla pluttinutti är här. Men slutar halv 4 med matte B! åh så trött på det här redan. 43 dagar kvar till jullovet ungefär.. Vid 17:15 ikväll ska jag evelina och emmis testa på afro power dance på hälsoskaprna, haha detta kan bara bli kul! yes det va allt. adjöööö

Update

ojoj blev påmind av att uppdatera bloggen lite. Höstlovet har vart hur bra som helst!
Träffat ett antal fina vänner, heldag plus natt på ett superfint hotell i Stockholm, ätit världens bästa hotell frukost, spökvandring, 4d bio som förövrigt va svin häftigt!, umgåtts med mina två minikusiner, gofika och match i åkers iskalla hockeyhall, nördat temple run, fått 500 spänn typ utan anledning, idolkväll, och sluta lovet i oxelösund på Boda borg då team Paulina kötta sönder och tog alla stämplar förutom 4.


RSS 2.0